G_1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2018
- Like
- 4.308
- Πόντοι
- 456
Ε τότε μόνο ο Κουσουλος. Αυτός τα βρίσκει όλα και χωρίς στοιχείαΔεν έχω δώσει στοιχεία μου οπότε δεν μπορούν να με βρουν![]()
Ε τότε μόνο ο Κουσουλος. Αυτός τα βρίσκει όλα και χωρίς στοιχείαΔεν έχω δώσει στοιχεία μου οπότε δεν μπορούν να με βρουν![]()
Αυτός ποιος είναι;Ε τότε μόνο ο Κουσουλος. Αυτός τα βρίσκει όλα και χωρίς στοιχεία
Ασε το Κουσουλο Κλείο και πες στην κοινότητα πότε θα επιστρεψεις εστω ως ανεξάρτητη γιατι θα πέσει πολυ΄δουλειά μου φαίνεταιΑυτός ποιος είναι;
Θα σε πάρει ο Ευαγγελάτος σε λίγο... ετοιμάσου για live...
Στείλε τπτ… μας έχεις ξεχάσειΌταν τελειώσει η περίοδος
Καλησπέρα εδώ εννοούσα ότι θα ξεκινήσω όταν είμαι εντάξει.Όταν τελειώσει η περίοδος
Καλησπέρα κοριτσάρα σέ συμφερει εσένα περισσότερο οικονομικά να δουλέψεις μέσω γραφείου από το να δουλέψεις ανεξάρτητη όμως;Καλησπέρα εδώ εννοούσα ότι θα ξεκινήσω όταν είμαι εντάξει.
Δεν ανέφερα πουθενά ότι θα δουλέψω ως ανεξάρτητη
Σας το διευκρινίζω γιατί είχα διάφορα μηνύματα
Αν δεν επανέλθει το γραφείο
Απλά θα μπω σε αλλο
Οικονομικά όχιΚαλησπέρα κοριτσάρα σέ συμφερει εσένα περισσότερο οικονομικά να δουλέψεις μέσω γραφείου από το να δουλέψεις ανεξάρτητη όμως;
Οκ όπως σου αρέσει εσένα.Απλα σέ ρώτησα γιατί οι περισσότερες κοπέλες φαντάζομαι θα προτιμάνε να είναι ανεξάρτητες.Οικονομικά όχι
Καμία σχέση ανεξάρτητη με γραφειατη από θέμα χρημάτων κακά τα ψέματα
Αλλά συμφέρει φουλ σε θέμα χρόνου-οργάνωσης-μεταφοράς
Έχω το κεφάλι μου ήσυχο
Το βασικοτερο απ ολαΈχω το κεφάλι μου ήσυχο
Καλημέρα παιδιάΚαλησπέρα εδώ εννοούσα ότι θα ξεκινήσω όταν είμαι εντάξει.
Δεν ανέφερα πουθενά ότι θα δουλέψω ως ανεξάρτητη
Σας το διευκρινίζω γιατί είχα διάφορα μηνύματα
Αν δεν επανέλθει το γραφείο
Απλά θα μπω σε αλλο
Επίσης ως ανεξάρτητη γνωρίζετε ότι τα ραντεβού κλείνονται μέρες πρίν σπάνια να κλείσω τελευταία στιγμήΚαλημέρα παιδιά
Επειδή δεν βλέπω φως και έκατσα κ το σκέφτηκα και δεν θέλω να μπω σε αλλο γραφείο γιατί καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καλύτερο
Μέχρι τοτε
Θα δουλέψω ξανά μόνη μου
Απλά θέλω λίγη υπομονή κ κατανόηση από εσάς γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά κ προσπαθώ να απαντήσω σε όλους
Μέχρι Τετάρτη είμαι φουλ
Οπότε από Πέμπτη 26/02 κ έπειτα οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει
Και πλέον θα έρχομαι κ στον χώρο της επιλογής σας με μια έξτρα χρέωση φυσικά
Πριν με ρωτήσετε για την τιμή δεν άλλαξε κάτι παραμένει η τιμή που είχα ως ανεξάρτητη κ τα έξτρα το ίδιο
Για Πασχα εχουμε κανα κενο?Επίσης ως ανεξάρτητη γνωρίζετε ότι τα ραντεβού κλείνονται μέρες πρίν σπάνια να κλείσω τελευταία στιγμή
Για Πασχα εχουμε κανα κενο?
Κατι σαν τα εισητηρια για τους pet shop boys