Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 166.446
- Πόντοι
- 16.131
Υπάρχει εύκολη συνταγή για χταπόδι ξυδατο??

μηπως να σταματουσες τη νηστειαΥπάρχει εύκολη συνταγή για χταπόδι ξυδατο??![]()

Αν θες να πεις δύο τρεις κουβέντες σε καποιον έπρεπε να φροντίσεις να χεις φίλους. Με τις κοπέλες κάθε λεπτό το αξιοποιούμε γι αυτό που τις πληρώνουμε. Κανόνισε να πάρει χαμπάρι η Κλειώ οτι θες και συζήτηση.....ικανή είναι να το βάλει στα έξτρα στον τιμοκατάλογο!!!!!Μάγκες για να τελειώνει λίγο το θέμα του οικονομικού διότι έχει καταντήσει κουραστικό σε πολλά νήματα όμως. Είναι όπως με τα φαγητά. Άλλο πληρώνεις αν παραγγείλεις ένα πιάτο μπον φιλέ και άλλο για ένα πιάτο γίδα βραστή. Έτσι είναι και στον αγοραίο έρωτα. Άλλο θα πληρώσεις για μια ανεξάρτητη και άλλο για μια που είναι σε δέλο ή studio. Καμία σχέση. Στην πρώτη περίπτωση έχεις μια κοπέλα που είναι άνθρωπος πάνω απ'όλα με την οποία μπορείς να πεις και 1-2 κουβέντες και ασφαλώς άλλη συμπεριφορά ενώ στις δεύτερες περιπτώσεις είναι ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε...![]()
Αυτό ισχύει πάνταΠοιότητα vs ποσότητα με άλλα λόγια.
Σωστά, αλλά στην αρχή της πορείας μου εδώ, πριν από αρκετά χρόνια, αν δεν έβγαζα 2 γύρους (καμιά φορά και παραπάνω) χάρη στο ταμπεραμέντο της εκάστοτε κοπέλας να με ξεσηκώνει, δεν έφευγα ευχαριστημένος από το ραντεβού. Από ένα σημείο όμως κι ύστερα την είδα αλλιώς: ουκ εν τω πολλώ το ευ.Αυτό ισχύει πάντα
Εγώ πάλι είδα ότι ο δεύτερος έβγαινε με το ζόρι....και είπα ότι κάνω λάθος που κυνηγάω 2ο. Κι έμαθα να κρατάω τον πρώτο σε λογική ώρα. Κι έφτιαξαν τα ραντεβούΣωστά, αλλά στην αρχή της πορείας μου εδώ, πριν από αρκετά χρόνια, αν δεν έβγαζα 2 γύρους (καμιά φορά και παραπάνω) χάρη στο ταμπεραμέντο της εκάστοτε κοπέλας να με ξεσηκώνει, δεν έφευγα ευχαριστημένος από το ραντεβού. Από ένα σημείο όμως κι ύστερα την είδα αλλιώς: ουκ εν τω πολλώ το ευ.
Σωστός, τα ίδια κι εγώ.Εγώ πάλι είδα ότι ο δεύτερος έβγαινε με το ζόρι....και είπα ότι κάνω λάθος που κυνηγάω 2ο. Κι έμαθα να κρατάω τον πρώτο σε λογική ώρα. Κι έφτιαξαν τα ραντεβού
Έλα ρε σκέφτηκες πολλή ώρα να πεις αυτήν την παπαριά; Γι'αυτό ξεχωρίζουν οι ind από τα δέλα και τα studio. Τράβα τώρα σε κάποιο από δαύτα να ξεχαρμανιάσεις. Μέχρι εκεί είσαι...Αν θες να πεις δύο τρεις κουβέντες σε καποιον έπρεπε να φροντίσεις να χεις φίλους. Με τις κοπέλες κάθε λεπτό το αξιοποιούμε γι αυτό που τις πληρώνουμε. Κανόνισε να πάρει χαμπάρι η Κλειώ οτι θες και συζήτηση.....ικανή είναι να το βάλει στα έξτρα στον τιμοκατάλογο!!!!!
Τον τελευταίο καιρό παντως πολλές ανεξάρτητες χρεώνουν καρμπόν τιμές με τα γραφεία....μπορεί κ παραπάνω .Άλλες τιμές χρεώνουν τα γραφεία άλλες οι ind
Γιατί τα γραφεία πάσχουν αλλούΤον τελευταίο καιρό παντως πολλές ανεξάρτητες χρεώνουν καρμπόν τιμές με τα γραφεία....μπορεί κ παραπάνω .
Στη περίπτωση αυτη cif, cim ίδιες τιμές με γραφείο + το outcall
Για ποιον λόγο ενας υποψήφιος πελάτης να μην επέλεξει μια κοπέλα απο γραφείο ή μια ανεξάρτητη που όλα τα έξτρα και καλά τα εχει ενσωματωμένα μεσα σε μια τιμη φιξ??
Αν θες γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος... ΕυχαριστώΓιατί τα γραφεία πάσχουν αλλού
Εγώ θέλω κοπέλα στις 10 το πρωι. Ποια λες να παρω;Αν θες γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος... Ευχαριστώ
Δύσκολη ωρα για call girl ειτε για γραφειο ειτε για ανεξαρτητη.... συνήθως αυτη η ωρα για τα κορίτσια ειναι μεσάνυχτα αφου ρίχνουν ύπνο.....Εγώ θέλω κοπέλα στις 10 το πρωι. Ποια λες να παρω;
Ανεξάρτητες εβρισκα. Ανετα.Δύσκολη ωρα για call girl ειτε για γραφειο ειτε για ανεξαρτητη.... συνήθως αυτη η ωρα για τα κορίτσια ειναι μεσάνυχτα αφου ρίχνουν ύπνο.....
Σίγουρα θα υπάρχουν ανεξάρτητες που ξεκινάνε τόσο πρωί.....
Στην ουσία άλλο να γράφουν οτι ξεκινάνε στις 10 κ αλλο να το κάνουν πραγματικά....αυτο ειναι αλλο θεμα!
Παλιότερα τα γραφεία δίνανε στην κοπέλα μόνο 1/3 και αργότερα μόνο 1/2 από το κόστος της συνάντησης. Συνήθως τα έξτρα ήταν καθαρά της κοπέλας αργότερα έγινε καθαρά 1/2 και τελέυταία που υπάρχουν πολλές συνειδητοποιημένες ανεξάρτητες έχει γείρει η πλάστιγγα με 2/3 στην κοπέλα. Νομίζω όμως ότι σε ορισμένες, πχ λατίνες, ουκρανέζες, μοδαβές εξακολουθούν να δίνουν λιγότερα.Αν θες γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος... Ευχαριστώ
Έχει μια λογική αυτό που λες αλλά τι να γίνει; Γούστα είναι αυτά. Ο καθένας με τις επιλογές τουΤον τελευταίο καιρό παντως πολλές ανεξάρτητες χρεώνουν καρμπόν τιμές με τα γραφεία....μπορεί κ παραπάνω .
Στη περίπτωση αυτη cif, cim ίδιες τιμές με γραφείο + το outcall
Για ποιον λόγο ενας υποψήφιος πελάτης να μην επέλεξει μια κοπέλα απο γραφείο ή μια ανεξάρτητη που όλα τα έξτρα και καλά τα εχει ενσωματωμένα μεσα σε μια τιμη φιξ??
Ελα μου ντε ??? Κι εγω διαβαζα τσουπωτη και τσουπωτη ! Κι ελεγα??? Ρε μπας κι εχουν μπερδευτει και γραφουν για αλλη Κλειω?Σε ευχαριστώ πολύ καλέ μου για τα καλά σου λόγια πραγματικά κ χαίρομαι που πέρασες καλά
Δεν ξέρω ποιος είσαι
Θύμησε μου σε μήνυμα πλιζ
Αλλά μια απορία έχω
Εχασα κιλά κ έχασα αρκετά...
Είμαι 46 κιλά τώρα
Εεεε δεν με λες κ τσουπωτη δηλαδή θα τρελαθώ
Να έχω κάνει τόση προσπάθεια κ να ακούω πάλι αυτό το τσουπωτη ξέρεις βαράει πολύ άσχημα στη ψυχολογία μιας κοπέλας που έχει κάνει προσπάθεια για την υγεία της αρχικά κ μετά για την εμφάνιση της
Έχω καμπυλωτό κλεψύδρα σώμα αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ κ ας χάσω κι άλλα κιλά καμπύλες θα έχω πάντα γιατί έτσι είναι ο σωματότυπος μου αλλά συνήθως σε λιγότερα κιλά φαίνομαι λόγο ύψους σαν παιδάκι Πότε σκινιι..
Εκτός αν τις σκινι τις θεωρείς αδύνατες τότε πάω πάσο..
Εκτός πάλι αν με έχεις δει αρκετό καιρό πριν τότε πάω πάσο
Δεν κάνω κήρυγμα προς Θεού ο καθένας στα μάτια του βλέπει διαφορετικά τον άλλον