Ekprosopos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2026
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Μάγκες έχει συναντήσει κανένας πρόσφατα το καυλακι να μας δώσει τα φώτα του ;
...εγω, πριν 3-4 ημερες (θα ανεβασω κ κριτικη). Τι θελεις να μαθεις?Μάγκες έχει συναντήσει κανένας πρόσφατα το καυλακι να μας δώσει τα φώτα του ;
Τυχερέ! Εγώ 1 μήνα τώρα δεν μπορώ να βρω χρόνο τη συναντήσω!!...εγω, πριν 3-4 ημερες (θα ανεβασω κ κριτικη). Τι θελεις να μαθεις?
40-50 μέρες πριν πρόσφατα δεν είναι; Από το CGA όμως, όχι ως ανεξάρτητη...Μάγκες έχει συναντήσει κανένας πρόσφατα το καυλακι να μας δώσει τα φώτα του ;
Μάλλον για το δικό σου χρόνο μιλάς, σωστά; (γιατί το κορίτσι το βρίσκεις…)Τυχερέ! Εγώ 1 μήνα τώρα δεν μπορώ να βρω χρόνο τη συναντήσω!!
Ναι ναι για το δικό μου χρόνο.40-50 μέρες πριν πρόσφατα δεν είναι; Από το CGA όμως, όχι ως ανεξάρτητη...
Για ό,τι χρειαστείς, ρώτα ελεύθερα.
Μάλλον για το δικό σου χρόνο μιλάς, σωστά; (γιατί το κορίτσι το βρίσκεις…)
Απ'τη στιγμή που ήδη έχεις ανεβάσει για τη συγκεκριμένη και έχεις περάσει καλά όπως γράφεις είναι περιττή μια 2η κριτική. Αποσκοπείς λοιπόν να μαζέψεις likes και πόντους......εγω, πριν 3-4 ημερες (θα ανεβασω κ κριτικη). Τι θελεις να μαθεις?

αποκλείεται! ακόμη και την ίδια μέρα την βρίσκεις, εκτός αν εννοείς οτι δεν μπορείς εσύΤυχερέ! Εγώ 1 μήνα τώρα δεν μπορώ να βρω χρόνο τη συναντήσω!!
...αλανια, τρεξτε να μου κανετε like κι εδώ τα χρειαζομαι οπωσδηποτε!
"...μαγκες μου, επαναληπτικη συναντηση μετα απο 1 χρονο και, γιατι ως γνωστον "επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως" !!!
Η μικρη απο την τελευταια φορα που την ειδα, εχει χασει αρκετα κιλα (επαψε να ειναι juice) και εφτιαξε σωματακι σφικτο κ κολαση! Απο συμπεριφορα εξακολουθει να ειναι αψογη, να ακολουθει οπου την πας και το σημαντικοτερο να προσπαθει (και να το καταφερνει) να σου χαρισει ενα απιστευτο πηδημα! Επισης πλεον φαινεται και η εμπειρια που εχει αποκτησει, ειναι πιο χαλαρη και αυτο της βγανει και στα της πραξης!
Τις λεπτομερειες δεν θα τις επαναλαβω, τις εχω γραψει στην προηγουμενη κριτικη μου, αλλα θα σταθω στην καβλα που βγαζει αυτη η γυναικα, στο οτι γουσταρει, δινεται και θελει να περασεις ζορικα μαζι της!
Μπονους οι εκφρασεις της οταν ειναι καβλωμενη, οι αναστεναγμοι και οι φωνες (μιλαμε για πολυ φωνη) οταν τελειωνει και γενικα η εικονα μιας ομορφης καβλας που ειναι συνεχως μουσκεμα και τελειωνει με σπασμους ειναι το κατι αλλο!!!!
Προσωπικα ολα τα παραπανω με φτιαχνουν απιστευτα και τελικα παιρνω ενα τελειωμα (2-3) αξιο αναφορας!
Αυτα αλανια, η μικρη οσο παει και γινεται καλυτερη σε ολα της, μπραβο της και μαγκια της!"
Είναι top η μικρή!!...αλανια, το αφηνω και εδω να υπαρχει!
"...μαγκες μου, επαναληπτικη συναντηση μετα απο 1 χρονο και, γιατι ως γνωστον "επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως" !!!
Η μικρη απο την τελευταια φορα που την ειδα, εχει χασει αρκετα κιλα (επαψε να ειναι juice) και εφτιαξε σωματακι σφικτο κ κολαση! Απο συμπεριφορα εξακολουθει να ειναι αψογη, να ακολουθει οπου την πας και το σημαντικοτερο να προσπαθει (και να το καταφερνει) να σου χαρισει ενα απιστευτο πηδημα! Επισης πλεον φαινεται και η εμπειρια που εχει αποκτησει, ειναι πιο χαλαρη και αυτο της βγανει και στα της πραξης!
Τις λεπτομερειες δεν θα τις επαναλαβω, τις εχω γραψει στην προηγουμενη κριτικη μου, αλλα θα σταθω στην καβλα που βγαζει αυτη η γυναικα, στο οτι γουσταρει, δινεται και θελει να περασεις ζορικα μαζι της!
Μπονους οι εκφρασεις της οταν ειναι καβλωμενη, οι αναστεναγμοι και οι φωνες (μιλαμε για πολυ φωνη) οταν τελειωνει και γενικα η εικονα μιας ομορφης καβλας που ειναι συνεχως μουσκεμα και τελειωνει με σπασμους ειναι το κατι αλλο!!!!
Προσωπικα ολα τα παραπανω με φτιαχνουν απιστευτα και τελικα παιρνω ενα τελειωμα (2-3) αξιο αναφορας!
Αυτα αλανια, η μικρη οσο παει και γινεται καλυτερη σε ολα της, μπραβο της και μαγκια της!"
Απ'τη στιγμή που ήδη έχεις ανεβάσει για τη συγκεκριμένη και έχεις περάσει καλά όπως γράφεις είναι περιττή μια 2η κριτική. Αποσκοπείς λοιπόν να μαζέψεις likes και πόντους...
ΓαμιεταιΠου έχει χαθεί αυτό το κορίτσι
Ακριβώς. Όπως επίσης αν έχεις γράψει στην κριτική σου στο να θα την ξανασυναντούσες ίσως. Που σημαίνει ότι θες να δώσεις μία ευκαιρία ακόμη επειδή η 1η φορά είναι η αναγνωριστική και θες να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη...Το έχω πει άπειρες φορές, είναι αχρείαστη η κριτική για τα επαναληπτικά, εκτός κι αν η κοπέλα άλλαξε διάθεση στο σεξ ή και συμπεριφορά.
Άσε μη πω τίποτα άλλο και θιχτούν μερικοί.

Τα έχω πει και εγώ αυτά, αλλά όταν σου φουσκώνουν τα μυαλά αυτά παθαίνεις ψάχνεις πελάτες με το τουφέκι!!Κάποτε οταν εμφανίστηκε και ήταν τροφαντουλα και στα 120 γιούρια την είχα στα υπόψιν.....
Τώρα.......υπαρχουν και αλλού πορτοκαλιές
Καλή είναι και τα αξίζει και τα παραπάνω, απλά κατά τη γνώμη μου είναι λάθος που άφησε το νήμα, γιατί αν σταματήσει κάποια στιγμή από το γραφείο, εδώ θα έρθει πάλι να ‘’ψαρεύει’’ πελάτεςΚάποτε οταν εμφανίστηκε και ήταν τροφαντουλα και στα 120 γιούρια την είχα στα υπόψιν.....
Τώρα.......υπαρχουν και αλλού πορτοκαλιές
Αυτό κάτι δείχνει, αλλά οκ ο κάθε ένας όπως την βρίσκει, καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια, παροιμία!!Καλή είναι και τα αξίζει και τα παραπάνω, απλά κατά τη γνώμη μου είναι λάθος που άφησε το νήμα, γιατί αν σταματήσει κάποια στιγμή από το γραφείο, εδώ θα έρθει πάλι να ‘’ψαρεύει’’ πελάτες
Ακριβώς. Όπως επίσης αν έχεις γράψει στην κριτική σου στο να θα την ξανασυναντούσες ίσως. Που σημαίνει ότι θες να δώσεις μία ευκαιρία ακόμη επειδή η 1η φορά είναι η αναγνωριστική και θες να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη...![]()
μάλλον έπρεπε να κάνει 2ο προφίλ και να τη ξαναγράψει... να φανεί και σαν νέο μέλος.Άσε μη πω τίποτα άλλο και θιχτούν μερικοί.