stefan sal
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 1.071
120 έπαιρνεΓιατί +40€; 150€ δεν έπαιρνε σαν ανεξάρτητη; Τώρα στο glamour γράφει 160€
120 έπαιρνεΓιατί +40€; 150€ δεν έπαιρνε σαν ανεξάρτητη; Τώρα στο glamour γράφει 160€
Πριν πόσο καιρό; Γιατί εγώ που την είδα πρόσφατα, μου είχε στείλει ότι παίρνει 150€120 έπαιρνε
Μέσα στο καλοκαίρι την είχα δει εγώ, γύρω στα τέλη Αυγούστου.. 120 είχα δώσει , συνάντηση Priamos ΗλιόπουληΠριν πόσο καιρό; Γιατί εγώ που την είδα πρόσφατα, μου είχε στείλει ότι παίρνει 150€
Μέσα στο καλοκαίρι την είχα δει εγώ, γύρω στα τέλη Αυγούστου.. 120 είχα δώσει , συνάντηση Priamos Ηλιόπουλη
Είχε ένα ωραίο και πολύ κατατοπιστικό κειμενάκι που έστελνε copy/paste για υπηρεσίες μέχρι και τον Νοέμβρη που είχα προσπαθήσει.![]()
Εγώ την συνάντησα τα Χριστούγεννα και μου είχε στείλει αυτό και μάλιστα της έδωσα 170€, γιατί έτσι όπως το γράφει αφήνει να εννοηθεί πως αν θέλεις δεύτερη φορά πάει +20€…την επόμενη μέρα μου είπε ότι εννοούσε για την τρίτη φορά και πως της έδωσα 20€ παραπάνω και δεν το είχε δει εκείνη τη στιγμή…
δεν είναι ακόμα…από την άλλη βδομάδα θα είναι ως KlioΜε τι όνομα ειναι στο γραφείο?
Ναι και σε μένα το έστειλε αυτό το κειμενάκι, απλά απομόνωσα μόνο τις τιμές για το απλό πρόγραμμα…όπως και να ‘χει και τα 150 και τα 170 τα αξίζει η κοπέλα, είναι πολλή καλή, αλλά στα 120 ήταν σίγουρα το πιο vfm, για ηλικίες κάτω των 30, στην Αθήνα!!!Είχε ένα ωραίο και πολύ κατατοπιστικό κειμενάκι που έστελνε copy/paste για υπηρεσίες μέχρι και τον Νοέμβρη που είχα προσπαθήσει.
![]()
Εγώ την συνάντησα τα Χριστούγεννα και μου είχε στείλει αυτό και μάλιστα της έδωσα 170€, γιατί έτσι όπως το γράφει αφήνει να εννοηθεί πως αν θέλεις δεύτερη φορά πάει +20€…την επόμενη μέρα μου είπε ότι εννοούσε για την τρίτη φορά και πως της έδωσα 20€ παραπάνω και δεν το είχε δει εκείνη τη στιγμή…
Θεωρώ με 150 υπάρχουν καλύτερες επιλογές!! Μια χαρά το κορίτσι super πέρασα άλλα τα 150 για μενα ειναι overrated![]()
Δεν ξέρω τι να γράψω…Θεωρώ με 150 υπάρχουν καλύτερες επιλογές!! Μια χαρά το κορίτσι super πέρασα άλλα τα 150 για μενα ειναι overrated
Εξίσου καλές ναι, αλλά καλύτερες από την Κλειώ δεν έχω βρει, όχι μόνο στα 150, αλλά και παραπάνω…για πες…Θεωρώ με 150 υπάρχουν καλύτερες επιλογές!! Μια χαρά το κορίτσι super πέρασα άλλα τα 150 για μενα ειναι overrated
150€ 1 μιση ωρα ναιΓιατί +40€; 150€ δεν έπαιρνε σαν ανεξάρτητη; Τώρα στο glamour γράφει 160€
Αν δεις παραπάνω αυτό που ανέβασα, εμένα μου είχες στείλει άλλες τιμές!150€ 1 μιση ωρα ναι
Τωρα στο glamour 160€ η ωρα
Λογικο ειναι να είναι ανεβασμένη η τιμη
Η τιμολογιακή πολιτική είναι αυτή…150€ 1 μιση ωρα ναι
Τωρα στο glamour 160€ η ωρα
Λογικο ειναι να είναι ανεβασμένη η τιμη
ναι πηγα το ειδαΑν δεις παραπάνω αυτό που ανέβασα, εμένα μου είχες στείλει άλλες τιμές!
Αν και δεν ξέρω τον λόγο, όπως είπα και παραπάνω, τα αξίζεις και τα 150 και τα 170, που τελικά σου έδωσα!!!ναι πηγα το ειδα
Εχεις δικιο
Σου απαντησα στο μηνυμαΑν και δεν ξέρω τον λόγο, όπως είπα και παραπάνω, τα αξίζεις και τα 150 και τα 170, που τελικά σου έδωσα!!!