socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.442
- Πόντοι
- 736
Άργησες μόνο 3 μήνες. Και έγραψες λάθος όνομα κοπέλας.κιαρα καλησπερα ! ειμαι ο Γιωργος ζω χαλκιδα ενδιαφερομαι εφοσον μπορεισ να ερχεσαι ... αν θεσ μιλαμε με pm
Άργησες μόνο 3 μήνες. Και έγραψες λάθος όνομα κοπέλας.κιαρα καλησπερα ! ειμαι ο Γιωργος ζω χαλκιδα ενδιαφερομαι εφοσον μπορεισ να ερχεσαι ... αν θεσ μιλαμε με pm
Τι να κανω φιλε τωρα το ειδα! εγραψα μηπως και μπορει η καλιροι να απαντησει...... εσυ εχεις υποψην κατι αλλο ?Άργησες μόνο 3 μήνες. Και έγραψες λάθος όνομα κοπέλας.
Τι να κανω φιλε τωρα το ειδα! εγραψα μηπως και μπορει η καλιροι να απαντησει...... εσυ εχεις υποψην κατι αλλο ?
Σε ευχαριστω αδερφε... Πιστεω οτι εφοσον το γνωστοποιει μπορει να απαντησει εαν θελειΕιδικά η Καλλιρρόη δεν μίλησε ούτε στους Αθηναίους, μην περιμένεις απάντηση.
Η παρήχηση του Κ φταίει.Τι να κανω φιλε τωρα το ειδα! εγραψα μηπως και μπορει η καλιροι να απαντησει...... εσυ εχεις υποψην κατι αλλο ?
Έχει να μπει από τις 8 Γενάρη, δεν θα απαντήσει φίλε.Σε ευχαριστω αδερφε... Πιστεω οτι εφοσον το γνωστοποιει μπορει να απαντησει εαν θελει
Έχει να μπει από τις 8 Γενάρη, δεν θα απαντήσει φίλε.
Ευχαριστω αδεφε

Δεν την έχω γνωρίσει από κοντά... είχα μια ελπίδα..
Μπορείς να ρωτήσεις αλλά αν θελεις κ απαντηση για την κυπρια κυρια καυλωστρα, καλύτερα να διαγράψεις το ποστ απο αυτο το νημα που ειναι μουσειακό για συγκεκριμένες κοπέλες και να αντιγράψεις την ερωτηση σου στο νήμα "Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες" η σε κάποιο παρόμοιο.![]()
Ελένη 6909071871, κύπρια καυλώστρα για ατελείωτο γαμήσι απόψε. | Etaires
Είμαι η Ελένη, μια 37χρονη μιλφάρα απο τις λίγες. Πάντα διαθέσιμη και έτοιμη για όλα, μια μελαχρινή καυλάρα με ζουμερές βυζάρες, απο τις καλύτερες...www.etaires.gr
Καλησπέρα σας!!!Γνωρίζει κάποιος για αυτή την αγγελία;;;Σας ευχαριστώ!!Ειμαι καινούργιος στο χώρο εδω και δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο μπορώ να ρωτήσω για κάποια κοπέλα. Ευχαριστώ
Μπορείς να με βοηθήσεις να μου πεις πως το διαγράφω;;Μπορείς να ρωτήσεις αλλά αν θελεις κ απαντηση για την κυπρια κυρια καυλωστρα, καλύτερα να διαγράψεις το ποστ απο αυτο το νημα που ειναι μουσειακό για συγκεκριμένες κοπέλες και να αντιγράψεις την ερωτηση σου στο νήμα "Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες" η σε κάποιο παρόμοιο.
Στο post σου κάτω αριστερά θα βρεις 3 τέλειες που αν κάνεις κλικ θα δεις την επιλογή: διαγραφηΜπορείς να με βοηθήσεις να μου πεις πως το διαγράφω;;