Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φαντάζομαι θα κάνει βάση διαθεσιμότητας και αδιαθεσίαςΚαλημέρα, ραντεβού κανεις αυτή την περίοδο;
Κανω ναι απλα περιορισμεναΚαλημέρα, ραντεβού κανεις αυτή την περίοδο;
Οταν ειμαι αδιαθετη κανω ραντεβού για μασαζ κ παιχνιδιΦαντάζομαι θα κάνει βάση διαθεσιμότητας και αδιαθεσίας
Καλημέρα
Ραντεβού για μασαζ
Τριτη 13:00-14:00
Τεταρτη 12:00-14:00
Πέμπτη 12:00-14:00
Παρασκευή 12:00-14:00
Μούρλια είσαιΚαλημέρα
Ραντεβού για μασαζ
Τι σωματάρα έχεις κάνει, βρε μωράκι. Μπράβο. Και το piercing και το εσώρουχο τέλεια.Καλημέρα
το ''γενικά'' μας καλύπτει...κυρία μου.Ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν κανω γενικά πρωκτικό
Ω ΡΕ ΖΗΜΙΑΑΑΑΑΑΑΚαλημέρα
Ραντεβού για μασαζ
ΟχιΡαντεβού κανονικά θα κάνεις αυτή την εβδομάδα ?
Δεν βρισκω τον ΑντισθενηΤι σωματάρα έχεις κάνει, βρε μωράκι. Μπράβο. Και το piercing και το εσώρουχο τέλεια.
Πιστεύω πρέπει να κάνεις και μια ανανέωση των φωτογραφιών στην καρτέλα σου.
εγω ούτως η αλλως εστειλα στην Πυθία..Καλημερααα
Λοιπόν παιδιά μην με κουράζετε στα μηνύματα με χιλιοαπαντημενες ερωτήσεις χιλιοσταλμενες φωτογραφίες κ προγράμματα
Αν εσείς σβήνετε τα μηνύματα σας για δικούς σας ευνόητους λόγους δεν φταίω εγώ σε κάτι
Δεν είμαι υποχρεωμένη να ξαναλέω τα ίδια πολλάκις
Έχω να διαχειριστώ καθημερινά πάρα πολλά μηνύματα προσπαθώ να απαντάω σε όλους πολλές φορές λόγο και της κανονικής μου δουλειάς δεν τα καταφέρνω επίσης λογο της δουλειάς δεν κάνω κ πολλά ραντεβού πλέον δεν μου μένει χρόνος
Τα ραντεβού όπως έχω ξαναπεί κλείνονται 1 μέρα πριν πολύ σπάνια την ίδια μέρα πρέπει να με έχουν ακυρώσει για να γινει κατι τετοιο.
Όσοι λοιπόν έχουν θέμα με τον χρόνο που απαντάω πολύ απλά ας με σβήσουν η μπλοκ εγώ δεν έχω κανένα θέμα αλλά μην εκνευριζεστε
Όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται αν θέλουν να περιμένουν μέχρι να απαντήσω
Δείξτε κατανόηση
Επίσης όχι άσκοπες ερωτήσεις εφόσον το πρόγραμμα μου είναι ξεκάθαρο στο τι κάνω ότι δεν αναφέρω σημαίνει ότι δεν το κάνω κ όχι ασκοπες συνομιλίες να μου πιάνετε τη κουβέντα για καυλαντες γιατί θα κάνω επιτόπου μπλοκ
Dick pick δέχεσαι ;Καλημερααα
Λοιπόν παιδιά μην με κουράζετε στα μηνύματα με χιλιοαπαντημενες ερωτήσεις χιλιοσταλμενες φωτογραφίες κ προγράμματα
Αν εσείς σβήνετε τα μηνύματα σας για δικούς σας ευνόητους λόγους δεν φταίω εγώ σε κάτι
Δεν είμαι υποχρεωμένη να ξαναλέω τα ίδια πολλάκις
Έχω να διαχειριστώ καθημερινά πάρα πολλά μηνύματα προσπαθώ να απαντάω σε όλους πολλές φορές λόγο και της κανονικής μου δουλειάς δεν τα καταφέρνω επίσης λογο της δουλειάς δεν κάνω κ πολλά ραντεβού πλέον δεν μου μένει χρόνος
Τα ραντεβού όπως έχω ξαναπεί κλείνονται 1 μέρα πριν πολύ σπάνια την ίδια μέρα πρέπει να με έχουν ακυρώσει για να γινει κατι τετοιο.
Όσοι λοιπόν έχουν θέμα με τον χρόνο που απαντάω πολύ απλά ας με σβήσουν η μπλοκ εγώ δεν έχω κανένα θέμα αλλά μην εκνευριζεστε
Όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται αν θέλουν να περιμένουν μέχρι να απαντήσω
Δείξτε κατανόηση
Επίσης όχι άσκοπες ερωτήσεις εφόσον το πρόγραμμα μου είναι ξεκάθαρο στο τι κάνω ότι δεν αναφέρω σημαίνει ότι δεν το κάνω κ όχι ασκοπες συνομιλίες να μου πιάνετε τη κουβέντα για καυλαντες γιατί θα κάνω επιτόπου μπλοκ
Τι εννοείς;Όσο πάει και....
Μια καθυστέρηση στις απαντήσεις υπάρχει, αλλά η κοπέλα απαντάει πάντα, λεπτομερώς, και είναι πάρα πολύ ευγενική στα μηνύματα.Όσο πάει και....
Κορμακι βυζακι κωλαρακι.ολα μουρλια..Καλημέρα
Ραντεβού για μασαζ