Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οκ!Για τις Εσθονές .....
εμενα μ αρεσει παντως η τελευταια κριτικη για το καταστημα..Ρε χοντρε...Ειδες κανενα μπουρδελο να αυξησει τις τιμες λογω Πασχα ?
Εσυ γιατι τις αυξησες στο δικο σου ?
Αυτα..

εμενα μ αρεσει παντως η τελευταια κριτικη για το καταστημα..![]()

το δυστύχημα ειναι οτι δεν τα αφησε. τα πουλησε και δεν μπορει να ξαναγυρισει..Γμτ μου, πατησα λαθος κουμπι και σνηστηκε το μνμ μου..Τεσπα.
Αφησε ο καταβλακιωτης τα γιδια στο χωριο του, και ειπε παμε στην Αθηνα να "δαγκωσουμε" τους μαλακες..Ρε ΟΥΣΤ..!
Αυτα..

Επισκέφτηκα προ μίας εβδομάδος το το εν λόγω ίδρυμα. Μέγα λάθος ομολογώ, καθώς θα έπρεπε να είχα ακούσει τούς προλαλήσαντες. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που υπονοεί η αγγλοσαξονική λέξη "kinky", ούτε και βέβαια προς το ελάχιστο διαφέρει από όλα τα άλλα κοινά strip-shows τής Συγγρού. Αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω τον οποιοδήποτε συνάδελφο, που αρέσκεται σε shows bdsm, fetish, όπως και τού υποφαινόμενου, πως δεν θα βρει τίποτα από όλα αυτά που άκρως παραπλανητικά προδιαθέτει το όνομα και η αφίσα τού συγκεκριμένου χώρου, προσδοκώντας σε θύματα που αρέσκονται σε τέτοιου είδους θεάματα ή και ακόμη ανθρώπους που πιστεύουν πώς θα δούνε το κάτι διαφορετικό. Προσωπικά αισθάνομαι άσχημα που έδωσα λεφτά για μηδέν υπηρεσίες και ικανοποίηση. Αισθάνομαι ακόμη χειρότερα γιατί ένιωσα πώς έπεσα και εγώ θύμα τού εν λόγου επιχειρηματία, που ως συνήθως δίνει σημασία στο εύκολο και γρήγορο κέρδος πού στο τέλος μόνο σε καταστροφή ή κλείσιμο τού μαγαζιού φέρνει. Άλλωστε Ο χώρος έχει περάσει από 4-5 μεταλλάξεις. Εμπόριο αυτοκινήτων, φαγάδικο, μετά ονομάστηκε ηχοδρόμιο και η τελευταία απόπειρα ήταν ηχοδρόμιο multi. Επειδή και καλά ήταν στο σχήμα η Δημητρίου; Όσον αφορά τις γυναικείες παρουσίες, δεν μπορώ να πω πώς αντίκρισα κάτι αξιόλογο. Οι πιο πολλές μου φαινόντουσαν και ψαρωμένες. Ένας θεός ξέρει πού τα μαζεύουν τα κακόμοιρα..
Επίσης, ψάχνοντας για κάτι αντίστοιχο με το kinky ή μάλλον όπως θα έπρεπε να είναι, βρήκα το παρακάτω site και το παραθέτω για όλους τούς ενδιαφερόμενους. Είμαι σίγουρος πώς συνολικά, προσφέρει μεγαλύτερη ποσότητα και ποι(ε)ότητα![]()
![]()
www.fetishstripclub.com/club.jsf]http://www.fetishstripclub.com/club.jsf[/url]
edit: Μόλις παρατήρησα πώς είναι στην Σόφια. Πολύ μπροστά μιλάμε οι Βούλγαροι.![]()
ρε κλείστε το ρεεεεεεεεεεεεε!δεν προσφέρει τίποτε στους πελάτες του,ούτε φραπέ!

μπερτό ?Ισχύει άραγε ότι ο "μάνατζερ" του εν λόγω χαμαιτυπείου είναι πρώην "σκηνοθέτης" ελληνικών τσοντών της κακιάς ώρας της εποχής του 85-90;;;
μπερτό ?
Ισχύει άραγε ότι ο "μάνατζερ" του εν λόγω χαμαιτυπείου είναι πρώην "σκηνοθέτης" ελληνικών τσοντών της κακιάς ώρας της εποχής του 85-90;;;
ναι αυτος ειναι.Εκτος και αν ειναι ΤΟΣΟ συνωνυμια πραγμα δυσκολο.Ισχύει άραγε ότι ο "μάνατζερ" του εν λόγω χαμαιτυπείου είναι πρώην "σκηνοθέτης" ελληνικών τσοντών της κακιάς ώρας της εποχής του 85-90;;;
Επισκεψη χτες παρεα 3 ατομα. Ειχα να το τιμησω απο την μεγαλη Πεμπτη.
Σαββατο και το μαγαζι μισο γεματο. Τεμαχια αρκετα αλλα πολλη μπαζολιαση. Τα νεαρα Λιθουανακια εχουν εξαφανιστει.
Τελικα οι παλιες γνωριμες Ρουμανες σωσανε την κατασταση και καναμε Τζερτζελε.
Ο Λακης επαιζε ωραια μουσικη, τα ποτα οπως παντα καθαρα.
Αρκετα τεμαχια ερχονται πλεον στην ψυχρα και ας μην σε ξερουν και σου λενε απευθειας Πριβε και χειρομαλαξη.
Το πριβε στα 55 ευρο. Ακριβη η μαλακια.
Αφου πληρωσαμε τα χοντρα γιατι ο ενας εκ των φιλων επρεπε να φυγει κατα τις 3.30 πηραμε 2 ποτα (ουισκακια) για παρτι μας και ενα ποτο δυπλο σε μια Ρουμουνιτσα.
Συκωνομαστε να φυγουμε και μου λεει το γκαρσονι να πληρωσετε. Ωραια λεω ποσο ειναι?
85 ευρο λεει 3 ποτα γυνακεια και τα δικα σας.
Τι λες λεω πληρωσαμε πριν τα πολλα ποτα.
Φωναζει τον αλλο σερβιτορο και του λεω Τι λες ρε συ 85 ευρο πατε καλα.
Καταρχην δεν με λενε Ρε απαντα ο 55αρης χλιμιτζουροσερβιτορος αλλα Γιωργο.
Στα αρχιδια μου και πως να ξερω πως λενε καθε σερβιτορο του λεω. Τελος παντων που τα εβγαλες 85?
κοιταει το τραπεζι και αφου κανει οτι ξανα υπολογιζει (σιγα μην δεν ηξερε) λεει 45.
(2χ10 + 25 =45)
Μαζευτε ρε τα λαμογια τους σερβιτορους γαμω το ξεσταυρι σας. Εμεις ερχομαστε να πιανουμε κανα κωλο οχι εσεις τον δικο μας.
Καριολια...........ετσι