kostaras1312
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.293
- Πόντοι
- 441
Coming soon μου είπε οπότε στο glamour θα είναι σε λίγο καιρόΕγώ που επικοινώνησα με το γραφείο μου είπαν ότι ανέβηκε λάθος και ότι θα την κατεβάσουν.
Coming soon μου είπε οπότε στο glamour θα είναι σε λίγο καιρόΕγώ που επικοινώνησα με το γραφείο μου είπαν ότι ανέβηκε λάθος και ότι θα την κατεβάσουν.
Για να μην έχει το overhead του να κανονίσει τα ραντεβού και γενικά την επικοινωνία με τους πελάτεςΤο επομενο ερωτημα ειναι..
Για πιο λογο να παει μια ανεξαρτητη σε γραφειο?
Θα μπορεί να έχει προσωπική ζωή χωρίς να είναι αναγκασμένη να κυκλοφορεί συνεχώς με το κινητό της δουλειάς μαζί της.Το επομενο ερωτημα ειναι..
Για πιο λογο να παει μια ανεξαρτητη σε γραφειο?
Θα μπορεί να έχει προσωπική ζωή χωρίς να είναι αναγκασμένη να κυκλοφορεί συνεχώς με το κινητό της δουλειάς μαζί της.
Θα έχει κανονικά την πρωινή της εργασία και το γραφείο θα της κανονίζει καθημερινά 2 η 3 ραντεβού το απόγευμα, το οποίο σημαίνει 200 με 300 έξτρα εισόδημα χωρίς άγχος.
Χωρίς άγχος γιατί τέλος τα στησίματα από μαλάκες και ο οδηγός θα την πηγαίνει στα ραντεβού χωρίς να την απασχολεί η κίνηση και θα είναι πάντα στην ώρα της.
Άρα λοιπόν μάγκες καταλήγουμε στο κάπου χάνεις και κάπου κερδίζεις!Θα είναι -70€ σε κάθε ραντεβού. Προμήθεια γραφείου και οδηγού και αφού δεν κάνει και έξτρα πχ πρωκτικό , θα φεύγει με 80-90€ (πριν αυτα τα έπαιρνε στο μισάωρο με μια εκτόνωση δλδ μέσα σε 5-15λέπτα) από κάθε ραντεβού στην τσέπη, εκεί που έφευγε με 120€ ως ανεξάρτητη.
Επίσης αυξήθηκε κατά 40€ το κόστος για τους πελάτες κάτι που μπορεί να χάσει πολλους πελάτες αφού πλέον χάνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του very vfm που είχε ως ανεξάρτητη.
Ωστόσο αν εκεινη την εξυπηρετεί αυτό την συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Tετοιο μουνακι μονο για γλυψιμο ειναι μεχρι να χυνεις και να σπαρταρας!!!!Καλησπέραααα
Αν τα καταφέρεις να την πάρεις έστω και σαν γραφειάτη πλέον σου την συνιστώ ανεπιφύλακτα μιας και την είχα πάρει το καλοκαίρι κάποια στιγμή. Η τύπισσα τα σπάει. Είναι σέξι και πολύ καυλιάρα. Άλλωστε το μαρτυρούν τόσες κριτικές που έχουν γραφτεί για το κορίτσι...Χωρίς να την έχω συναντήσει μου άφησε την εντύπωση πως είναι γαμω τα τυπάκια,ειλικρινής με ευθιξία.
Ισως της συνέπεσαν απανωτοί μαλακες,κάποιος μήνας στραβός και τα νεύρα - αντοχές γίναν καλώδια .
Αν τα δει όμως,θεωρώ πως θα χτίσει (ως ανεξάρτητη) το δικό της πελατολόγιο που δεν θα την «κρεμά» ποτέ
Της έχω στείλει όταν ήμουν Αθήνα και μ απαντούσε ασχέτως που δεν βρεθήκαμε τελικώς.
Και με το σώμα που έφτιαξε θα πήγαινε πολύ δυνατά.
Όπως και να χει καλή σταδιοδρομία

Καλή χρονιά και σε σένα μαναράκι με υγεία κι ότι καλύτερο στη ζωή σου! Και όσον αφορά για τη δουλειά σου κάνε την όπως εσένα σ'ευχαριστεί και σε εξυπηρετεί!Χρονια πολλα κι ολας
Καλή χρονιά να εχουμε με υγεια κ λιγη περισσότερη καλοσύνη στη ψυχούλα μας καθε χρονο πού περναει

Σιγά την πελατεία που θα χάσεις ρε Κλειό που δεν εχει ούτε 40 ευρω παραπάνω να δώσει.Καλησπέρα σας
Ο λογος που επελεξα το γραφειο τον απαντησε πολυ σωστα ο @harp και ο @xronakis σας ευχαριστώ πολυ!
Δυστυχώς λογο της κανονικης μου πρωινής δουλειάς
Δεν μου μενει χρονος να απανταω σε ολα τα μηνυματα ποσο μαλλον να τοὺς εξυπηρετήσω όλους
Εχω εδω κ 2 μηνες αναπάντητα μηνύματα τα οποία καθε μερα και αυξάνονται κ δεν μπορώ να τα διαχειριστώ το προσπαθώ αλλα δεν τα καταφέρνω κ με κουρασε πλεον.
Πολυ σωστα τα ειπε κ ο @dxounia αλλα λεφτα ως ανεξαρτητη κ αλλα ως γραφειατη
Κ εννοείται θα χασω πελατες γτ δεν εχουν ολοι +40€ να δωσουν
Ουτε το οτι θα περνω λιγότερα με πειράζει γιατί εγω το επελεξα
ουτε με πειραζει το γεγονός οτι θα χάσω πελατες αντιθέτως το κατανοώ.
Και οπως ειπε κ ο @PaulKersey κα
όποιος θέλει και ξέρει με ποιες θα περάσει καλά δεν τα σκέφτεται τα +40€Καλησπέρα σας
Ο λογος που επελεξα το γραφειο τον απαντησε πολυ σωστα ο @harp και ο @xronakis σας ευχαριστώ πολυ!
Δυστυχώς λογο της κανονικης μου πρωινής δουλειάς
Δεν μου μενει χρονος να απανταω σε ολα τα μηνυματα ποσο μαλλον να τοὺς εξυπηρετήσω όλους
Εχω εδω κ 2 μηνες αναπάντητα μηνύματα τα οποία καθε μερα και αυξάνονται κ δεν μπορώ να τα διαχειριστώ το προσπαθώ αλλα δεν τα καταφέρνω κ με κουρασε πλεον.
Πολυ σωστα τα ειπε κ ο @dxounia αλλα λεφτα ως ανεξαρτητη κ αλλα ως γραφειατη
Κ εννοείται θα χασω πελατες γτ δεν εχουν ολοι +40€ να δωσουν
Ουτε το οτι θα περνω λιγότερα με πειράζει γιατί εγω το επελεξα
ουτε με πειραζει το γεγονός οτι θα χάσω πελατες αντιθέτως το κατανοώ.
Και οπως ειπε κ ο @PaulKersey κατι χανουμε κάτι κερδίζουμε.
Γιατί +40€; 150€ δεν έπαιρνε σαν ανεξάρτητη; Τώρα στο glamour γράφει 160€όποιος θέλει και ξέρει με ποιες θα περάσει καλά δεν τα σκέφτεται τα +40€