Είσαι εσύ πολλά........και πρέπει να σε απολαύσω οπωσδήποτε!!!Αχαχαχα είμαι πονηρό μωράκι![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είσαι εσύ πολλά........και πρέπει να σε απολαύσω οπωσδήποτε!!!Αχαχαχα είμαι πονηρό μωράκι![]()
Οποτε θελεις μωρακιΕίσαι εσύ πολλά........και πρέπει να σε απολαύσω οπωσδήποτε!!!
Ειμαι ειμαιιιιΕίσαι ένας juicy πειρασμός. Για πολύ γλείψιμο και σκίσιμο...![]()
....likes για το ζαρτιερικο και την Harley QuinnΚαλημερεςςς μωρακιαααα
Σήμερα διαθέσιμη 18:00-21:00
![]()

Μονόοοοοο;;;....likes για το ζαρτιερικο και την Harley Quinn![]()
....ε ναι!Μονόοοοοο;;;
και 
Ειναι εεε....ε ναι!
Το υπολοιπο δεν ειναι γιααλλα για
και
![]()
Για πολλά βίτσια όμωςΚαλημερεςςς μωρακιαααα
![]()
Τι στήσιμο είναι αυτό βρε σατανά μεσημεριάτικα δε μας λυπάσαι; Την καλησπέρα μουΚαλημερεςςς μωρακιαααα
![]()

Το μονόπετρο είναι για να μην σου ζαλίζουν το @%#*νι ή ισχύει όντως;Καλημερεςςς μωρακιαααα
![]()
Πότε θ γίνεις και κωλαρακι πονηρό να δοκιμάσουμε και οι υποκοιποι;Και μουνάκι πονηρό είμαι όσοι με έχουν δοκιμάσει ξέρουν![]()
Καθόλου ομωωωςΤι στήσιμο είναι αυτό βρε σατανά μεσημεριάτικα δε μας λυπάσαι; Την καλησπέρα μου![]()

Αν εννοείς να δίνω κώλο επειδή αρέσει στο κοινόΠότε θ γίνεις και κωλαρακι πονηρό να δοκιμάσουμε και οι υποκοιποι;
Και καλά κάνεις. Δώσε απλόχερα τσόντα στο λαό και από κοντά θα'χουμε πολλά άλλα καλά και αρκούντως καυλωτικά...Καθόλου ομωωως![]()
Αχαχαχαχα θα βαλω τα δυνατα μουΚαι καλά κάνεις. Δώσε απλόχερα τσόντα στο λαό και από κοντά θα'χουμε πολλά άλλα καλά και αρκούντως καυλωτικά...![]()
Ωραιοοοο
Εγώ για τέτοιες καταστάσεις πρώτη...ψηνεσαι?!??!!![]()
...κατι θα κανουμε λοιπονΕγώ για τέτοιες καταστάσεις πρώτη

Αχαχαχαχα θα βαλω τα δυνατα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραιοοοο
Όπως και σε κάτι τέτοιο να υποθέσω;Εγώ για τέτοιες καταστάσεις πρώτη