G_1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2018
- Like
- 4.310
- Πόντοι
- 456
Σιγά μη σου παρω θα την άδειαΜόλις το κατανοήσεις ξαναμίλα. Άσε τις παπαριές
Χαχα
Σιγά μη σου παρω θα την άδειαΜόλις το κατανοήσεις ξαναμίλα. Άσε τις παπαριές
Υπάρχουν γυναίκες με 10, 20 και 50 που είναι πολύ πιο όμορφες και κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα από άλλες που το έχουν 200, άρα λάθος τα λες, το χρόνο πληρώνεις όχι υπηρεσίες και ομορφιάΚάνεις μεγάλο λάθος φίλε. Έτσι όπως τα λέω με τις παρομοιώσεις είναι. Ασχέτως χρονικού διαστήματος που ανέφερες...
Ρε ίσα που σου λένεΣιγά μη σου παρω θα την άδεια
Χαχα
Σωστό.Υπάρχουν γυναίκες με 10, 20 και 50 που είναι πολύ πιο όμορφες και κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα από άλλες που το έχουν 200, άρα λάθος τα λες, το χρόνο πληρώνεις όχι υπηρεσίες και ομορφιά
Όταν τη δεις τη συγκεκριμένη βγες να πεις αν είναι εμφανίσιμη ή όχι. Όπως επίσης και αν αξίζει για τόσα που χρεώνει. Είσαι όλο λάθος άστο λοιπόν. Στο δια ταύτα όμως ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του μέχρι εκεί που βλέπει ότι δύναταιΥπάρχουν γυναίκες με 10, 20 και 50 που είναι πολύ πιο όμορφες και κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα από άλλες που το έχουν 200, άρα λάθος τα λες, το χρόνο πληρώνεις όχι υπηρεσίες και ομορφιά
Τις τιμες τις φτιάχνουν αυτοί που έχουν τα μαγαζιά και τα γραφεία και αυτοί τις βάζουν ανάλογα με το χρόνο που περνάς με τα κορίτσια…αναγκαστικά και οι ανεξάρτητες ακολουθούν αυτόν τον τιμοκατάλογο, κάποιες φορές βέβαια ρισκάρουν και χρεώνουν παραπάνω αν πιστεύουν οι ίδιες ότι θα έχουν και πάλι πελατεία…την Κλειω την έχω δει μια φορά και αν ανατρέξεις στις πιο πίσω σελίδες είχε γίνει ένα μπέρδεμα και της είχα δώσει 170/ώρα ενώ παίρνει 120/ωρα και δεν της είχα πει κάτι, γιατί πέρασα πολλή ωραία και είχε κάνει και κάτι για μένα που άλλες δύσκολα θα το κάνουν σε κάποιον που δεν γνωρίζουνΌταν τη δεις τη συγκεκριμένη βγες να πεις αν είναι εμφανίσιμη ή όχι. Όπως επίσης και αν αξίζει για τόσα που χρεώνει. Είσαι όλο λάθος άστο λοιπόν. Στο δια ταύτα όμως ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του μέχρι εκεί που βλέπει ότι δύναται
Για να το κλείσουμε το θέμα εδώ,, γιατί ο καθένας έχει την άποψη του, θα σου πω ένα πράγμα, έχω συνηθίσει να πληρώνω υπεραξια, σε κάτι που δεν μπορώ να το έχω στην ζωή μου, στην προκειμένη περίπτωση στο κρεβάτι μου,, κάι από ότι βλέπω από φωτογραφίες δεν είναι και τίποτα τοπ, δηλαδή να μην μπορώ να βρω έξω στο δρόμο σε ένα μαγαζί, να την πέσω και να την βγάλω γκόμενα η να την φάω για μια φορά, αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω, τώρα αν κάποιος δεν μπορεί να βγάλει μια γκόμενα τέτοιου τύπου,,, εεεε ας δώσει και 200,και 250 ευρώ δεν θα τα πάρει από εμένα, αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω τα σέβη μου!!!Όταν τη δεις τη συγκεκριμένη βγες να πεις αν είναι εμφανίσιμη ή όχι. Όπως επίσης και αν αξίζει για τόσα που χρεώνει. Είσαι όλο λάθος άστο λοιπόν. Στο δια ταύτα όμως ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του μέχρι εκεί που βλέπει ότι δύναται
Δεν πληρώνεις επειδή δεν μπορείς να ρίξεις μια τέτοια γκομενα, πληρώνεις για το σεξ και η κλειω κάνει καλό…μια κοπέλα ωραία που θα δεις σε ένα κλαμπ πχ μπορεί να είναι μουναρα, αλλά δεν ξέρεις αν θα κάνει καλό σεξ, οπότε εκεί ρισκάρεις, λεφτα και χρόνοΓια να το κλείσουμε το θέμα εδώ,, γιατί ο καθένας έχει την άποψη του, θα σου πω ένα πράγμα, έχω συνηθίσει να πληρώνω υπεραξια, σε κάτι που δεν μπορώ να το έχω στην ζωή μου, στην προκειμένη περίπτωση στο κρεβάτι μου,, κάι από ότι βλέπω από φωτογραφίες δεν είναι και τίποτα τοπ, δηλαδή να μην μπορώ να βρω έξω στο δρόμο σε ένα μαγαζί, να την πέσω και να την βγάλω γκόμενα η να την φάω για μια φορά, αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω, τώρα αν κάποιος δεν μπορεί να βγάλει μια γκόμενα τέτοιου τύπου,,, εεεε ας δώσει και 200,και 250 ευρώ δεν θα τα πάρει από εμένα, αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω τα σέβη μου!!!
Μην την ξαναδείς λοιπόν αν δε σου κάθεται καλά το οικονομικό. Πάλι κάνεις λάθος. Άλλες τιμές χρεώνουν τα γραφεία άλλες οι indΤις τιμες τις φτιάχνουν αυτοί που έχουν τα μαγαζιά και τα γραφεία και αυτοί τις βάζουν ανάλογα με το χρόνο που περνάς με τα κορίτσια…αναγκαστικά και οι ανεξάρτητες ακολουθούν αυτόν τον τιμοκατάλογο, κάποιες φορές βέβαια ρισκάρουν και χρεώνουν παραπάνω αν πιστεύουν οι ίδιες ότι θα έχουν και πάλι πελατεία…την Κλειω την έχω δει μια φορά και αν ανατρέξεις στις πιο πίσω σελίδες είχε γίνει ένα μπέρδεμα και της είχα δώσει 170/ώρα ενώ παίρνει 120/ωρα και δεν της είχα πει κάτι, γιατί πέρασα πολλή ωραία και είχε κάνει και κάτι για μένα που άλλες δύσκολα θα το κάνουν σε κάποιον που δεν γνωρίζουν
Επομένως να μην σου πει την δίαιταημουν ,ειμαι και θα ειμαι ΕΝΑΣ συμμετρικος Κουρος![]()

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λέω…Μην την ξαναδείς λοιπόν αν δε σου κάθεται καλά το οικονομικό. Πάλι κάνεις λάθος. Άλλες τιμές χρεώνουν τα γραφεία άλλες οι ind
Το λες όμως συνεχώς και καταντάς βαρετός. Εννοείται πως είναι δικαίωμά σου να μην τα δώσεις...Για να το κλείσουμε το θέμα εδώ,, γιατί ο καθένας έχει την άποψη του, θα σου πω ένα πράγμα, έχω συνηθίσει να πληρώνω υπεραξια, σε κάτι που δεν μπορώ να το έχω στην ζωή μου, στην προκειμένη περίπτωση στο κρεβάτι μου,, κάι από ότι βλέπω από φωτογραφίες δεν είναι και τίποτα τοπ, δηλαδή να μην μπορώ να βρω έξω στο δρόμο σε ένα μαγαζί, να την πέσω και να την βγάλω γκόμενα η να την φάω για μια φορά, αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω, τώρα αν κάποιος δεν μπορεί να βγάλει μια γκόμενα τέτοιου τύπου,,, εεεε ας δώσει και 200,και 250 ευρώ δεν θα τα πάρει από εμένα, αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω τα σέβη μου!!!
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις πρώτα τι γράφεις εσύ....Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λέω…
Η ένα ή δύο ποστ έχω κάνει εδώ μέσα,,, το συνεχώς που το είδες!!!Το λες όμως συνεχώς και καταντάς βαρετός. Εννοείται πως είναι δικαίωμά σου να μην τα δώσεις...
Που είδες να πω πως δε πέρασα καλά με την Κλειω;;;; Όσο για τις τιμές, σου είπα τα μαγαζιά και τα γραφεία καθορίζουν τον γενικό τιμοκατάλογο, από κει και πέρα οι ind παίζουν μπάλα μόνες τους, αλλά από τη στιγμή που τα γραφεία κινούνται περίπου στα 150/ώρα, οι ind δεν μπορούν να το πάνε στα 500/ωρα, γιατί δεν θα πάει κανείς!!!Μάλλον δεν καταλαβαίνεις πρώτα τι γράφεις εσύ....

Για 500€ που λες σίγουρα όχι. Μην ξεχνάς όμως ότι ξεκινάνε με κάτι 200άρια ξεγυρισμένα κάποιες καινούργιες. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όσο γουστάρουν αυτές χρεώνουν. Το θέμα έγκειται σ'εμάς αν θα πάρουμε ή όχι!Που είδες να πω πως δε πέρασα καλά με την Κλειω;;;; Όσο για τις τιμές, σου είπα τα μαγαζιά και τα γραφεία καθορίζουν τον γενικό τιμοκατάλογο, από κει και πέρα οι ind παίζουν μπάλα μόνες τους, αλλά από τη στιγμή που τα γραφεία κινούνται περίπου στα 150/ώρα, οι ind δεν μπορούν να το πάνε στα 500/ωρα, γιατί δεν θα πάει κανείς!!!