BigMountain
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 159
- Like
- 50.733
- Πόντοι
- 36.248
Ποιος θεούλης παρήγγειλε Goody’s στο Bill πρωί πρωί ;
Ακόμα τρώγονται τα Goody's?
Ποιος θεούλης παρήγγειλε Goody’s στο Bill πρωί πρωί ;
Τώρα που θα ανοίξει πάλι η hut θα αρχίσει να μοιράζει λουκέταΑκόμα τρώγονται τα Goody's
![]()

λογικα καποιο χαμηλοβαθμο μελος του bou!απο σεβαστος και πανω μονο αστακομακαροναδα!![]()
Λογικά κάποιο μέλος που δραστηριοποιείται και στο νήμα " τι τσίμπησες μαν "
![]()

Το inbox μου είναι ανοιχτό. Διάβασε το «menu» και ενημέρωσέ μας για την «παραγγελία».να πάμε πριβε να μιλήσουμε; ψάχνω κι εγώ για σήμερα
....μην το μελετας τωρα κ εσυ!!!!Ε είναι οι 3 αγάπες σου εδώ σήμερα…όποτε εμείς οι απλοί θαυμαστές σου, κάναμε στη μπάντα κ δώσαμε χώρο στο συναίσθημα!!
ΥΓ: Οντίν ο ένας που αναζήτησες!
Ο άλλος νομιζα ότι είναι ο @Spiros_73 αλλά επειδή δεν τον είδα πουθενά εδώ γύρω μάλλον λάθος κάνω!
( άρα αντί για το ποιος είναι ο τρίτος…) ποιοι είναι οι άλλοι 2 ρε κοπελιά; Να ξέρουμε …
![]()
....ε πως αφου!!!! Εαν πας Λαρισα θελοντας κ μη θα περασεις απο Λαμια!!!Έφτασε και Λαμία η χάρη μου; Εγώ για Λάρισα έλεγα
Ή και όχι… Λιανοκλάδι;)....ε πως αφου!!!! Εαν πας Λαρισα θελοντας κ μη θα περασεις απο Λαμια!!!![]()
Αφού δεν παράγγειλε πατσά delivery για να στρώσει το στομάχι όλα καλά.Ποιος θεούλης παρήγγειλε Goody’s στο Bill πρωί πρωί ;
Το Λιανοκλάδι ήταν αγαπημένο μέρος της Έρης...Ή και όχι… Λιανοκλάδι;)
ΕΝΤΑΞΕΙ...Διαθέσιμη σήμερα νωρίς μεσημεράκι![]()

Όπως κατάλαβες σωστά...δεν είχα άλλον!!....μην το μελετας τωρα κ εσυ!!!!
btw. να υποθεσω οτι εμενα εκανες βουντου-σουρωτηρι αφου με θεωρεις ως το μονο σιγουρο εεεε?!?!?!?!![]()

ουαουΕΝΤΑΞΕΙ...
Όπως κατάλαβες σωστά...δεν είχα άλλον!!![]()

απ'ότι κατάλαβα ....το "ουάου" σου θα το βλέπουμε γραπτώς τούδε κ στο εξής!
Μαζευω ακομα τα κομμάτια μου!να με συμπαθάς!!απ'ότι κατάλαβα ....το "ουάου" σου θα το βλέπουμε γραπτώς τούδε κ στο εξής!![]()
Lego σε κατάντησανΜαζευω ακομα τα κομμάτια μου!να με συμπαθάς!!
αυτην την σταση 'τουδε κ στο εξης' την εχεις κανειΛ
Lego σε κατάντησαν![]()
![]()
Τούδε και στο εξής ουχιαυτην την σταση 'τουδε κ στο εξης' την εχεις κανει![]()

...Λειανοκλαδι αμα πας με το τρενακι! Εισαι ρομαντικη ψυχη τελικα, γουσταρεις ταξιδακι-ροματζαδαΉ και όχι… Λιανοκλάδι;)
Μκλ μονο εμεις εχουμε μεινει στο εμεις οι βλαχοι οπως να χειΤούδε και στο εξής ουχι![]()