αμα ειναι καλος αλβανος,εγω ειμαι μεσα...."αλβανος" μην ειναι και χαλαστουμε![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αμα ειναι καλος αλβανος,εγω ειμαι μεσα...."αλβανος" μην ειναι και χαλαστουμε![]()
....εχεις πετυχει καλο "αλβανο"?!?!αμα ειναι καλος αλβανος,εγω ειμαι μεσα

μια χαρα ειναι ο αλβανακος,εχω βρει ναι. μην εισαι ρατσιστης ρε....εχεις πετυχει καλο "αλβανο"?!?!
Εχω πετυχει Μελιβοιας, Καρδιτσας, Καλαματας, Κρητης, αλλα "αλβανο" ποτε![]()
Καλημέρα και περαστικά !Καλημέρα
Πολύ ζέστη σήμερα
Είμαι κ αδιαθετη δεν παλεύεται
Πήγα πρωί πρωί για συνέντευξη αλλά δεν τελικά και έχω στεναχωρηθεί
Για κανονική δουλειά πήγαΚαλημέρα και περαστικά !
Την συνέντευξη την έδωσες στα γόνατα η όρθια ;![]()

Σεβασμος στη κοπέλαΚαλημέρα και περαστικά !
Την συνέντευξη την έδωσες στα γόνατα η όρθια ;![]()
Μη στενκχωριεσαι κουκλιτσα ολοι εχουμε περάσει απο αυτα τα σταδια.Για κανονική δουλειά πήγα
Συγνώμη αν σου χάλασα τη φαντασίωση![]()
Ή σε γυναίκα έπεσες ή σε πουστη...Καλημέρα
Πολύ ζέστη σήμερα
Είμαι κ αδιαθετη δεν παλεύεται
Πήγα πρωί πρωί για συνέντευξη αλλά δεν τελικά και έχω στεναχωρηθεί
Όχι του έκανα του ανθρώπουΉ σε γυναίκα έπεσες ή σε πουστη...
Καλημέρα.
Αυτή τη φαντασίωση δε θέλουμε να μας χαλάσεις:Για κανονική δουλειά πήγα
Συγνώμη αν σου χάλασα τη φαντασίωση![]()
Επρεπε να του πεις οτι δε κανεις αυτα που ζηταει αλλα κανεις αλλα που ζηταει απο τη γυναικα του και δε του τα κανειΌχι του έκανα του ανθρώπου
απλά εγώ έχω ένα πρόβλημα κ δεν μπορώ να κάνω μερικά πράγματα τα οποία ήταν βασικά για τη δουλειά για αυτό κ στεναχωρήθηκα
Δυστυχώς μερικές δουλειές δεν μπορώ να τις κάνω κ αυτό μου έχει στοιχίσει
Χτυπάς πόρτες εκεί που έχεις τα κατάλληλα skills ώστε αφενός να μεγιστοποιεις τις πιθανότητες, αφετέρου δεν επιβαρυνεσαι ψυχολογικά από τις απορρίψεις.Όχι του έκανα του ανθρώπου
απλά εγώ έχω ένα πρόβλημα κ δεν μπορώ να κάνω μερικά πράγματα τα οποία ήταν βασικά για τη δουλειά για αυτό κ στεναχωρήθηκα
Δυστυχώς μερικές δουλειές δεν μπορώ να τις κάνω κ αυτό μου έχει στοιχίσει
εσύ μονίμως στα γόνατα και στο στραπον είσαι ανεστακο, άσε τα φύκια που πουλάς στην κοπελίτσα, όπως και στην Αγγελική.Μη στενκχωριεσαι κουκλιτσα ολοι εχουμε περάσει απο αυτα τα σταδια.
Αν θες βοήθεια για το εργασιακο σε π.μ μπορω να σου πβ

Δυστυχώς στην αγγελία της δουλειάς δεν έγραφε λεπτομέρειεςΧτυπάς πόρτες εκεί που έχεις τα κατάλληλα skills ώστε αφενός να μεγιστοποιεις τις πιθανότητες, αφετέρου δεν επιβαρυνεσαι ψυχολογικά από τις απορρίψεις.
Και επειδή είσαι πιτσιρικα, μια συμβουλή, εξειδικευσου σε ένα κομμάτι του τομέα που σε ενδιαφέρει, μακροπρόθεσμα θα βγεις κερδισμένη.
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά έχω μάθει στη ζωή μου τις δουλειές να τις βρίσκω μόνη μουΜη στενκχωριεσαι κουκλιτσα ολοι εχουμε περάσει απο αυτα τα σταδια.
Αν θες βοήθεια για το εργασιακο σε π.μ μπορω να σου πβ
Κάτι με σπρώχνει να σου ρίξω μια μπουνιά (θεουληης)Αυτή τη φαντασίωση δε θέλουμε να μας χαλάσεις:

Ναι ο Ζιωγαλας φημίζεται για την hardcore techno μουσική του. Ε ρε εκστασεις που έχουμε φάει στα live του.Κάτι με σπρώχνει να σου ρίξω μια μπουνιά (θεουληης)
Ωραιαα μουσική πάντως θυμίζει ελάχιστα τέκνο που μου άρεσει
Ελάχιστα όμως
Όταν βγήκε αυτό το τραγούδι δεν είχα δημιουργηθεί καν πόσο μάλλον γεννηθεί![]()
Θα τον ψάξω στο YouTube γτ νομίζω με κοροϊδεύειςΝαι ο Ζιωγαλας φημίζεται για την hardcore techno μουσική του. Ε ρε εκστασεις που έχουμε φάει στα live του.