Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 176.403
- Πόντοι
- 28.131
Φύγε από εδώ

Φύγε από εδώ

θελω να πω καλημερα στην φιλη μουΦύγε από εδώ![]()

Το είπα γιατί εμείς δεν έχουμε ανασφάλειεςθελω να πω καλημερα στην φιλη μου![]()
λογικο οταν εχουμε 10.000 αρετεςΤο είπα γιατί εμείς δεν έχουμε ανασφάλειες![]()

Για λέγε για λέγε…Για την κοπέλα με το καροτί μαλλί που μιλήσαμε … είσαι μια ΘΕΑ!
Φύγε από εδώ![]()
....τι κανετε εδω ρε μουνακια της χαρας?!!?!?!θελω να πω καλημερα στην φιλη μου![]()

ηρθα να της πω ενα....τι κανετε εδω ρε μουνακια της χαρας?!!?!?!![]()

...ηρθα να της πω ενα
![]()

Θα μπορούσα να αναφερθώ σε πολλά σημεία σ' αυτή την εξαιρετική τοποθέτηση της Κατερίνας (#9012), αλλά αυτό που για μένα είναι το "ζουμί" όλης της υποθέσης και που μου έμεινε, γιατί εξηγεί με απόλυτη ειλικρίνεια και ευθύτητα το κίνητρο μιας εκδιδόμενης να εκδίδεται όχι για το οικονομικό όφελος μόνο, αλλά γιατί την καβλώνει και την επιβεβαιώνει ως γυναίκα ότι είναι επιθυμητή από το άλλο φύλο είναι αυτό: "Προσωπικά το να κάνω σεξ και να με πληρώνουν το είχα φαντασίωση από την εφηβεία! Πολλά χρόνια πριν δοκιμάσω όντως να κάνω αυτό το βήμα. Μου φαίνεται απίστευτα αφροδισιακό." Αυτό για μένα είναι ο ορισμός του "η δουλειά μου είναι ταυτόχρονα η ευχαρίστησή μου" ή του "business with pleasure" για μια εκδιδόμενη.
Μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο. Να πάρεις μεταπτυχιακό στο γαμισι!!!Μλκ έχει ψωμί εδώ
![]()
![]()
![]()
Υγ
να γαμήσουμε θέλουμε ρε παιδιά όχι να πάρουμε μεταπτυχιακό![]()
Πόσες είναι οι Κατερίνες???????
Σπάει το μοτίβο...Maleficent![]()
μην σπαμαρουμε το νημα

Πήγες για κάνα μπάνιο;μην σπαμαρουμε το νημα![]()