JuicyKlei0
Call-Girl
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.613
Γεια σου Οντινννν...καβλακι![]()
Γεια σου Οντινννν...καβλακι![]()
Αλήθεια δεσποινίς, σε τέτοια ηλικία και με τόσα πολλά προσόντα πως και δεν έχετε προφίλ σε καμιά από τις γνωστές πλατφόρμες να βγάζετε τα τριπλά λεφτά και κάθεστε ακόμα στα "βαρέα και ανθυγιεινά" με εμάς τους μπαμπάδες; Σας αρέσει η δουλειά;;;Τρίτη 17:00-21:00
Τετάρτη 17:00-19:00
Πέμπτη 17:00-19:00
Παρασκευή 17:00-21:00
Έχω επιλέξει να ελαττώσω τα ραντεβού οπότε πλέον θα κάνω από 1 ραντεβού την ημέρα
Μερικές μέρες ίσως και 2
Μερικές μέρες επίσης κ πρωινά ραντεβού κατόπιν συνεννόησης πάντα από την προηγούμενη μερα
Υπενθυμίζω ότι τα ραντεβού κλείνονται μια μέρα πρίν ακόμη κ μέρες πρίν
![]()
ΛαραααααΤρίτη 17:00-21:00
Τετάρτη 17:00-19:00
Πέμπτη 17:00-19:00
Παρασκευή 17:00-21:00
Έχω επιλέξει να ελαττώσω τα ραντεβού οπότε πλέον θα κάνω από 1 ραντεβού την ημέρα
Μερικές μέρες ίσως και 2
Μερικές μέρες επίσης κ πρωινά ραντεβού κατόπιν συνεννόησης πάντα από την προηγούμενη μερα
Υπενθυμίζω ότι τα ραντεβού κλείνονται μια μέρα πρίν ακόμη κ μέρες πρίν
![]()
Σε ευχαριστώΛαρααααα
Μου αρέσει αυτό που κάνω δεν θα το παίξω και καλά ότι το κάνω αναγκαστικά κ μόνο λόγο χρηματωνΑλήθεια δεσποινίς, σε τέτοια ηλικία και με τόσα πολλά προσόντα πως και δεν έχετε προφίλ σε καμιά από τις γνωστές πλατφόρμες να βγάζετε τα τριπλά λεφτά και κάθεστε ακόμα στα "βαρέα και ανθυγιεινά" με εμάς τους μπαμπάδες; Σας αρέσει η δουλειά;;;
Εσενα ποιος σου ειπε οτι βγαζουν τα τριπλα λεφτα?Αλήθεια δεσποινίς, σε τέτοια ηλικία και με τόσα πολλά προσόντα πως και δεν έχετε προφίλ σε καμιά από τις γνωστές πλατφόρμες να βγάζετε τα τριπλά λεφτά και κάθεστε ακόμα στα "βαρέα και ανθυγιεινά" με εμάς τους μπαμπάδες; Σας αρέσει η δουλειά;;;
Το only δυστυχώς περνει γερο ποσοστό από τα κέρδηΕσενα ποιος σου ειπε οτι βγαζουν τα τριπλα λεφτα?
Μονο το 1% οπως σε ολους τους τομεις βγαζουν..
Και οσο παιρναει ο καιρος αυτο το ποσοστο θα πεσει και αλλο..
Δεν γινεται οποια κανει only fans να βγαζει λεφτα που βγαζει το 1%
...κοριτσαρα ομορφη, μαλλον πρεπει να κανεις καλυτερη ερευνα αγορας οσον αφορα αυτες τις πλατφορμες!!! Τα οικονομικα στοιχεια θα σε εκπληξουν (δυσαρεστα)!!!!Το only δυστυχώς περνει γερο ποσοστό από τα κέρδη
Από εκεί κ πέρα είναι ανάλογα την απήχηση που έχεις με βάση την προώθηση που κάνεις εννοείται
Θα φροντισω Αμεσα να γινω ειδη υπαρχον πελατης !!!Μου αρέσει αυτό που κάνω δεν θα το παίξω και καλά ότι το κάνω αναγκαστικά κ μόνο λόγο χρηματων
Ανθυγιεινά είναι για αυτούς που δεν πλένονται κ δεν κάνουν εξετάσεις
Όχι για τους δικούς μου πελάτες
Αλλά ναι θα ανοίξω σύντομα και only fans
Αλλά θα συνεχίσω τα ραντεβού μου με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες σίγουρα
Μην αγχώνεστε για αυτό κύριε. Η λεγεώνα της αγαμίας θα δώσει των υπέρ πάντων αγώνα για να το κρατήσει ζωντανό. Τρία πράγματα δεν θα τελειώσουν ποτέ από την αγορά... Οι νεκροθάφτες, οι οδοκαθαριστές και ονλιφαντοζούδες. Πάντα θα υπάρχουν νεκροί, σκουπίδια και μαλάκες.Πάντως να ξέρετε ότι το only fans έχει πέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και δεν νομίζω ότι θα αντέξει για πολύ ακόμα.

Οπότε θέλειςΘα φροντισω Αμεσα να γινω ειδη υπαρχον πελατης !!!
Μπαα δεν νομίζωΑγαπημένη μην μπλέξεις πολύ με το only και σε χάσουμε!!!
Όταν κάνεις only fans δώσε μας το λινκ, να σε απολαύσουμε και εμείς από ΘεσσαλονίκηΤο only δυστυχώς περνει γερο ποσοστό από τα κέρδη
Από εκεί κ πέρα είναι ανάλογα την απήχηση που έχεις με βάση την προώθηση που κάνεις εννοείται
ΕννοείταιΌταν κάνεις only fans δώσε μας το λινκ, να σε απολαύσουμε και εμείς από Θεσσαλονίκη
Χαίρομαι καλέ μου κ εγώ πέρασα πολύ όμορφαΒρέθηκα με την γλυκύτατη Κλειώ και πέρασα τέλεια.
Ειναι ωραίο τυπακι και με φοβερή ενέργεια .
Σε ευχαριστώ Κλειώ για όμορφη εμπειρία που μου πρόσφερες.
1-13 Αυγούστου σίγουρα θα λειπωΚλειώ το καλοκαίρι πως θα το πας το έργο; Ποιες μέρες θα σε χάσουμε για διακοπές;
Το τριαντάφυλλό σου θέλει πότισμα. Με ένα σου "ναι" μπορώ το φροντίσω αμέσως. Ήμουν πολύ καλός κηπουρός κάποτε. Είχα φυτέψει μια γαρουφαλιά στο σχολείο τρομερή... κάηκε βέβαια μετά από τρεις μέρες αλλά η φύτευση έγινε σωστά.Διαθέσιμα ραντεβού:
Δευτέρα 15:00-16:00
Τετάρτη 18:00-21:00
Πέμπτη 15:00-16:00 19:00-21:00
Παρασκευή 15:00-18:00
Σάββατο 15:00-20:00
![]()