Svetlana Shelest αυτη ανεβαινει πανω?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η γριά ρε παίκτη; Αλήθεια τώρα;Svetlana Shelest αυτη ανεβαινει πανω?
Οχι διότι οι ανορεξικές γριές δεν είναι του γούστου μου. Το παίζει πολύ δήθεν να ξέρειςΔεν την είδα τόσο γρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξέρεις αν κάνει τα πάντα?
Η γριά ρε παίκτη; Αλήθεια τώρα;
Σεβαστο,απλα εγω σκουνταω μπας και σωθει κανειςΗ καθεμία έχει το κοινό της
Κοιτα αν και όχι συχνός θαμώνας καθότι μένω εκτός Αθήνας μια χαρά πάει πάνω η συγκεκριμένη και σου φέρνει και μια φίλη της με τιμή στα 200€ αν θυμάμαι καλά το μισάωρο άλλα δυο κοπέλες . Το θέμα είναι αν αξίζει το κόπο για την συγκεκριμένη καθότι πολύ κολλιτσίδα γίνεται αν σε δει ότι έχει κουμπάρα μεγάλο και έχει και συνέχεια μετά. Συν ότι είναι γριά .Svetlana Shelest αυτη ανεβαινει πανω?
Αν δεν πάω ΕΓΩ δύσκολο...Μπορεί κάποιος να μας πει με λίγα λόγια ρόστερ για αυτό το ίδρυμα αυτήν την περίοδο?
Αν δεν πάω ΕΓΩ δύσκολο...
Τι παίζει όντως αν έχει έρθει κανα νέο πρόσωποΜπορεί κάποιος να μας πει με λίγα λόγια ρόστερ για αυτό το ίδρυμα αυτήν την περίοδο?
Αξίζει καθημερινές ; Έχει πάει κανενας παίκτης τελευταία;;;
Γιατί είναι εκεί αυτή;;;Svetlana Shelest αυτη ανεβαινει πανω?
Μια εντελώς μετριαΓιατί είναι εκεί αυτή;;;
Και πολυ αξια της δινεις με το μετριαΜια εντελώς μετρια
Κατάλαβα..Μια εντελώς μετρια
Ναι έχω εγώ εμπειρία....μην πας θα τα κλαψειςΜια ελληνίδα μικρή που λέει ότι είναι από την κρήτη με διάφορα τατουάζ, κατσαρό μαλλί, σκουλαρίκια πολλά πρόσωπο λέει τίποτα; Σκεφτόμουν μικρό πριβέ με βλέψη για μεγάλο γιατί δεν έχω ξαναπάρει ελληνίδα σε στριπ. Έχει κανεις εμπειρία με αυτή;