baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.433
- Πόντοι
- 6.035
και με πουκαμισο μωβ πεθαμενατζη σαν τα λαβαρα της μεγαλης παρασκευης.Πάλι πίτα βγήκε ο Αδαμαντιδης στον ΣΚΑΙ
και με πουκαμισο μωβ πεθαμενατζη σαν τα λαβαρα της μεγαλης παρασκευης.Πάλι πίτα βγήκε ο Αδαμαντιδης στον ΣΚΑΙ
Θα έχει και Γονίδη,που και αυτός "έπινε"και με πουκαμισο μωβ πεθαμενατζη σαν τα λαβαρα της μεγαλης παρασκευης.
Πάντως κι εγώ έχω μια απορία… @Katerina αν μου επιτρέπετε… και ελπίζω να μην θεωρηθώ αγενής που δεν γράφω ευχες παρά μόνο τις σκέψεις μου, καθώς τις ευχες μου τις έχω στείλει προσωπικώς, προ ημερών!
Αφού η συμμετοχή σου εδώ είναι τόσο πρόσχαρη για όλους, απ’οτι φαίνεται κι εσυ το απολαμβάνεις, γιατί όταν φεύγεις για εξωτερικό σταματάς να συμμετέχεις;;; Δεν έχει Ίντερνετ στην…κεντρική Ευρώπη;![]()
Ακούω …Εγώ πάντως έχω καλύτερη πρόταση (καλοκαιρινή) …εκτός δακτυλίου βεβαιως βεβαιως !!![]()
Στο 1ο μαλακία…u r missed !!!Χαχαχχαχαχα
Απλά το bou το έχω συνδέσει με mood διακοπών και ειδικά το φόρουμ με χαβαλέ και «διασκέδαση».
Όταν πάω στο κρύο με την πίεση από δουλειά , διαβάσματα κλπ δεν προλαβαίνω ….
Τώρα στο ότι εξαφανίζομαι έχεις δίκιο αλλά σαν άνθρωπος είμαι λίγο των άκρων. Ή συμμετέχω πολύ ή καθόλου .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακούω …
Αρχίζει Survivor All Star από 8/1,μην χαθείς από εδώΧαχαχχαχαχα
Απλά το bou το έχω συνδέσει με mood διακοπών και ειδικά το φόρουμ με χαβαλέ και «διασκέδαση».
Όταν πάω στο κρύο με την πίεση από δουλειά , διαβάσματα κλπ δεν προλαβαίνω ….
Τώρα στο ότι εξαφανίζομαι έχεις δίκιο αλλά σαν άνθρωπος είμαι λίγο των άκρων. Ή συμμετέχω πολύ ή καθόλου .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακούω …
Ναι εσεις τον τρωτε το κοκορα , Μια αλλη κοπελα της δουλειας τον γρατζουναει τον κοκορα αλλα δεν ειναι εθιμο παιρνει και +50Εδώ στο χωριό τρώμε κόκορα πρωτοχρονιά , έχουμε περίεργα έθιμα χαχα
Κοκκινιστό …Στο 1ο μαλακία…u r missed !!!
Kι εσένα μπορεί να σου έκανε καλό μια στις τόσες, να χαλαρώνεις!!
Όσο για το 2ο, εννοείται δεν θα πω δημόσια…αλλά γύρω γύρω έχει θάλασσα και είναι κ κοντά στην πατρίδα σου!
Skaramagkas #not
ΥΓ: τελικά ο κόκορας…κοκκινιστός, λεμονάτος ή στον φούρνο με παράτες;![]()
Κοκκινιστός με μακαρόνια χοντρά …όνειρο!! Και μπόλικο τυράκι από πάνω…Κοκκινιστό …
Αλλά και σούπα τον κάνουμε κάποιες φορές που δεν μαρέσει.
Αυταρχικό ;Ναι εσεις τον τρωτε το κοκορα , Μια αλλη κοπελα της δουλειας τον γρατζουναει τον κοκορα αλλα δεν ειναι εθιμο παιρνει και +50
περιεργο...και χτες στο μπαρ ολοι στα κοκορια ητανεΕδώ στο χωριό τρώμε κόκορα πρωτοχρονιά , έχουμε περίεργα έθιμα χαχα
Και γλυκο στο τελος!Κοκκινιστός με μακαρόνια χοντρά …όνειρο!! Και μπόλικο τυράκι από πάνω…![]()
Να κόψω γλυκό?Και γλυκο στο τελος!
Κοψε!με επιασε λυγουρα!Να κόψω γλυκό?
Κέρδισα φλουρί σήμεραΝα κόψω γλυκό?
Είσαι και γλυκατζού?Κέρδισα φλουρί σήμερα
Και μετά έφαγα όλο το κομμάτι , με επικάλυψη σοκολάτας και extra cookies! Όνειρο ήταν
Παιζεις βρωμικα!Κέρδισα φλουρί σήμερα
Και μετά έφαγα όλο το κομμάτι , με επικάλυψη σοκολάτας και extra cookies! Όνειρο ήταν
Θα κόψω!Κοψε!με επιασε λυγουρα!
Εισαι αδερφος!Θα κόψω!
Είμαι του φαγητούΕίσαι και γλυκατζού?