Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγω θα πω πως σωστά έχεις και πρέπει να έχεις τεράστια εκτιμηση στο σαιτ αλλά και στα μέλη γιατί χωρίς αυτά τα 2 δεν θα είχες μπάτζετ 200€ την ώρα.Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια, φίλτατε…
Προσωπικά δεν γελάω διότι έχω τρομερή εκτίμηση για το παρόν site. Ένα παρόμοιο (ίδια γραφικά) που έχω συμμετάσχει στο εξωτερικό έχει συνδρομή για όλα τα μέλη και έξτρα κόστος για τις κοπέλες που θέλουν νήμα (=διαφήμιση).
Μπορεί τώρα να μην το χρειάζομαι αλλά από εδώ έκανα τα πρώτα μου ραντεβού και νιώθω ευγνώμων. Από εδώ έχω γνωρίσει και συνεχίζω να γνωρίζω ενδιαφέροντες ανθρώπους.
Θέλει γερό ξεσκαρτάρισμα αλλά αν δεν πίστευα ότι αξίζει , δεν θα έμπαινα ακόμα 2,5 χρόνια μετά.
ΑΝ μια κοπέλα το άντεχε (φίλη μου ή μη), θα την προέτρεπα να διατηρήσει προφίλ.
Δυστυχώς, όμως, δεν είναι για όλους…
Εγω θα πω πως σωστά έχεις και πρέπει να έχεις τεράστια εκτιμηση στο σαιτ αλλά και στα μέλη γιατί χωρίς αυτά τα 2 δεν θα είχες μπάτζετ 200€ την ώρα.
Παρολο που διαφωνώ με αυτήν την τιμολογιακή σου κατάσταση, δεν κρύβω ότι θαυμάζω το πως το κατάφερες αυτό και πόσο έξυπνη είσαι σαν άνθρωπος.
Αν μας ενδιέφερε να περάσουμε καλά με πραγματικά αξιόλογα κορίτσια και να μη μας ενδιαφέρει ποια είναι η Κιάρα και ποια η Καλλιρρόη, θα ήταν όλα πολύ καλύτερα. Λες και με νοιάζει εμένα αν λέγεσαι Κατερίνα ή αν η Κιάρα μπήκε ως Κυριακή..Έχω εκτίμηση σε πολλά μέλη! (Και τολμώ να πω πως σας συγκαταλέγω σε αυτούς).
Αλλά αυτοί που διαβάζουν και γράφουν ενεργά στο bou είναι μόνο η κορυφή από το παγόβουνο…
Τρίχες… τα πελατάκια εδώ της έλειψαν, εξ’ου και όλο αυτό το story. Σιγά που δεν υπάρχουν άλλα αστέρια…Καλά να πάθετε ,χάσατε κιαρα, καθώς από φωτο η κιαρα είναι αστέρι
Βρε ηλιθιε σαλιαρη είπα ότι δουλευω από το pc οπότε είναι εύκολο να απαντάω και ότι είμαι διακοπες. Σ2 ξεχωριστά πράγματα είναι αυτά, στροφαρε να καταλάβεις το γράφει ο άλλος, έχεις λαλήσει σκεπτομενος πουτσες σε κάθε θέμα ανεξαρτητηςΔεν καταλαβαίνει από στροφιλίκια, είναι πιλότος αφού (πετάει μαλακίες), από το PC, στο αυτοκίνητο οδηγώντας! Πρέπει να έχει μεγάλη μπαλαντέζα ο τύπος![]()
Και εγώ εχω εκτίμηση σε όλες τις κοπέλες σχεδόν γιατί προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους με τον τρόπο που θέλουν.Έχω εκτίμηση σε πολλά μέλη! (Και τολμώ να πω πως σας συγκαταλέγω σε αυτούς).
Αλλά αυτοί που διαβάζουν και γράφουν ενεργά στο bou είναι μόνο η κορυφή από το παγόβουνο…
Το σταματάω αλλά επαναλαμβάνω πως από εδώ και πέρα δεν μεσολαβώ για κανέναν.
VFM με 200€; Τι φαντάζεσαι αμίκο, ότι θα χύσεις κι απ' τ' αυτιά;
Μιλάς με κάποιον που έχει πληρώσει αμέτρητες φορές τετραψήφιο νούμερα, όταν φυσικά οι αγελάδες ήταν θεόχοντρες...με αέραΔεν χυνεις το ίδιο με κάθε κοπέλα και δεν χρειάζεσαι να χύσεις απτά αυτιά για να ειναι vfm. Και άσχετα με την Κατερίνα ναι μπορεί να είναι vfm μια κοπέλα στα 200, άν αντίστοιχες κοπέλες παίζουν στα 300 συνήθως
Εν τω μεταξύ, αν δείτε τις ώρες που έστειλε τα μηνύματα θα πέσει τρελό ξεφάντωμα. 19:02 μου γράφει με τρεμάμενα χέρια, λίγο πριν ξεκινήσει από την Πύλο (κατά δικό του ισχυρισμό), και 19:28 έχει φτάσει στην Αθήνα και γράφει κανονικά. Δηλαδή έκανε τη διαδρομή Πύλος - Αθήνα σε λιγότερο από μισή ώρα. Μάλλον οδηγεί ιπτάμενο δίσκο.
Αν ηξερες ποσο κακο συνεχιζεις να κανεις στον εαυτο σου με αυτο που (ξανα)λες δεν θα το ελεγες.Το σταματάω αλλά επαναλαμβάνω πως από εδώ και πέρα δεν μεσολαβώ για κανέναν.
Μιλάς με κάποιον που έχει πληρώσει αμέτρητες φορές τετραψήφιο νούμερα, όταν φυσικά οι αγελάδες ήταν θεόχοντρες...με αέρα
Σημ: Εάν χρειαστείς συμβουλή για το θέμα, πολύ ευχαρίστως...
Και εσείς που δε ζείτε για το μπου, όπως μας έχετε ζαλίσει την μπούτσα να γράφετε, την ώρα που κάνετε διάλειμμα από το ταξίδι για να κατουράτε και να τεντώνεστε , απαντάτε στα μηνύματα;;; Τόσο πολύ δεν ασχολείστε;;;Μαλακα εισαι εντελώς ηλιθιος. Δεν μπορώ να σταματήσω για βενζίνη, για κατουρηματα, η για να τεντωθω? Εισαι ντιπ χαζος

Μιλαμε αφησε και το αγαπημενο του βιντεοπαιχνιδι για να υπερασπιστει την νηματοθετρια. Αυτος που εχει και αλλα πραγματα να κανει απο το να ασχολειται μονο με το συγκεκριμενο σαητ.Και εσείς που δε ζείτε για το μπου, όπως μας έχετε ζαλίσει την μπούτσα να γράφετε, την ώρα που κατουράτε και τεντώνεστε απαντάτε στα μηνύματα;;; Τόσο πολύ δεν ασχολείστε;;;
![]()
Και εσείς που δε ζείτε για το μπου, όπως μας έχετε ζαλίσει την μπούτσα να γράφετε, την ώρα που κατουράτε και τεντώνεστε απαντάτε στα μηνύματα;;; Τόσο πολύ δεν ασχολείστε;;;
![]()
Φυσικά κ γνωρίζω. Εχει χαβαλε κ εδω
Μιλαμε αφησε και το αγαπημενο του βιντεοπαιχνιδι για να υπερασπιστει την νηματοθετρια. Αυτος που εχει και αλλα πραγματα να κανει απο το να ασχολειται μονο με το συγκεκριμενο σαητ.
Μιλαμε αφησε και το αγαπημενο του βιντεοπαιχνιδι για να υπερασπιστει την νηματοθετρια. Αυτος που εχει και αλλα πραγματα να κανει απο το να ασχολειται μονο με το συγκεκριμενο σαητ.