Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αντε σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλεςθα κατέβω Αθήνα μην αγχώνεστε
Όταν λέμε η κοπέλα, εννοούμε εσένα δλδ... Ε?Η κοπέλα ζήτησε να διαγραφεί ο λογαριασμός της. Όποτε μπορείτε να νιώσετε περήφανοι.
Μετά μην αρχίσετε τα «Κατερίνα , σε παρακαλώ κάνε μου κονέ» ή να ζητάτε τρίο.
θα κατέβω Αθήνα μην αγχώνεστε
...ναι βρε Αλεξια καντην! Μια θα κατεβεις, τεσσερις θα ανεβουν , συμφερει!Αλέξια , θες να κάνουμε ανταλλαγή ;

...αλλη μορφη κ αυτος, Καρυπιδης/multilife !!! Ευτυχως που επιασε στασιδι με το κλωνοπροφιλ του στο νημα με την ποιηση κ ησυχασε το κεφαλι μας λιγοΙστορική στιγμή για το Bourdela.com η αντιπαράθεσή του με τον Καρυπίδη, που αλληλοξεβρακώθηκαν, βγάζοντας στη φόρα ο ένας τα π.μ. του άλλου.

Αν κατέβεις Αθήνα και δεν είσαι στάνταρ στα ωράριά σου, θα πέσει τραμπούκα!!! Εδώ οι χύστες δεν αστειεύονται!!! Πέφτει παντόφλα από τις γυναίκες τουςθα κατέβω Αθήνα μην αγχώνεστε
Ε πώς να μην πέσει μαδομουνι τύπε μου . Έξι μουνάκια σφάζονταιΤέτοιο μαδομούνι πάντως έχει πολύ καιρό να γίνει!!!

Μια μικρή "προσωπική" υποσημείωση.Ε πώς να μην πέσει μαδομουνι τύπε μου . Έξι μουνάκια σφάζονταισταπόδιαστην πούτσα μας για τη μερόκα .
Κατερίνα , Κατρίνα , Καλλιρόη , Κιάρα , Κυριακή , Αλεξία .
Κλείνεις μία , γαμάς έξι .
Καλώς ήρθατε στο μαγικό κόσμο του bou
![]()
Ναι αλλά δεν θα είναι Instagramικα γκομενάκιαΜια μικρή "προσωπική" υποσημείωση.
Με 200έουρος+40 /περ hour, κλείνω 3 τρεις μασατζούδες, ταυτόχρονα και με κάνουν να μη μπορώ να σηκωθώ από το στρώμα του nuru!!!
![]()

Σωστά.Ναι αλλά δεν θα είναι Instagramικα γκομενάκια
![]()
Επειδή έχασα τη μπάλα μήπως θα μπορούσες να βάλεις και υπότιτλους;
Εννοείται συνάδελφε η Κιάρα δε λέει ποτέ ψέματα.Εμένα άλλο με καίει. Τελικά η κοπέλα malificent /Κιάρα είναι όντως ναυαγοσώστρια ή οχι;;
Επειδή έχασα τη μπάλα μήπως θα μπορούσες να βάλεις και υπότιτλους;
Κιάρα, Κατρίνα, Καλλιρρόη, Κυριακή ή μήπως Κλαίρη όπως είχα προβλέψει σε ανύποπτο χρόνο;
Έχει και άλλες τύπε .Επειδή έχασα τη μπάλα μήπως θα μπορούσες να βάλεις και υπότιτλους;
Κιάρα, Κατρίνα, Καλλιρρόη, Κυριακή ή μήπως Κλαίρη όπως είχα προβλέψει σε ανύποπτο χρόνο;

ε όχι ρε φίλε και δίδυμες...Αν διαβάσεις την κριτική μου, αλλά και των υπολοίπων , λέω ότι δεν είναι η κοπέλα των φωτογραφιών, αλλά είναι σαν δίδυμες. Αυτό που βλέπεις θα πάρεις όμως.