Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 81.176
- Πόντοι
- 23.656
Έχουμε κανένα βίντεο με σκίσιμο ;
....μαγκα μου, παιρνεις δουλεια για το σπιτι?!?!!Καμία επιπλέον φωτό να γουστάρουμε;

Έχουμε κανένα βίντεο με σκίσιμο ;
....μαγκα μου, παιρνεις δουλεια για το σπιτι?!?!!Καμία επιπλέον φωτό να γουστάρουμε;

Κορίτσι μου εγω γ καρτελα πόσο περιμενω,και κάτι πραγματα γ συνδρομή και τέτοια μου ελεγε για να μου ανοιχτεί καρτελα,κάτι τετοιο καταλαβα. Σιγα που θα βάλω και συνδρομή,δεν αξίζει.λες και ζητήσαμε τίποτα παράλογοΔεν δινω πλεον τηλ γτ δεν το χρησιμοποιω πλεον για δικους μου λογους
Εχω αρκετες κριτικες αν πας κ δεις απο την αρχη το νημα
Αλλα θελει χρονο κ διαθεση
Δεν εχω καρτελα δεν μου ανοιξε ο διαχειριστής με εγραψε οποτε αν εχεις ορεξη ψαξε στο νημα μου
Εγω δεν πηρα καν απαντησηΚορίτσι μου εγω γ καρτελα πόσο περιμενω,και κάτι πραγματα γ συνδρομή και τέτοια μου ελεγε για να μου ανοιχτεί καρτελα,κάτι τετοιο καταλαβα. Σιγα που θα βάλω και συνδρομή,δεν αξίζει.λες και ζητήσαμε τίποτα παράλογο
Kαι εγω μέχρι να πάρω ουουουου ασταΕγω δεν πηρα καν απαντηση
Θα πριμουσες να ανοιξεις καρτελα με συνδρομη και να κανεις την δουλεια σου η να σε πεταξουν εξω απο το συστημα..;Κορίτσι μου εγω γ καρτελα πόσο περιμενω,και κάτι πραγματα γ συνδρομή και τέτοια μου ελεγε για να μου ανοιχτεί καρτελα,κάτι τετοιο καταλαβα. Σιγα που θα βάλω και συνδρομή,δεν αξίζει.λες και ζητήσαμε τίποτα παράλογο
Δεν ξέρωΘα πριμουσες να ανοιξεις καρτελα με συνδρομη και να κανεις την δουλεια σου η να σε πεταξουν εξω απο το συστημα..;
Ε Αγγελικουλα;
Ε μη γραφετε μ@λ@κιες τοτε..Δεν ξέρω
Εφοσον τα θεωρεις τραγικα γτ μπαινεις στον κοπο να δεις να σχολιασεις κ ποσο μαλλον να ρωτησεις
Εννοείται....μαγκα μου, παιρνεις δουλεια για το σπιτι?!?!!
![]()
Ρωτάς τώρα κοπέλα του επαγγέλματος που είχε κάτσει 7+ μέρες χωρίς συσκευή τηλεφώνου. Όταν δεν έχουν εργαλεία της δουλειάς τους (δεύτερο κινητό, διαφήμιση) τότε μιλάμε για φουλ ερασιτεχνισμο.Θα πριμουσες να ανοιξεις καρτελα με συνδρομη και να κανεις την δουλεια σου η να σε πεταξουν εξω απο το συστημα..;
Ε Αγγελικουλα;
Στο ινστα μπαινω καθημερινα κ περισσοτερο καλε μουΠαιδίαα κανείς να ξέρει πως κλείσω ραντεβού γιατί δυστυχώς δεν απαντά
@kleio__klΠοιο είναι το ινστα σου καυλα?
Ολες δικες μου ειναιΝα υποθέσω ότι οι φωτογραφίες που υπάρχουν δεν είναι δικες σου;
Κορίτσι μου εγω γ καρτελα πόσο περιμενω,και κάτι πραγματα γ συνδρομή και τέτοια μου ελεγε για να μου ανοιχτεί καρτελα,κάτι τετοιο καταλαβα. Σιγα που θα βάλω και συνδρομή,δεν αξίζει.λες και ζητήσαμε τίποτα παράλογο
Εγω δεν πηρα καν απαντηση
....αϊ να πω κ εγω την ταπεινη μου γνωμη! Δεν ξερω εαν το σαϊτ αποφασισει να αλλαξει οικονομικη πολιτικη ως προς τα κοριτσια, πραγμα που το βρισκω λογικο μιας κ προσφερει χωρο προβολης τους με τα νηματα, διαφημιση εαν επιλεξουν και τελος ενα περιβαλλον με ψηφιακα εργαλεια που διευκολυνει στην δουλεια τους και πρεπει να εχει κ αυτο καποιο οφελος.Θα πριμουσες να ανοιξεις καρτελα με συνδρομη και να κανεις την δουλεια σου η να σε πεταξουν εξω απο το συστημα..;
Ε Αγγελικουλα;

γυρναει αυτοΚαλησπερααα μωρακια
Αυριο διαθεσιμη 6 μεχρι 10 το βραδυ!!!
Στειλτε εδω η ΙνσταΠροβολή συνημμένου 1262074
Μην αγχώνεσαι σου'χω τη λύση. Κολάρο της firtech. Ότι πρέπει για την περίπτωσηγυρναει αυτοεσπασα σβερκο