Μόνο που εγώ δεν είμαι άψυχο προϊόν αλλά άνθρωπος κ εγώ επιλέξει να κάνω αυτό για τους δικούς μου λόγους
Κ επέλεξα αυτές τις τιμές για δικούς μου λόγους κ πάλι
Το θέμα δεν είναι να λένε αν είμαι ακριβή ή όχι αυτό είναι δεκτό αλλά όχι να κατακρίνουν με αυτόν τον τρόπο
Δεν σε κατέκρινε κανείς. Διάβασα όλα τα σχόλια στις τελευταίες σελίδες και οι όποιες αναφορές, εστίασαν αποκλειστικά στο κόστος των υπηρεσιών σου.
Συνεπώς, δεν καταλαβαίνω πού είναι το θέμα. Δεν αναφέρθηκε κανένας στον χαρακτήρα σου, στην ακεραιότητα και την τιμιότητά στην εργασία σου. Κανένα bullying, πουθενά.
Φυσικά και θα σχολιαστεί η τιμολόγησή σου. Αυτός είναι ένας από τους στοιχειώδεις λόγους υπάρξης του site. Για τα δεδομένα του περιβάλλοντος στο οποίο εργάζεσαι, σε σχέση με τον ανταγωνισμό σου, ανάλογα με τις υπηρεσίες που η ίδια αναγράφεις - είσαι δυσανάλογα ακριβή.
Όποιος είναι έστω ελάχιστα περπατημένος με τις ανεξάρτητες, γνωρίζει πολύ καλά που στέκεις σε σύγκριση με άλλες κοπέλες. Δεν είναι μομφή αυτό, είναι μια ρεαλιστική θεώρηση της πραγματικότητας. Και εσύ είσαι εκτός αυτής.
Εκτός και αν απλά τεστάρεις τα νερά ώστε να δεις πόσα θα καθαρίζεις κάθε μήνα. Απ'ότι φαίνεται, υποστηρικτές και υποψήφιοι αγαπούληδες υφίστανται αρκετοί - ήδη ορισμένοι από αυτούς εμφανίστηκαν διστακτικά στις 2 προηγούμενες σελίδες.