Arxontas tou skotous
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 55
- Like
- 9.230
- Πόντοι
- 8.236
Πολύ καλή η ανάλυση σου.Παλιότερα τα γραφεία δίνανε στην κοπέλα μόνο 1/3 και αργότερα μόνο 1/2 από το κόστος της συνάντησης. Συνήθως τα έξτρα ήταν καθαρά της κοπέλας αργότερα έγινε καθαρά 1/2 και τελέυταία που υπάρχουν πολλές συνειδητοποιημένες ανεξάρτητες έχει γείρει η πλάστιγγα με 2/3 στην κοπέλα. Νομίζω όμως ότι σε ορισμένες, πχ λατίνες, ουκρανέζες, μοδαβές εξακολουθούν να δίνουν λιγότερα.
Οπότε οι κοπέλες δεν έχουν το ίδιο κίνητρο στα ραντεβού και λογικό είναι μερικές φορές να προσφέρουν υπηρεσίες εντελώς μηχανικά.
Τα γραφεία ενώ υπόσχονται ότι θα κάνουν επιλογές πελατών, φυσικά ποτέ δεν κάνουν κάτι τέτοιο.
Δίνουν στις κοπέλες όσο περισσότερα ραντεβού μπορούν με αποτέλεσμα να τις εξαντλούν. Και στις 2 τελευταίες περιπτώσεις οι κοπέλες έχουν λίγα εώς καθόλου περιθώρια να αρνηθούν ραντεβού και καταλήγουν να έρχονται σε εμάς τρομερά εξαντλημένες και να παρέχουν υπηρεσίες βιαστικά, βαριεστημένα, κουρασμένα, σε αντίθεση από ότι οι ανεξάρτητες.
Ενώ αρκετές ανεξάρτητες σέβονται τους πελάτες και δεν είναι με το κινητό στο χέρι, τα γραφεία επιβάλουν αυστηρή τήρηση του χρόνου, αρκετές φορές αρχίζουν κλήσεις, κάποιες φορές ακόμα και προειδοποιητικές. Σε incall μπορεί να υπάρχούν άλλοι τρόποι προηδοποίησης αντι για τηλ (όπως στα μπουρδέλλα που ανεβοκατεβάζουν την μουσική ένα πράγμα. Έχω τύχει σε incall που αναβόσβηνε ένα μπλέ φωτάκι έξω από το μπαλκόνι του hotel)
Εγώ ήξερα οτι η καθε κοπέλα ενος γραφείου περνει το 50% της τιμής της καθε συναντησης κ εννοείτε τα εξτρα τα κρατάει η ίδια σαν τιπς. Τωρα αν αλλάξε αυτο δεν το γνωρίζω.
Μίλησες για συνειδητοποιημένες ανεξάρτητες....αν θες στείλε τις προτάσεις σου σε πμ.