Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και φαίνεται και καλό παιδί.... αλλά όντως.Έχει φτιάξει ωραίο σωματάκι... αλλά με τόσες ''μουτζούρες'' πάνω της.... Δεν...
Ω ρε γαμωτο πρωινιατικα!!!! Δεν μας λυπάσαι?Καλημέρα
![]()
![]()
Καλημέρα και σε σένα καύλα ατελείωτη. Συντόμως θα έχουμε επανάληψη...Καλημέρα
![]()
![]()
Δυνατή κωλαρα μωρό είναι topΚαλημέρα
![]()
![]()
Δεν είστε των καλών τεχνών αγαπητέ;Έχει φτιάξει ωραίο σωματάκι... αλλά με τόσες ''μουτζούρες'' πάνω της.... Δεν...
Σήμερα δυστυχώς με κάνανε Ντάφι κάνα 2 άτομαΚαλημέρα Νταφι![]()
Βάλε μπλάκ λίστ, όλη την μπαρμπαδιά και το θέμα τελειώνει πριν καν αρχίσει. Αυτοί έχουν τις πιο αντι συνεργατικές συμπεριφορές. Ουρές κάνουν άνδρες κάτω των 30 που τα μαζεύουν 50-50 για να σε δουν. Που θα βρουν άλλη σε τέτοια ηλικία, με τέτοιες προδιαγραφές και ανεξάρτητη σε τέτοια τιμή.Καλημέρα σας
Λοιπόν να ξεκαθαρίσω
Ότι οι τιμές αυτές είναι
Κ οι ώρες αυτές είναι
Όταν λέμε 1 ώρα είναι 1 κ όχι μια και
Όταν λέμε είναι τόσο είναι τόσο κ δεν το διαπραγματεύομαι
Ούτε θα κάτσω να ασχοληθώ με αυτούς που κάνουν παζάρια ούτε με αυτούς που θέλουν παραπάνω ώρα αλλά χωρίς να τη πληρώσουν
από εδώ κ πέρα θα στέλνω λεπτομέρειες κ σε όποιον δεν αρέσει να μην ξανα απαντήσει κ να με σβήσει
Είναι κ ένας λόγος που δεν θέλω να είμαι ανεξάρτητη γιατί όταν μου στέλνουν τέτοια αρχίζω κ τηγανίζω αυγά στο κεφάλι σαν τον Ντάφι
Κ μου χαλάνε τη διάθεση κ την όρεξη της ημέρας και θέλω να περνάω καλά κ να γαμιεμαι καλά χωρίς στρες
Ούτε κομοδίνο υπήρξα ποτέ σε ραντεβού ούτε βρωμιάρα ούτε ξινομουνα
Πιστεύω τα λεφτά που ζητάω είναι τίμια
Σε όσους φαίνονται πολλά σας παρακαλώ μην στέλνετε μην μου χαλάτε τη καύλα μου
ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΖΆΡΙΑ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑΑ
Δεν είναι θέμα ηλικίαςΒάλε μπλάκ λίστ, όλη την μπαρμπαδιά και το θέμα τελειώνει πριν καν αρχίσει. Αυτοί έχουν τις πιο αντι συνεργατικές συμπεριφορές. Ουρές κάνουν άνδρες κάτω των 30 που τα μαζεύουν 50-50 για να σε δουν. Που θα βρουν άλλη σε τέτοια ηλικία, με τέτοιες προδιαγραφές και ανεξάρτητη σε τέτοια τιμή.
Καυλωσε μας ρε ερωτα και ασε τους τρελους στην τρελα τους! εισαι δυναμιτης μην αναβεις για μαλακες!Δεν είναι θέμα ηλικίας
Είναι θέμα χαρακτήρα ξεκάθαρα
Εκ μέρους όλων των μπαρμπάδων σε ευχαριστώ για την υποστήριξη... (να ομολογήσω ότι αν και σχεδόν 50 δεν νιώθω μπάρμπας, για όσους νιώθουν και φέρονται το λέω...)Δεν είναι θέμα ηλικίας
Θέμα ηλικίας δεν είναι, είναι θέμα όμως γενιάς. Όλες αυτές οι καργιολίες, μάθανε με δύο παρακάλια και με ένα γλυφοψώλιασμα να τους κάνουν τις 5 δραχμές 20 σε ένα βράδυ με μια υπογραφή σε βάρος των υπολοίπων. Φυσικά ακόμη και τώρα νομίζουν ότι με αυτή την τακτική θα γαμάνε μονίμως όλον τον κόσμο και θα απλώνουν τα χέρια τους πιο μακριά από όσο τους αναλογεί.Δεν είναι θέμα ηλικίας
Από περιέργεια πόσο είσαι;Θέμα ηλικίας δεν είναι, είναι θέμα όμως γενιάς. Όλες αυτές οι καργιολίες, μάθανε με δύο παρακάλια και με ένα γλυφοψώλιασμα να τους κάνουν τις 5 δραχμές 20 σε ένα βράδυ με μια υπογραφή σε βάρος των υπολοίπων. Φυσικά ακόμη και τώρα νομίζουν ότι με αυτή την τακτική θα γαμάνε μονίμως όλον τον κόσμο και θα απλώνουν τα χέρια τους πιο μακριά από όσο τους αναλογεί.