Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πάντως σε αυτό το μαγαζί μια φορά έχω πάει και είναι καλό για amusement μετά από γεύμα
Όχι,λάθος.Εσύ δεν χέστηκες .Εσύ θα την ξαναπάρεις prive. :-* :-* :-*
25€ χάλασα, Alkatraz για <18 είναι
Πάντως σε αυτό το μαγαζί μια φορά έχω πάει και είναι καλό για amusement μετά από γεύμα

Τσιφούτηδες..και μετά απορείτε που τα κορίτσια παρευρίσκονται σε κοσμικά events όπως αυτό που έλειξε χθές...
μα φυσικά και δε χέστηκε.Πού να την χώσει άλλωστε ο άνθρωπος αφού εσύ και οι υπόλοιπες εγχώριες δεν ανοίγετε τα ποδάρια σας?'ετσι δεν ήταν,είναι και δεν θα είναι πάντα!
Τσιφούτηδες..και μετά απορείτε που τα κορίτσια παρευρίσκονται σε κοσμικά events όπως αυτό που έλειξε χθές...
Νταξ..το ίδιο πράγμα είναι είτε την χώσει εκεί ,είτε σε μας..Ταλαιπωρία,ψυχική οδύνη,χαμένα μωβάκια κολλαριστά..έτσι ήταν,είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ!μα φυσικά και δε χέστηκε.Πού να την χώσει άλλωστε ο άνθρωπος αφού εσύ και οι υπόλοιπες εγχώριες δεν ανοίγετε τα ποδάρια σας?'ετσι δεν ήταν,είναι και δεν θα είναι πάντα!
Νταξ..το ίδιο πράγμα είναι είτε την χώσει εκεί ,είτε σε μας..Ταλαιπωρία,ψυχική οδύνη,χαμένα μωβάκια κολλαριστά..έτσι ήταν,είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ!
Νταξ..το ίδιο πράγμα είναι είτε την χώσει εκεί ,είτε σε μας..Ταλαιπωρία,ψυχική οδύνη,χαμένα μωβάκια κολλαριστά..έτσι ήταν,είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ!
μήπως ρε φιλαράκι δεν το κάνεις με το σωστό τρόπο ?
εγώ τα καλύτερα γαμήσια μου με ελληνίδες τα έχω κάνει...
καλά παντρέψου έναν αλβανό σύντομα και κάνε τουμπέκα τώρα ελλεεινίδα!
οι αλβανοί τουλάχιστον είναι δουλευταράδες...;)
(πού ακόμη και σήμερα αναφέρουν κάποιοι) ανδρέα και στις αρχές της δεκαετίας του 90 βλεπε..όλοι ξέρουμε ποιόν..τα κορίτσια παρευρίσκονται σε κοσμικά events όπως αυτό που έλειξε χθές...
Τουμπεκιάζομαι..πάρε κι ένα τραγουδάκι αφιερωμένο..καλά παντρέψου έναν αλβανό σύντομα και κάνε τουμπέκα τώρα ελλεεινίδα!