Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η οποιά δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από τη δουλειά γιατί λέει οτί εκεί πάνε μόνο πιτσιρικάδες που δεν έχουν μία!!!! Όντως μουνάρα.. Dovila το real name της μιας και την ξέρω πρίν καλά καλά έρθει για δουλειά εδώ στο ελλάντα!![]()
![]()
![]()
Μακ γιατι πας μονος σου ρε ελα παμε παρειτσα εχω και 3/4 περδικα καβα βαστηγμενη στο ονομα μου !!!
1.Έχω κόψει το άθλημα..είμαι in love...![]()
2.Δεν ταιριάζουμε στην οπτική γωνία...οπότε μάλλον δεν θα περάσουμε καλά !
Τελικά αυτό που πίστευα εξ'αρχής για σένα...μου το επιβεβαιώνεις πανηγυρικά...
"σου λείπει η αγάπη...κ την ψάχνεις σε λάθος μέρη...λάθος χρόνο...κ φυσικά με λάθος τρόπο"...
γάμησέ τα δλδ...καμία σωτηρία...
Αγαπη δεν ψαχνω αλλα ουτε και να γαμησω σονι και καλα.
κι υστερα ηρθαν οι μελισσες..Στο εν λογω μαγαζι καταφερα στην πρωτη μου επισκεψη να παρω τηλ απο μια κοπελα μονο κ μονο απο μια κουβεντα 2-3 λεπτων...δεν κερασα ποτο,δεν πηρα καν χορο...δεν ειναι η στρατηγικη του μαγαζιου αυτη,αλλα επιθυμια της συγκεκριμενης κοπελας...πραγματι μετα απο 2 μερες βγηκαμε εξω για καφε κ το ραντεβου πηγε μια χαρα(γιατι πολλες δινουν τηλ. αλλα ειτε δεν απαντανε ειτε σου λενε αυριο κ αυριο ειτε ακομα χειροτερα σου λενε περνα απο το μαγαζι ολο ναζι για να τα σκασεις σαν κοροιδο)...μετα απο 1-2 βδομαδες ξαναβγηκαμε για φαγητο σε ενα απλο ταβερνακι...ηταν πολυ φιλικη,δεν ζητουσε τιποτα κ γενικα ηταν ο εαυτος της...σπανια περιπτωση...μου κανε εντυπωση το παραπονο που εξεφρασε για οσους την πλησιαζουν οτι μιλανε συνεχως για λεφτα κ κανουν επιδειξη πλουτου
γαμησες???Στο εν λογω μαγαζι καταφερα στην πρωτη μου επισκεψη να παρω τηλ απο μια κοπελα μονο κ μονο απο μια κουβεντα 2-3 λεπτων...δεν κερασα ποτο,δεν πηρα καν χορο...δεν ειναι η στρατηγικη του μαγαζιου αυτη,αλλα επιθυμια της συγκεκριμενης κοπελας...πραγματι μετα απο 2 μερες βγηκαμε εξω για καφε κ το ραντεβου πηγε μια χαρα(γιατι πολλες δινουν τηλ. αλλα ειτε δεν απαντανε ειτε σου λενε αυριο κ αυριο ειτε ακομα χειροτερα σου λενε περνα απο το μαγαζι ολο ναζι για να τα σκασεις σαν κοροιδο)...μετα απο 1-2 βδομαδες ξαναβγηκαμε για φαγητο σε ενα απλο ταβερνακι...ηταν πολυ φιλικη,δεν ζητουσε τιποτα κ γενικα ηταν ο εαυτος της...σπανια περιπτωση...μου κανε εντυπωση το παραπονο που εξεφρασε για οσους την πλησιαζουν οτι μιλανε συνεχως για λεφτα κ κανουν επιδειξη πλουτου
αν δεν επαιξε φραπες τα υπολοιπα ειναι..Επισκεψη το προηγούμενο Σαββατο.
Καναπεδακι κλασικα, και η καβα μισο μπουκαλι απο την προηγουμενη επισκεψη 3-4 βδομαδες πριν ηταν διαθεσιμη.
Λαοθαλασσα απο πουτανιτσες, ουτε τσιγαρο δεν προλαβαινα να κανω μιλαμε εφευγε η μια ερχοταν η αλλη.
Πολλα καινουργια τεμαχια υψιλης ποιοτητος.
Η αποθεωση σκαει μια γκομενιτσα Ξανθο απο Λιθουανια.
Πριν της παρω ποτο η καν περασουν 3 λεπτα με ξεκιναει στα γλωσσοφιλα εκει που καθομασταν στον καναπε. Πρεπει να φιλιομασταν κανα 10 λεπτο ανετα. Σταματαμε της παραγκελνω ποτακι, και ξανα πιανουμε δουλεια. Κανα 10 λεπτο αργοτερα ερχετε ο σερβιτορος και της λεει οτι σε θελει το αφεντικο.
Φευγει η τυπισα και επιστρεφει μετα απο λιγο.
Τι εγινε λεω ?
Μου την ειπε το αφεντικο που σε φιλαω μες στην μεση του μαγαζιου τοση ωρα.
Μαλιστα λεω και καλα με εμενα στραβωσε λεω δεν σου την εχει πει για αλλο πελατη?
Σημερα ηρθα Ελλαδα μου λεει πριν μερικες ωρες.
Και καλα σημερα μονο εμενα φιλισες?
Τεσπα το παιρνω να το παω για χορο.
Πληρωνω εναν τριπλο και παμε στο βαθος κηπος.
Νταξει στον χορο τπτ ιδιαιτερο δεν το χει λογο ελειψη εμπειριας αλλα ηταν μονιμος απο πανω μου και με γλωσσοφιλα και βογκητα κοντεψε να με κανει να τελειωσω !!!
Πρωτοφανες αυτο για τα δικα μου δεδομενα.
Τεσπα καπια στιγμη ερχετε ο παπαρας που φιλαει τσιλιες εξω απο το πριβε και βαραει παλαμακια.
Τι στο πουτσο λεω για γκαρσονι ψαχνει?
Της κανει νοημα οτι τελος χρονου και μου λεει ευγενικα οτι πρεπει να φυγει.
Ευχαριστω της λεω και ξεκιναω να ντυνομαι.
Εκει που ντυνομασταν (μου ειχε βγαλει μπλουζες κλπ) ξανα πεφτει απο πανω μου με ξεκιναει παλι στα γλωσσοφιλα και μου λεει δεν θελω να φυγω !!!
Εγω παντως εφυγα γιατι αν καθομουν λιγο ακομα με την τυπισα θα ημουν ετοιμος για διαζυγιο !!!
Καλα περασαμε και παλι στο Οπερακι που τελευταια εχει γινει στεκι για εμενα μιας και το Αλκα ντιβιζει πολυ και εχει καταντισει κονσομανσιονα για Αλβανους.

απο το μουστακι του νταλικερη???αν δεν επαιξε φραπες τα υπολοιπα ειναι..![]()
![]()
αλλα οχι γλωσσοφιλα και μαλακιες...προσοχη...ενας γνωστος μου επαθε μονοπυρηνωση σε ενα κωλομπαρο που συχναζαν κατι νταλικιερηδες
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεαπο το μουστακι του νταλικερη???
αν δεν επαιξε φραπες τα υπολοιπα ειναι..![]()
![]()
αλλα οχι γλωσσοφιλα και μαλακιες...προσοχη...ενας γνωστος μου επαθε μονοπυρηνωση σε ενα κωλομπαρο που συχναζαν κατι νταλικιερηδες

δηλαδη για καμια παρτουζα ουτε κουβεντα ε ??Παντος περαν τις πλακας να βγαλω τον πουτσο να μου τον παιζει η γκομενιτσα και δυπλα να ειναι ο Μιτσος και ο Κιτσος δεν γουσταρω.
οι γονεις σου το ξερουν ??Μπα μακρια απο παρτουζες
ναι, του δίνουν χαρτζηλίκι να πάρει ΟΥΖΟ για το πάρτυ.οι γονεις σου το ξερουν ??
ναι, του δίνουν χαρτζηλίκι να πάρει ΟΥΖΟ για το πάρτυ.