JuicyKlei0
Call-Girl
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2024
- Like
- 6.808
ΗλιούποληΣε οποιαδήποτε Πρίαμο η μόνο Παγκράτι?
ΗλιούποληΣε οποιαδήποτε Πρίαμο η μόνο Παγκράτι?
Καλησπέρα, πρώτα λες ότι έχεις ραντεβού από Τρίτη και μετά ανεβάζεις αυτά. Τι πρέπει να κάνουμε μέχρι τότε δηλαδή;; Ντροπή σου!!Καλησπερααα
Αδυνατισες αρκετα η ειναι η ιδεα μου;Καλησπερααα
Μουναρα και κορμάρα και χειλαρες μωρό μουΚαλησπερααα
Άρε κοντούλα καυλιαρα...με έφτιαξες άσχημα..Καλησπερααα
ΦανταστικόΚαλησπερααα
ζημιά!!!
Ζημιά!!!!Καλησπερααα
ΤέλειαΚαλησπερααα
Μου είχαν πει όταν ήμουν μικρός ότι υπάρχουν καλύτερα πράγματα για να χαλάω τα λεφτά μου από το να πληρώνω για να βλέπω μια πλαστική μπάλα και 22 βλάκες να την κυνηγάνε, αλλά τότε δεν μπορούσα να το καταλάβω. Που να ήξερα ότι τα καλύτερα πράγματα ήταν αυτά τα δύο θαύματα της ανθρώπινης ύπαρξης.Καλησπερααα
ΚαλημέραΚαλησπέρα, πρώτα λες ότι έχεις ραντεβού από Τρίτη και μετά ανεβάζεις αυτά. Τι πρέπει να κάνουμε μέχρι τότε δηλαδή;; Ντροπή σου!!![]()
Ναι προσπαθωΑδυνατισες αρκετα η ειναι η ιδεα μου;
Τέλεια
Μου είχαν πει όταν ήμουν μικρός ότι υπάρχουν καλύτερα πράγματα για να χαλάω τα λεφτά μου από το να πληρώνω για να βλέπω μια πλαστική μπάλα και 22 βλάκες να την κυνηγάνε, αλλά τότε δεν μπορούσα να το καταλάβω. Που να ήξερα ότι τα καλύτερα πράγματα ήταν αυτά τα δύο θαύματα της ανθρώπινης ύπαρξης.![]()
Δυστυχώς εχασα το κινητό της δουλειάςΚαλησπερα...αν απαντουσες κ ολας στα μνμα θα ηταν ολα πιο ευκολααα...
Γι αυτο δεν μπορώ να απαντήσωΔυστυχώς εχασα το κινητό της δουλειάς
Επισης επειδή ηταν πολλα τα μηνύματα δεν μπορούσα να τα απαντήσω ολαΔυστυχώς εχασα το κινητό της δουλειάς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γι αυτο δεν μπορώ να απαντήσω
Αααα με συγχωρεις..αναφερομαι στο ινστα....Επισης επειδή ηταν πολλα τα μηνύματα δεν μπορούσα να τα απαντήσω ολα
Ουτε εκει εχω πρόσβασηΑααα με συγχωρεις..αναφερομαι στο ινστα....