Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Διαθέσιμη - ξεδιαθεσιμη με αυτόν τον καύσωνα, ειδικά με εσένα, μόνο στο θάλαμο - ψυγείο φρούτων που έχω στην δουλειά θα κανόνιζα συνάντηση. Οπότε, πες μου την ώρα που μπορείς αύριο ώστε να καθυστερήσω την παραλαβή του φορτίου με τις μπανάνες.![]()
Διαθέσιμη από αύριο![]()
Σε εχω κραξει για τον τροπο επικοινωνιας που επιλεγεις, στον οποιο εκτιθέμεθα στο ποιοι ειμαστε, αλλα εισαι εντυπωσιακη. Πρεπει να το παραδεχτω.![]()
Διαθέσιμη από αύριο![]()
Πώς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας Το προφίλ σας είναι περιορισμένο.![]()
Διαθέσιμη από αύριο![]()
Μπορεί να φαίνεται έτσι αλλά είναι δυνατόν να στείλετε μήνυμα κανονικά .Πώς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας Το προφίλ σας είναι περιορισμένο.
Κάτσε να κοιμηθώ καλά κανα δυό μέρες να πάρω δυνάμεις!![]()
Διαθέσιμη από αύριο![]()
Κάτσε να κοιμηθώ καλά κανα δυό μέρες να πάρω δυνάμεις!
Κοντά είσαι… όπου κώλος κι εγώ κάπου εκεί…Γιατί; Θα κάνετε κι εσείς την ίδια κωλοτούμπα;![]()
Διαθέσιμη από αύριο και για πόσες μέρες?![]()
Διαθέσιμη από αύριο![]()
Αυτή την εβδομάδα Δευτέρα - Παρασκευή.Διαθέσιμη από αύριο και για πόσες μέρες?
Κλείνουμε μέσω calendly η μέσω telegram?
Ευχαριστώ
Το προφιλ μου στο SA έχει αναμασηθεί πολλάκις… Το νέο challenge είναι το Erotikforum ;)
Μη το παίρνεις προσωπικά, δεν είσαι ο μόνος.Όταν πάω να μπω στο προφίλ σου μου βγάζει: Το μέλος αυτό έχει περιορίσει την πρόσβαση στο προφίλ του.
Πολύ ωραίο σώμα και πολύ ωραία πόδια βλέπω.. Δεν ήξερα οτι κάνουμε και τέτοια κόλπα..Διαθέσιμη από αύριο![]()
SA…? Sexy Ass?Το προφιλ μου στο SA έχει αναμασηθεί πολλάκις…