Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 12.463
Χαχα καλό5 χρόνια μέλος και δεν βρέθηκε ένα παλικάρι να κάνει την παρθενική κριτική;
Χαχα καλό5 χρόνια μέλος και δεν βρέθηκε ένα παλικάρι να κάνει την παρθενική κριτική;
Το να λες ότι όλα ανεβαίνουν αν ρίξεις χρήμα είναι σαν να λες ότι ένα αυτοκίνητο φτάνει στον προορισμό του επειδή έχει αρκετή βενζίνη, αγνοώντας αν ο οδηγός είναι μεθυσμένος ή πανικόβλητος. Οι παράγοντες που ανέφερα εξηγούν γιατί ο οδηγός πατάει γκάζι ή φρένο.Με σταθερή τη διαθεσιμότητα χρήματος, το βασικότερο απ'όλα. Αμα ρίξεις χρήμα στην αγορά ανεβαίνουν όλα. Στο α' εξ'αμηνο τα έκανες , τα ξέχασες;
Προφανώς το "ανεβαίνουν όλα" είναι υπερβολή του προφορικού λόγου (τί, δεν είναι προφορικός λόγος τα φορα στο ιντερνετ;) Η σωστή διατύπωση είναι: "με σταθερή την προσφορά χρήματος. Τυχόν αύξηση της ρευστότητας συνιστά (από μόνη της) ικανή συνθήκη για την άνοδο των τιμών (γενικώς και αορίστως)".Με σταθερή τη διαθεσιμότητα χρήματος, το βασικότερο απ'όλα. Αμα ρίξεις χρήμα στην αγορά ανεβαίνουν όλα. Στο α' εξ'αμηνο τα έκανες , τα ξέχασες;
΄- Θα πηδηχθούμε;
- Κάτσε να το συζητήσουμε...
Νομίζω ξέρεις ότι την μαλακία την κάνει πάντοτε ο άρρεν..(Το ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ από τους δύο ξεκινάει την παραπάνω στιχομυθία)
όχι τώρα καλή μου, θα κάψω τις πατάτες...- Τι να συζητήσουμε; Κάτσε να σε βάλω κάτω!
Ναι, να φτιάξουμε κι εμείς ένα να αναλύουμε διάφορα θέματα;Πολλά νέα νήματα πάντως…

Η ίδια λέει ότι δεν βλέπεται πάντωςη εμπειρια μου με την κατερινα εμεινε μιση , πριν καιρο ,λιγο πριν το διαλλειμα της (υποθετω λογικα) ειχαμε μιλησει για ενδεχομενο ραντεβου,δε θελω να πω περισοτερα , αλλα η κοπελα περα απο το οτι ηταν ευγενεστατη μελιρρυτη και προσχαρη , εμφανισιακα ηταν απο κορυφη και πανω ,

Ολόκληρη συλλογή έχεις χαχαΝαι ...
![]()
Δεν είμαι stunning. Είμαι stimulating. Με προτιμούν όσοι ξέρουν τη διαφορά.Η ίδια λέει ότι δεν βλέπεται πάντως![]()
Θα το ερευνήσω λίαν συντόμως αυτόΔεν είμαι stunning. Είμαι stimulating. Με προτιμούν όσοι ξέρουν τη διαφορά.
Κλώνος και εσύ?η εμπειρια μου με την κατερινα εμεινε μιση , πριν καιρο ,λιγο πριν το διαλλειμα της (υποθετω λογικα) ειχαμε μιλησει για ενδεχομενο ραντεβου,δε θελω να πω περισοτερα , αλλα η κοπελα περα απο το οτι ηταν ευγενεστατη μελιρρυτη και προσχαρη , εμφανισιακα ηταν απο κορυφη και πανω ,
σιγα μην εχει η κατερινα αναγκη απο κλωνους , επειδη βλεπεις εγγραφη ιουνη ?Κλώνος και εσύ?
Αυτοσαρκασμός ήταν φιλαράκι. Γιατί την πέσαν σε μένα όταν είπα πως τη γνωρίζω από πριν φτιάξω λογαριασμό και κάνουν σενάρια.σιγα μην εχει η κατερινα αναγκη απο κλωνους , επειδη βλεπεις εγγραφη ιουνη ?
κακως , εγω απο τις φωτο που μου χε στειλει στο τελεγκραμ , οι οποιες ειχαν χρονικο οριο , μου φανηκε πολυ κοντα στα γουστα μουΑυτοσαρκασμός ήταν φιλαράκι. Γιατί την πέσαν σε μένα όταν είπα πως τη γνωρίζω από πριν φτιάξω λογαριασμό και κάνουν σενάρια.
η εμπειρια μου με την κατερινα εμεινε μιση , πριν καιρο ,λιγο πριν το διαλλειμα της (υποθετω λογικα) ειχαμε μιλησει για ενδεχομενο ραντεβου,δε θελω να πω περισοτερα , αλλα η κοπελα περα απο το οτι ηταν ευγενεστατη μελιρρυτη και προσχαρη , εμφανισιακα ηταν απο κορυφη και πανω