Νέα

Κινέζικα μασατζίδικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akosdi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
47.067
Πόντοι
6.256
Στην κυπρον τα κινεζοφιλιππινοειδή βόσκουν ελευθερα, στην ψωροκώσταινα δεν

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.561
Πόντοι
7.195

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
3.140
Πόντοι
456
Ιδιαίτερα στις ΗΠΑ που η πορνεία είναι παράνομη και ψάχνουν ότι παράθυρα μπορείς να φανταστείς θεωρείται στάνταρ ότι μασατζίδικο = οίκος που προσφέρει υπηρεσίες ερωτικού περιεχομένου.

Johnyrotten

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Κριτικές
17
Like
525
Πόντοι
290
Γεια σας! ¨Εχει κάποιος επισκεφτεί το παρακάτω:
Το κόβω να είναι στα "δεν" αλλά ίσως κάποιος έχει άλλη εμπειρία!
Να είστε καλά!

Johnyrotten

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Κριτικές
17
Like
525
Πόντοι
290
Γεια σας! ¨Εχει κάποιος επισκεφτεί το παρακάτω:
Το κόβω να είναι στα "δεν" αλλά ίσως κάποιος έχει άλλη εμπειρία!
Να είστε καλά!
Τελικά απαντώ στον εαυτό μου! Χαχα! Αφού δεν ήρθε κάποια απάντηση από φίλους εδώ μέσα, πήρα τηλέφωνο και ρώτησα ευγενικά αν προσφέρουν και "αισθησιακό" μασάζ! Ξέρω, μ@λκία μου αλλά "ου γαρ έρχεται μόνον"! Εννοείται ότι η απάντηση ήταν αρνητική! Α! Στο τηλέφωνο απάντησε άνδρας!

monokinezes

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2025
Like
28
Πόντοι
0
το μονο ΑΣΙΑΤΙΚΟ μασατζιδικο που εχω βρει ειναι ενα σπιτι στην καλλιθεα (φιλλιπινεζα ειναι το αφεντικο) και φερνει κοπελες απο ινδονησια η γυρω περιοχες για μασαζ.Καμια φορα σου κανει και η ιδια.Μεγαλο κακο οτι ο φραπες δεν παιζει αλλα και να θες να κανεις προσπαθεια ειναι δυσκολο γιατι τα 2 κρεβατια χωριζονται απο ενα σεντονι και λιγα μετρα.Το 3ο κρεβατι ειναι σε ενα δωματιο εκει ισως κανεις καμια κουβεντα.Σε 1 κοπελα η οποια εκανε και περασματα εφαγα πορτα.
Υ.γ και τα 2 κρεβατια ειναι βαρι καρι (ραντζο στιλ) και το 3ο ειναι ενα διπλο κρεβατι.
Αμα βρω ξανα την επαφη θα γραψω.

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
7
Like
1.764
Πόντοι
486
το μονο ΑΣΙΑΤΙΚΟ μασατζιδικο που εχω βρει ειναι ενα σπιτι στην καλλιθεα (φιλλιπινεζα ειναι το αφεντικο) και φερνει κοπελες απο ινδονησια η γυρω περιοχες για μασαζ.Καμια φορα σου κανει και η ιδια.Μεγαλο κακο οτι ο φραπες δεν παιζει αλλα και να θες να κανεις προσπαθεια ειναι δυσκολο γιατι τα 2 κρεβατια χωριζονται απο ενα σεντονι και λιγα μετρα.Το 3ο κρεβατι ειναι σε ενα δωματιο εκει ισως κανεις καμια κουβεντα.Σε 1 κοπελα η οποια εκανε και περασματα εφαγα πορτα.
Υ.γ και τα 2 κρεβατια ειναι βαρι καρι (ραντζο στιλ) και το 3ο ειναι ενα διπλο κρεβατι.
H Dalia είναι αυτή στην Ανδρομάχης. Η ίδια δεν δίνει φραπέ, έχω διαβάσει ότι κάποιες εργαζόμενες της έδωσαν κάποτε φραπεδάκι. Κοροϊδεύουν γενικά. Μακρυά.

Talibanakos44

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
32
Like
5.424
Πόντοι
2.846
Τη Ντάλια λες,απατεωνισα που ποντάρει στη καυλα σου,θα σου πει ότι παππα σκαρφιστεί γι να σε φέρει στο μαγαζί,επίσης εάν επικοινωνήσεις είναι πολύ πιθανό να σου στείλει μήνυμα τις επόμενες μέρες στο ξεκάρφωτο για να σου πει τύπου έφερα μια ασιατισα η είτε έλα θα σου κάνω μασαζ χωρίς πετσέτα.
Ο χώρος είναι κακός αρκετά το μπάνιο είναι με ένα λάστιχο, έχει δύο κρεβάτια τα οποία χωρίζονται με μια κουρτίνα, και υπάρχει και ένα άλλο δωμάτιο αυτό εντάξει είναι ας το πούμε οκ από θέμα δεν είσαι χύμα.
Υπάρχει ένας δερβένακας εκεί μπάρμπας ο άντρας της δεν ξέρω τι είναι τώρα αυτός. Αυτή είναι καυλιάρα η αλήθεια είναι αλλά σε παίζει τουλάχιστον απ όσο ξέρω εγώ δε δίνει φραπέ,τώρα εάν έχει καταφέρει κανεις να πάρει στα κρυφα μπράβο του.
Τέλος αγγέλους φέρνει κάτι ασιάτισσες οι οποίες βαρανε και φραπέ,βέβαια και πάλι ρίσκο γιατί δεν είναι κάποια σταθερή όποτε η Ντάλια για να σε φέρει θα σου πει ότι καταπίνουν και σπαθιά. Κατά μεγάλη πιθανότητα πάει για κλείσιμο εάν δεν έχει κλείσει ήδη.

SimpleExplorer

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2025
Like
39
Πόντοι
0
Πάρτε τους φίλους σας και πηγαίνετε για σεξοτουρισμο Γερμανία.

anon81

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2026
Like
40
Πόντοι
0
Τη Ντάλια λες,απατεωνισα που ποντάρει στη καυλα σου,θα σου πει ότι παππα σκαρφιστεί γι να σε φέρει στο μαγαζί,επίσης εάν επικοινωνήσεις είναι πολύ πιθανό να σου στείλει μήνυμα τις επόμενες μέρες στο ξεκάρφωτο για να σου πει τύπου έφερα μια ασιατισα η είτε έλα θα σου κάνω μασαζ χωρίς πετσέτα.
Ο χώρος είναι κακός αρκετά το μπάνιο είναι με ένα λάστιχο, έχει δύο κρεβάτια τα οποία χωρίζονται με μια κουρτίνα, και υπάρχει και ένα άλλο δωμάτιο αυτό εντάξει είναι ας το πούμε οκ από θέμα δεν είσαι χύμα.
Υπάρχει ένας δερβένακας εκεί μπάρμπας ο άντρας της δεν ξέρω τι είναι τώρα αυτός. Αυτή είναι καυλιάρα η αλήθεια είναι αλλά σε παίζει τουλάχιστον απ όσο ξέρω εγώ δε δίνει φραπέ,τώρα εάν έχει καταφέρει κανεις να πάρει στα κρυφα μπράβο του.
Τέλος αγγέλους φέρνει κάτι ασιάτισσες οι οποίες βαρανε και φραπέ,βέβαια και πάλι ρίσκο γιατί δεν είναι κάποια σταθερή όποτε η Ντάλια για να σε φέρει θα σου πει ότι καταπίνουν και σπαθιά. Κατά μεγάλη πιθανότητα πάει για κλείσιμο εάν δεν έχει κλείσει ήδη.
Φέρνει αραιά και που κοπέλες. Κάποιες κάνουν, θυμάμαι μια μου είχε δώσει και το τηλέφωνο της για να παιχτεί σεξάκι εκτός σε ξενοδοχείο. Ο κώλος της Ντάλιας πάντως σφιχτός σαν πέτρα.

johnlock1312

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2026
Like
22
Πόντοι
0
για το athens flower massage στην καλλιθεα λεμε?

kwstas977

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2018
Like
116
Πόντοι
1
Thai sumbai massage προς Περιστέρι ξέρουμε κάτι ? 60 λέει την μια ώρα και από σοσιαλ δεν βρήκα φωτογραφία αλλά είδα φωτό από Ταϊλάνδη

giorgiodelafuentes2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.284
Πόντοι
201
Thai sumbai massage προς Περιστέρι ξέρουμε κάτι ? 60 λέει την μια ώρα και από σοσιαλ δεν βρήκα φωτογραφία αλλά είδα φωτό από Ταϊλάνδη
Έχω πάει 2 φορές προ κορωνοϊού και με ισιώσανε,πολύ καλό μασάζ. Για κάτι παραπάνω δεν έπαιζε κάτι. Τώρα μετά από τόσα χρόνια δεν ξέρω τι γίνεται

kwstas977

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2018
Like
116
Πόντοι
1

giorgiodelafuentes2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.284
Πόντοι
201
Ασιατισσα η μασεζ η μόνο το όνομα ?
2 Ταϋλανδές ήταν τότε, η μία καλούτσικη νεαρή, η άλλη πιο μεγάλη 45άρα. Το μαγαζί το είχε ο άντρας τήε,έτσι μας είχε πει ο ίδιος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom