Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 32.799
- Πόντοι
- 6.256
σκέψου όμως την πρόταση του φίλου βάρου για σχέση, θα σου κάνει οτι θες.Αρκετή δουλειά για φέτος , του χρόνου πάλι
ηλεκτρικά, υδραυλικά ( τα κανονικά υδραυλικά εννοώ...
σκέψου όμως την πρόταση του φίλου βάρου για σχέση, θα σου κάνει οτι θες.Αρκετή δουλειά για φέτος , του χρόνου πάλι
Και μένα ΔΡΑΜΑ σήμερα η μέρα αλλά προχωράμε…Μετα απο μια επιποπονη μερα τι καλυτερο απο το να χαλαρωνεις διαβαζοντας
Καλησπερα και καλη συνεχεια αγαπητοι συναγωνιστες
![]()
Ποιος σε πείραξε? Μήπως η μέρα σου γαμήθηκε?Και μένα ΔΡΑΜΑ σήμερα η μέρα αλλά προχωράμε…
Οριστε. Αυτο ειναι εργαζομενο κοριτσι. Δουλευει ενα μηνα, μαζευει το χρημα αντι να το σκορπαει σε λουσο και μαλακιες και κανει μπαγιοκο για εναν χρονο.Αρκετή δουλειά για φέτος , του χρόνου πάλι
Ζηλεψα. Θα πω το ιδιο στη δουλεια μου αυριο. Πως λες να παει?Αρκετή δουλειά για φέτος , του χρόνου πάλι
Δεν ξέρω αν θα αντέξω τόσο καιρό! Πες στην Κιαρα να με αναλάβει όσο θα λείπεις...Αρκετή δουλειά για φέτος , του χρόνου πάλι
θα με εχει κορονα στο κεφαλι της.Οριστε. Αυτο ειναι εργαζομενο κοριτσι. Δουλευει ενα μηνα, μαζευει το χρημα αντι να το σκορπαει σε λουσο και μαλακιες και κανει μπαγιοκο για εναν χρονο.
Ο αλλος ζηταει σχεση....
Μην στεναχωριεσαι, η Κιαρα ειπε οτι θα ειναι διαθεσιμη για ολο τον χειμωνα. Αυτη θα μας κερασει της Αγιας Αικατερινης.Ζηλεψα. Θα πω το ιδιο στη δουλεια μου αυριο. Πως λες να παει?
Οριστε. Αυτο ειναι εργαζομενο κοριτσι. Δουλευει ενα μηνα, μαζευει το χρημα αντι να το σκορπαει σε λουσο και μαλακιες και κανει μπαγιοκο για εναν χρονο.
Ο αλλος ζηταει σχεση....

μαζί με πολλές άλλες κορόνες φίλες βάρο...θα με εχει κορονα στο κεφαλι της.![]()

ποιος θα τα φτιάχνει τα σουβλάκια?θα σε ταιζω σουβλακια καθε μερα.![]()

Εισαι τετραχρονος κινητηρας γι αυτο.
ρε θείο...
τώρα το έπιασα το προηγούμενο....![]()
![]()
Το εκτός των άλλων δεν το είδες, είσαι και στραβός εκτός από κρυοκωλος σαχλας. Κωλο ζήτησες εδώ; Είναι πολύ αστείο, δεν έχουμε γελάσει τις προηγούμενες 500 φορές που το έχεις γράψει.
Ο άλλος εν τω μεταξύ σου κάνει και like, δεν κατάλαβε ότι του την ειπες. Όλοι οι χτυπημένοι μαζεμένοι σε ένα φορουμ.
Μεγάλη ιστορία ο Κωστάκης!!!!!Έχω σχέση!
@nick77r μιλα τους για τον Κωστάκη
μου πεφτει μακρια.εδώ ο λαός ψηφίζει βάρο πάντως, κάνε μια δοκιμή
Καλησπερα @KaterinaΚαι μένα ΔΡΑΜΑ σήμερα η μέρα αλλά προχωράμε…

Η Κατερινα μου παταει αντιδραση με καρδουλες. Μαλακα, δεν εκανα τιποτα. ΤΙΠΟΤΑ. Ξερεις οτι ειμαι φιλος.μου πεφτει μακρια.![]()
με μενα γελαει.Η Κατερινα μου παταει αντιδραση με καρδουλες. Μαλακα, δεν εκανα τιποτα. ΤΙΠΟΤΑ. Ξερεις οτι ειμαι φιλος.