Κόβει η πουτανα το γαμησι? Γιατί να μη το δίνει ακόμα? Παντρεύτηκε?ρωταω για το επανω......το δινει ακομη?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κinky Οpera
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 387K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
δεν ξερω,για αυτο ρωταω.....εγω εχω να την παρω πολλα χρονια........μπορει και να παντρευτηκεΚόβει η πουτανα το γαμησι? Γιατί να μη το δίνει ακόμα? Παντρεύτηκε?

bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.438
- Πόντοι
- 9.086
στο αντίστοιχο μπαρ του κίνκυ ?
και να την κάνεις τί πάνω????? αφού δεν κάνει....τα σωστά πράγματα.δεν ξερω,για αυτο ρωταω.....εγω εχω να την παρω πολλα χρονια........μπορει και να παντρευτηκε![]()
psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 435
- Πόντοι
- 21
Από τιμές πως είναι; Ποτό, μεγάλο πριβέ;και να την κάνεις τί πάνω????? αφού δεν κάνει....τα σωστά πράγματα.
πριν απο χρονια τα εκανε ολα και σωστακαι να την κάνεις τί πάνω????? αφού δεν κάνει....τα σωστά πράγματα.
ποτο 45, και 250 επανωΑπό τιμές πως είναι; Ποτό, μεγάλο πριβέ;
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.438
- Πόντοι
- 9.086
Πίπα απαράδεκτη φίλε!!!!πριν απο χρονια τα εκανε ολα και σωστα
σε εμενα μια χαρα ηταν!Πίπα απαράδεκτη φίλε!!!!
expert sensual
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 19
- Like
- 726
- Πόντοι
- 990
Ναι ισχύει έτσι είναιΟ πολύς κόσμος όταν εννοείς μόνο σε τρία από όλα τα μαγαζιά.....Αλκατράζ κινκυ και Γκόλντεν Μπουρνάζι!!!!! Γιατί στα υπόλοιπα ότι ώρα και να πας θα διαπιστωσεις ότι έχεις άνεση χώρου.....πχ athens queens, CAISSA, DGBYLIDO ακόμη και στο CASA BABYLON που για μένα είναι το κορυφαίο πλέον για πολλούς λόγους !!!!
Δεν έχω πετύχειΈχει και Ελληνίδες;
Πέρα από τις γνωστές κριστυ κλπ
psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 435
- Πόντοι
- 21
45 ευρώ το γυναικείο ποτό; Και κρατάει δέκα λεπτά ;ποτο 45, και 250 επανω
Τι 45 ρε θα τρελαθουμε τελείως έχουν ξεφύγει45 ευρώ το γυναικείο ποτό; Και κρατάει δέκα λεπτά ;
Αυτή η άνεση χώρου και η ησυχία που λες στις μεγαλύτερες ηλικίες κάνει έναν άντρα να αισθάνεται πρίγκιπας, είναι για αυτόν η μεγαλύτερη αίσθηση πολυτέλειας. Τα μικρά είναι στη φύση τους να θέλουν φασαρία, χαβαλέ και μεγάλες παρέες.Ο πολύς κόσμος όταν εννοείς μόνο σε τρία από όλα τα μαγαζιά.....Αλκατράζ κινκυ και Γκόλντεν Μπουρνάζι!!!!! Γιατί στα υπόλοιπα ότι ώρα και να πας θα διαπιστωσεις ότι έχεις άνεση χώρου.....πχ athens queens, CAISSA, DGBYLIDO ακόμη και στο CASA BABYLON που για μένα είναι το κορυφαίο πλέον για πολλούς λόγους !!!!
Αυτή η άνεση χώρου και η ησυχία που λες στις μεγαλύτερες ηλικίες κάνει έναν άντρα να αισθάνεται πρίγκιπας, είναι για αυτόν η μεγαλύτερη αίσθηση πολυτέλειας. Τα μικρά είναι στη φύση τους να θέλουν φασαρία, χαβαλέ και μεγάλες παρέες.
Πόσο σωστά τα λες. Μπαχαλακιδες με λίγα λόγια
Έχει ακόμα σόου με δονητές;
Ναι κανονικά
Κόβει η πουτανα το γαμησι? Γιατί να μη το δίνει ακόμα? Παντρεύτηκε?
Όχι ρε τυπε δεν το κόβει.
Κανόνας
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 372K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις