Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μαγκες εχω παει 2φορες κυριακη κ εχω απογοητευθει,μαλλον τα βαρια χαρτια ειχαν ρεπο..λετε σημερα λογω αυριανης αργειας να υπαρχει φουλ ροστερ?
Παραδοσιακά η Κυριακή είναι η χειρότερη μέρα για stripάδικο.
Όσες δούλεψαν καλά το Σαββατόβραδο και βγάλαν χρήμα, συνήθως παίρνουν ρεπό για να ξεκουραστούν.
Οι άλλες πηγαίνουν και την Κυριακή για να ρεφάρουν την χασούρα του Σαββάτου.
για σημερα λες να ναι καλυτερα?

Άγνωστο
Είναι όμως αρκετά πιθανό, λόγω της αυριανής αργίας.
η κωλάθρα η κατρίν?![]()
KAVLOSTRIPER ALERT
μπορειτε να βοηθησετε
αναζητηται η Ντενιζ
τελευταια φορα εθεαθηκε στο Βαβυ Γολδ να περιφερει τον υπεροχο κωλο της και να λεει το "ρ" ως "γ" οπως λεμε χογο
Υ.Γ εχω ξαναρωτησει και απαντηση δεν ειχα, οποτε ειπα να ξαναδοκιμασω τνχ!
οχι οχι φιλε μου...την ξερω την πορνοσταρ.. την μπλακ νταιαμοντ!!μηπως λες την πορνοσταρ που κανε κατι show τον τελευταιο καιρο
14. τωρα που την ειδες τι λεει??? κανει τιποτα?

η κατριν φιλε ειναι η κοπελα που χω στο αβαταρ, συμμετειχε στο δοκυμενταρι της θεωφανιας ανγελσ κατι
αυτη την περιοδο εχει μαυρα μαλλια.
στο κινκυ δουλευει/ε? με το ονομα Κρυσταλ
Η δεσποινης ΜΙΑ ειναι αυτη με μακρια μαυρα μαλλια και λιγο ξανθο? απο εσθονια?? γιατι δεν συγκρατω ονοματα...αν μιλας για αυτη ειναι κορμι λαμπαδα οντως...Η Μία είναι πολύ ωραία γυναίκα, με κορμί λαμπάδα!
Από υπηρεσίες δεν έχω ιδέα τι κάνει, καθώς δεν έγινε...στενότερη γνωριμία.
Ναι, υπήρχε μια που της μοιάζει αρκετά. Είναι αρκετά πιθανό να ήταν αυτή.

ναταλι απο τα ωραια τεμαχια του μαγαζιου...ισως η καλιτερη! μαζι με ΚΡΥΣΤΑΛ ΕΥΑ και ΜΙΑ!!χθεσινο περασμα με φιλους και εχω να πω οτι για πεμπτη τα πραγματα ηταν σχετικα καλα.Αρκετα κοριτσια τα πιο πολλα πανω απ το μεσο ορο και ειχε και καποια κινηση απο πλευρας κοσμου.Πριβε χορος με ναταλι αρκετα καλος,βεβαια 50 ευρω.Δεν μπορω να πω οτι δεν περασαμε καλα,πηγαμε κατα τις 3 και καθησαμε κανα 2ωρο
η ναταλι ναι ειναι ωραιο τεμαχιο,απο υπηρεσιες μονο γι αυτην εχω αποψη καλη αλλα τιποτα το ιδιαιτερο...ναταλι απο τα ωραια τεμαχια του μαγαζιου...ισως η καλιτερη! μαζι με ΚΡΥΣΤΑΛ ΕΥΑ και ΜΙΑ!!
αλλα απο υπηρεσιες δεν ξερω για ολες...
οχι φιλε δεν σε βλεπουν.Εχει 50 ευρω και συνηθως εχει φραπε,με την ευα δεν εχω κανει μονο με ναταλιΠαιδες τι λεει το πριβε στο Kinky, ο χώρος δλδ σε βλεπουν?? ειναι κανενα γκαρσονι σαν μπαστακας απο πανω? Και επισης τι λεει η ευα στο πριβε την εχει παρει κανεις?Thanx..![]()