Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.318
- Πόντοι
- 1.056
Στο πρώτο ιδιοκτήτρια είναι κινεζα....ψάξε το στο φειςΚινέζικο?...χαχαχα
αυτοί τη Κίνα ούτε σε φωτό δεν την έχουν δει
Στο πρώτο ιδιοκτήτρια είναι κινεζα....ψάξε το στο φειςΚινέζικο?...χαχαχα
αυτοί τη Κίνα ούτε σε φωτό δεν την έχουν δει
δεν μας ενδιαφέρει η ιδιοκτήτρια αλλά οι θεραπεύτριες φιλαράκιΣτο πρώτο ιδιοκτήτρια είναι κινεζα....ψάξε το στο φεις
Έχω πει παραπάνω ότι δεν έχω πάειδεν μας ενδιαφέρει η ιδιοκτήτρια αλλά οι θεραπεύτριες φιλαράκι
Δεν έχω πάει σ κανένα,γνωρίζω μόνο ότι το δεύτερο είναι απλό μασαζ και το τηλέφωνο στο viber βγάζει Θοδωρής
www.instagram.com
www.leelavadee-thai-massage.gr
Τελικά απαντώ στον εαυτό μου! Χαχα! Αφού δεν ήρθε κάποια απάντηση από φίλους εδώ μέσα, πήρα τηλέφωνο και ρώτησα ευγενικά αν προσφέρουν και "αισθησιακό" μασάζ! Ξέρω, μ@λκία μου αλλά "ου γαρ έρχεται μόνον"! Εννοείται ότι η απάντηση ήταν αρνητική! Α! Στο τηλέφωνο απάντησε άνδρας!Γεια σας! ¨Εχει κάποιος επισκεφτεί το παρακάτω:
Το κόβω να είναι στα "δεν" αλλά ίσως κάποιος έχει άλλη εμπειρία!![]()
Τα είδη των μασάζ που κάνουμε στο Leelavadee
Σε αυτή την σελίδα μπορείτε να διαβάσετε για τα είδη των μασάζ που κάνουμε στο leelavadee thai massage στο Χαλάνδριwww.leelavadee-thai-massage.gr
Να είστε καλά!
H Dalia είναι αυτή στην Ανδρομάχης. Η ίδια δεν δίνει φραπέ, έχω διαβάσει ότι κάποιες εργαζόμενες της έδωσαν κάποτε φραπεδάκι. Κοροϊδεύουν γενικά. Μακρυά.το μονο ΑΣΙΑΤΙΚΟ μασατζιδικο που εχω βρει ειναι ενα σπιτι στην καλλιθεα (φιλλιπινεζα ειναι το αφεντικο) και φερνει κοπελες απο ινδονησια η γυρω περιοχες για μασαζ.Καμια φορα σου κανει και η ιδια.Μεγαλο κακο οτι ο φραπες δεν παιζει αλλα και να θες να κανεις προσπαθεια ειναι δυσκολο γιατι τα 2 κρεβατια χωριζονται απο ενα σεντονι και λιγα μετρα.Το 3ο κρεβατι ειναι σε ενα δωματιο εκει ισως κανεις καμια κουβεντα.Σε 1 κοπελα η οποια εκανε και περασματα εφαγα πορτα.
Υ.γ και τα 2 κρεβατια ειναι βαρι καρι (ραντζο στιλ) και το 3ο ειναι ενα διπλο κρεβατι.
Αμα βρω ξανα την επαφη θα γραψω.
Τη Ντάλια λες,απατεωνισα που ποντάρει στη καυλα σου,θα σου πει ότι παππα σκαρφιστεί γι να σε φέρει στο μαγαζί,επίσης εάν επικοινωνήσεις είναι πολύ πιθανό να σου στείλει μήνυμα τις επόμενες μέρες στο ξεκάρφωτο για να σου πει τύπου έφερα μια ασιατισα η είτε έλα θα σου κάνω μασαζ χωρίς πετσέτα.το μονο ΑΣΙΑΤΙΚΟ μασατζιδικο που εχω βρει ειναι ενα σπιτι στην καλλιθεα (φιλλιπινεζα ειναι το αφεντικο) και φερνει κοπελες απο ινδονησια η γυρω περιοχες για μασαζ.Καμια φορα σου κανει και η ιδια.Μεγαλο κακο οτι ο φραπες δεν παιζει αλλα και να θες να κανεις προσπαθεια ειναι δυσκολο γιατι τα 2 κρεβατια χωριζονται απο ενα σεντονι και λιγα μετρα.Το 3ο κρεβατι ειναι σε ενα δωματιο εκει ισως κανεις καμια κουβεντα.Σε 1 κοπελα η οποια εκανε και περασματα εφαγα πορτα.
Υ.γ και τα 2 κρεβατια ειναι βαρι καρι (ραντζο στιλ) και το 3ο ειναι ενα διπλο κρεβατι.
Αμα βρω ξανα την επαφη θα γραψω.
Φέρνει αραιά και που κοπέλες. Κάποιες κάνουν, θυμάμαι μια μου είχε δώσει και το τηλέφωνο της για να παιχτεί σεξάκι εκτός σε ξενοδοχείο. Ο κώλος της Ντάλιας πάντως σφιχτός σαν πέτρα.Τη Ντάλια λες,απατεωνισα που ποντάρει στη καυλα σου,θα σου πει ότι παππα σκαρφιστεί γι να σε φέρει στο μαγαζί,επίσης εάν επικοινωνήσεις είναι πολύ πιθανό να σου στείλει μήνυμα τις επόμενες μέρες στο ξεκάρφωτο για να σου πει τύπου έφερα μια ασιατισα η είτε έλα θα σου κάνω μασαζ χωρίς πετσέτα.
Ο χώρος είναι κακός αρκετά το μπάνιο είναι με ένα λάστιχο, έχει δύο κρεβάτια τα οποία χωρίζονται με μια κουρτίνα, και υπάρχει και ένα άλλο δωμάτιο αυτό εντάξει είναι ας το πούμε οκ από θέμα δεν είσαι χύμα.
Υπάρχει ένας δερβένακας εκεί μπάρμπας ο άντρας της δεν ξέρω τι είναι τώρα αυτός. Αυτή είναι καυλιάρα η αλήθεια είναι αλλά σε παίζει τουλάχιστον απ όσο ξέρω εγώ δε δίνει φραπέ,τώρα εάν έχει καταφέρει κανεις να πάρει στα κρυφα μπράβο του.
Τέλος αγγέλους φέρνει κάτι ασιάτισσες οι οποίες βαρανε και φραπέ,βέβαια και πάλι ρίσκο γιατί δεν είναι κάποια σταθερή όποτε η Ντάλια για να σε φέρει θα σου πει ότι καταπίνουν και σπαθιά. Κατά μεγάλη πιθανότητα πάει για κλείσιμο εάν δεν έχει κλείσει ήδη.
Ναιγια το athens flower massage στην καλλιθεα λεμε?
Έχω πάει 2 φορές προ κορωνοϊού και με ισιώσανε,πολύ καλό μασάζ. Για κάτι παραπάνω δεν έπαιζε κάτι. Τώρα μετά από τόσα χρόνια δεν ξέρω τι γίνεταιThai sumbai massage προς Περιστέρι ξέρουμε κάτι ? 60 λέει την μια ώρα και από σοσιαλ δεν βρήκα φωτογραφία αλλά είδα φωτό από Ταϊλάνδη
Ασιατισσα η μασεζ η μόνο το όνομα ?Έχω πάει 2 φορές προ κορωνοϊού και με ισιώσανε,πολύ καλό μασάζ. Για κάτι παραπάνω δεν έπαιζε κάτι. Τώρα μετά από τόσα χρόνια δεν ξέρω τι γίνεται
2 Ταϋλανδές ήταν τότε, η μία καλούτσικη νεαρή, η άλλη πιο μεγάλη 45άρα. Το μαγαζί το είχε ο άντρας τήε,έτσι μας είχε πει ο ίδιος.Ασιατισσα η μασεζ η μόνο το όνομα ?