Νέα

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ η νέα πρεσβευτής του Τραμπ στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 832
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Superfappan

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
839
Πόντοι
81
Προσωπικά όλη η αύρα της Αμερικανιδας maga milf που αποπνέει μου κάνει τον πουτσο καγκελο

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216
Θα πρεπει, τα μεμετια τα γειτωνακια μας ναχουν κανει, καποιες χοντρες μαλακιες στα Αμερικανακια, που μαλλον δεν τις εχουμε παρει χαμπαρι. Δεν μπορει, ετσι ξαφνικα τοσες αγαπες και κολητιλικια, απο εκει που μας ειχαν 7 η Τουρκια προς 3 η Ελλαδα, να μας ερωτευτηκαν σφοδρα και να πεφτουν στα πατωματα για παρτη μας. Οχι οτι δεν μ'αρεσει να με χαιδευουν, να μου γλυκομιλανε και να μου κανουν δωρακια, απλα πεσαν αποτομα πολλα, και δεν ειμουν συνηθισμενος. Κατι, δεν θα υπηρχαν ΗΠΑ, αν δεν υπηρχε Ελλαδιτσα, η Κιμπερλυ, κατι περνουμε παραδειγμα απο την Ελληνικη επανασταση, ο Ντοναλτ και νασου και F-35 και viper, και αντιεροπορικα και αξιομαχοι συμαχοι στο ΝΑΤΟ, και προστατες Κυπρου, Βουλγαριας, Αλβανιας και Ευρωπαικων συνορων και θαλασσων και συνεργασιες και πυθανες εμπορικες συμφωνιες με τις επτα αδελφες, και τοσοι μαζεμενοι Αμερικαναδες υπουργοι και επιχειργματιες, επισκεπτες κτλ κτλ. Απο εκει που μας ειχαν πεταμενους στο Δου Νου Του και με επιτηριτες (συγνωμη θεσμους ειθελα να πω), τι εγινε και γιναμε ξαφνικα "αγαπουλινια"? Λετε να μας ετοιμαζουν πουθενα για μπροσταριδες και μολις κανουν την δουλεια τους να ξαναφαμε δακτυλο?
Μας βλεπω να ξανατραγουδαμε εκεινο το τραγουδακι του αγιου παπαΠαριου που ελεγε
" Λυπησου με, λυπησουμε, γιατι
το δακτυλο που μου 'βαλες, μεγαλο
κι ενω μου εχει φτασει στο λαιμο
εσυ το σπρωχνεις κιαααααλο. Λυπησουμε!
Εχει ακριβινει και η βαζελινη, γαμωτη μου

Y13

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
9.487
Πόντοι
2.306
Μα με καλσόν και γόβα στην Μύκονο ρε Κίμπερλύ ?

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στη Μύκονο – Λουλούδια, χαμόγελα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας​

Η συνάντηση της Αμερικανίδας πρέσβειρας με τον δήμαρχο του νησιού και η βόλτα στον Γιαλό με ισχυρή συνοδεία

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Superfappan

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
839
Πόντοι
81
Για Πρέσβειρα ? Κάτι πιο πρακτικό και σίκ, ένα loafer, ένα sneaker .....
Εγώ θα ήθελα ένα ωραίο μαύρο ημιδιάφανο μίνι να φαίνεται το μαύρο Τάγκα και οι ρωγαρες της ..θα θύμιζε Όλγα Κεφαλογιάννη σε πιο ρετουσαρισμενο

• Λύπη
Αντιδράσεις: Y13

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ από την Αλεξανδρούπολη: "Οι ΗΠΑ θα είναι πάντα ένας ακλόνητος σύμμαχος της Ελληνικής Δημοκρατίας"(video)​

Μονοήμερη πήγε στη Μύκονο, δεν έκατσε καθόλου.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.437
Πόντοι
37.762

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ από την Αλεξανδρούπολη: "Οι ΗΠΑ θα είναι πάντα ένας ακλόνητος σύμμαχος της Ελληνικής Δημοκρατίας"(video)​

Εχει καιρο ως το Φθινοπωρο..
Θα ξαναπαει να λιασει την σαπιομουνα της.

brin

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
40
Like
2.142
Πόντοι
2.471

Πόσα ταξίδια κάνει μέσα σε μια εβδομάδα; Ούτε που μπορεί κάποιος να υπολογισει

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046
Πόσα ταξίδια κάνει μέσα σε μια εβδομάδα; Ούτε που μπορεί κάποιος να υπολογισει
Όσα γουστάρει η ψυχή και το μουνί της, φαντάζομαι. Άλλωστε, αυτή τα πληρώνει τα ταξίδια, τις εξόδους και τα γεύματα; (και να ήθελε, δεν ξέρω πόσοι θα την άφηναν). Επίσης, αναλόγως του προγράμματός της και των επισκέψεών της, στα κενά και αντί να κάθεται στο σπίτι μέσα στους τέσσερις τοίχους, βολτάρει και διασκεδάζει όσο μπορεί και αντέχει.

• Like
Αντιδράσεις: brin

brin

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
40
Like
2.142
Πόντοι
2.471
Όσα γουστάρει η ψυχή και το μουνί της, φαντάζομαι. Άλλωστε, αυτή τα πληρώνει τα ταξίδια, τις εξόδους και τα γεύματα; (και να ήθελε, δεν ξέρω πόσοι θα την άφηναν). Επίσης, αναλόγως του προγράμματός της και των επισκέψεών της, στα κενά και αντί να κάθεται στο σπίτι μέσα στους τέσσερις τοίχους, βολτάρει και διασκεδάζει όσο μπορεί και αντέχει.
Έτσι είναι...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.169
Πόντοι
506

Stories

Νέο!

Stories