Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΩΝΣΓΔιαθεσιμότητα
Πέμπτη 20:00-22:00
Παρασκευη 18:00-19:00
Σαββατο 18:00-20:00
Κυριακη 18:00-19:00
Στειλτε μου βαιμπερ ή Insta
![]()
Top!!! Φοβερό στήσιμο![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Αυτό τα δύο βίντεο, ειδικά το πρώτο με τα λάγνα κουνήματα της κωλάρας σου Κλειώ ήταν έπος όντως !!! Πάντως παρατήρησα και εγώ μια τάση προς αδυνάτισμα στις τελευταίες σου φωτογραφίες και να σου είμαι απόλυτα ειλικρινής, κάπως στεναχωρήθηκα αλλά φυσικά δεν με πέφτει και λόγος στο κάτω κάτω . Όπως και να έχει να είσαι υγιής και να τρελαίνεις κόσμο !!! Εμείς οι λάτρεις των καπουλιων και των ζουμερων γεμάτων πατων σου είμαστε πιστοί. Τάδε εφη από σύζυγο Πόντιας με κωλαρα κοντα δεκαετία μαζί..Καλησπερααα
Βιντεάκι επιτέλους !!!!!
Μην δω καμία χαζομάρα του τύπου μπήκε ακαπωτα κ τέτοια
Δεν παίχτηκε σεξ
Ήταν μόνο μασάζ με στοματικο για αυτό κ δεν φοράει καπωτα μόνο ήθελε να βλέπει τη κωλαρα μου στα 4 να την κουνάω κ να ακουμπάει λίγο πάνω από τη κωλοτρυπα![]()
Εσύ καυλάκι μου είσαι σαν mini motor με καμπύλεςτουρμπάτο και τούμπανο
![]()
σε ευχαριστώ πολύυυυΣε ευχαριστώωωΈχεις αδυνατίσει και σου πάει, ωραία αλλαγή, μπράβο σου.
ΈΠΟΣ!!![]()
![]()
Σιγά το πράγμα καλέ. Με την κουτσή Μαρία που γεννήθηκε κουλός Μπάμπης και τώρα κάνει το μοντέλο στην Vogue, για εσάς θα είναι παιχνιδάκι.Γιατί κοροϊδεύεις εεεε![]()
εχεις αδυνατισει!Διαθεσιμότητα
Πέμπτη 20:00-22:00
Παρασκευη 18:00-19:00
Σαββατο 18:00-20:00
Κυριακη 18:00-19:00
Στειλτε μου βαιμπερ ή Insta
![]()
Προσπαθώεχεις αδυνατισει!
Τι μουναρα έχουμε πάρει πωπω.. τιμή μου που ασελγησα σε αυτό το κορμί![]()
![]()
Έτσι πάνε αυτά αν δεν έχεις πίεση ώρας θα έχεις πίεση χρημάτων και αν δεν ε έχεις πίεση χρημάτων θα έχεις πίεση ώρας.Αν δεν sunflower με τις ώρες σίγουρα θα είχα κλείσει ένα ραντεβού…
Έτσι πάνε αυτά αν δεν έχεις πίεση ώρας θα έχεις πίεση χρημάτων και αν δεν ε έχεις πίεση χρημάτων θα έχεις πίεση ώρας.
Ή μπορεί απλά να έχεις πίεση κανονική όπως εγώ...![]()
δεν ξέρω για λεφτά ή για ώρα απλά θέλω να κάτσει απάνω στο πρόσωπο μου![]()
Καλησπέρα ναιΜόνο στο πριαμος ε ;
Σε οποιαδήποτε Πρίαμο η μόνο Παγκράτι?Καλησπέρα ναι