Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 11.724
Τρένο έχουμε, παγκάκια έχετε, φύγαμε χαχα....μου περισσευουν μερικα αν θες
![]()
Τρένο έχουμε, παγκάκια έχετε, φύγαμε χαχα....μου περισσευουν μερικα αν θες
![]()
....μν εχουμε ομως παλι δραματα περι αποκλειστικοτητας εεεεεΤρένο έχουμε, παγκάκια έχετε, φύγαμε χαχα
Επόμενη στάση Λιανοκλάδι?Τρένο έχουμε, παγκάκια έχετε, φύγαμε χαχα
Θα πάω να βρω την Έρη, να μιλήσουμε για τη ζωή.Επόμενη στάση Λιανοκλάδι?
Χαιρετίσματαααααα......Θα πάω να βρω την Έρη, να μιλήσουμε για τη ζωή.
Άμα ήταν όλα μέλι-γάλα σε αυτό το άθλημα αγαπητή φίλη, τουλάχιστον 10πλάσιες Ελληνίδες θα επιχειρούσαν να εισέλθουν...Μα δεν απογοητεύεσαι με τα ραντεβού, ούτε με το σπορ.
Με την σαπίλα του κόσμου απογοητεύεσαι.
Είναι θέμα ανθρωπιάς.
One day our life will flash before our eyes.Θα πάω να βρω την Έρη, να μιλήσουμε για τη ζωή.
Excuse me ma'am for this American slang ... But I think it fits!Καλώς ή κακώς έχω φτάσει στο σημείο να μη «σκάω» για 200-300 ευρώ…
Και σε καμία περίπτωση τα παραπάνω ποσά δεν είναι αμελητέα. Κάποτε αρκούσαν για ολόκληρο ενοίκιο! Αλλά μεγαλώνοντας εξοικειώνεσαι με τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς…
Δέχεσαι τις παράπλευρες απώλειες. Συμβιβάζεσαι με την ιδέα πως θα υπάρξουν ακυρώσεις ακόμα και last minute. Συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι κάποια στιγμή θα φας φέσι ή θα σου δώσουν πλαστά.
Προφανώς εκνευρίζεσαι όταν συμβαίνει.
Νιώθεις ταύρος εν υαλοπωλείω.
Σφίγγεις γροθιές…
Αλλά βαθιά μέσα σου το ξέρεις ότι είναι μέσα στο «παιχνίδι».
Το είχες προβλέψει, είχες συμβιβαστεί με αυτή την ιδέα.
Ακόμα και το να σε βλάψει ο ανταγωνισμός το θεωρούσες πιθανό!
Πως μπορείς να δεχτείς , όμως, ότι σου κάνουν καψόνια απλά για να γελάσουν; Ότι σε τρέχουν στην άλλη άκρη της Αθήνας για καυλάντα και διπλοκλείνουν ραντεβού; Ότι χτυπάς πόρτα και δεν ανοίγουν;
Πως μπορείς να μείνεις ψύχραιμος και να μην σε παρασέρνει η λαίλαπα της κακεντρέχειας;
Κάποια στιγμή δεν αντέχεις, λυγίζεις. Μπουχτίζεις και είσαι πολύ κοντά στο να σπάσεις. Πολύ κοντά στο να ξεχάσεις για λίγο τα καθώς πρέπει και να απαντήσεις στους ανάγωγους στη γλώσσα τους… μπας και καταλάβουν!
Προσπαθείς, όμως, να κρατήσεις επίπεδο.
Συνεπώς δε στεναχωριέμαι για τα λεφτά. Με την ασέβεια και την μικροψυχία του κόσμου εξακολουθώ να στεναχωριέμαι όμως.
Καλές γιορτές να έχουμε![]()
Δυστυχώς μαλακες ή και βαλτοί, θα υπάρχουν πάντα. Εσύ συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις με το ίδιο μεράκι και πάθος και στο τέλος της ημέρας, θα δεις ότι η νικήτρια θα είσαι εσύ!Καλώς ή κακώς έχω φτάσει στο σημείο να μη «σκάω» για 200-300 ευρώ…
Και σε καμία περίπτωση τα παραπάνω ποσά δεν είναι αμελητέα. Κάποτε αρκούσαν για ολόκληρο ενοίκιο! Αλλά μεγαλώνοντας εξοικειώνεσαι με τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς…
Δέχεσαι τις παράπλευρες απώλειες. Συμβιβάζεσαι με την ιδέα πως θα υπάρξουν ακυρώσεις ακόμα και last minute. Συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι κάποια στιγμή θα φας φέσι ή θα σου δώσουν πλαστά.
Προφανώς εκνευρίζεσαι όταν συμβαίνει.
Νιώθεις ταύρος εν υαλοπωλείω.
Σφίγγεις γροθιές…
Αλλά βαθιά μέσα σου το ξέρεις ότι είναι μέσα στο «παιχνίδι».
Το είχες προβλέψει, είχες συμβιβαστεί με αυτή την ιδέα.
Ακόμα και το να σε βλάψει ο ανταγωνισμός το θεωρούσες πιθανό!
Πως μπορείς να δεχτείς , όμως, ότι σου κάνουν καψόνια απλά για να γελάσουν; Ότι σε τρέχουν στην άλλη άκρη της Αθήνας για καυλάντα και διπλοκλείνουν ραντεβού; Ότι χτυπάς πόρτα και δεν ανοίγουν;
Πως μπορείς να μείνεις ψύχραιμος και να μην σε παρασέρνει η λαίλαπα της κακεντρέχειας;
Κάποια στιγμή δεν αντέχεις, λυγίζεις. Μπουχτίζεις και είσαι πολύ κοντά στο να σπάσεις. Πολύ κοντά στο να ξεχάσεις για λίγο τα καθώς πρέπει και να απαντήσεις στους ανάγωγους στη γλώσσα τους… μπας και καταλάβουν!
Προσπαθείς, όμως, να κρατήσεις επίπεδο.
Συνεπώς δε στεναχωριέμαι για τα λεφτά. Με την ασέβεια και την μικροψυχία του κόσμου εξακολουθώ να στεναχωριέμαι όμως.
Καλές γιορτές να έχουμε![]()

Δεν υποφερεσαι αλλο. Θα μιλησω.Excuse me ma'am for this American slang ... But I think it fits!
Whether he's on salary, paid hourly, until he bows out or he shits his bowels out of him
Whichever comes first, for better or worse
He's married to the game, like a fuck you for Christmas
His gift is a curse, forget the Earth, he's got the urge to pull his dick from the dirt
And fuck the whole universe
Υ.Γ. Η Αμερικανική slang και κυρίως η slang των ghettos είναι πάρα πολύ δύσκολη ακόμη και για κάποιον που ομιλεί την Αγγλική σχεδόν ως μητρική. Παρόλα αυτά ... "they speak raw".
Ποια είναι η Έρη και ποια η ΖωήΘα πάω να βρω την Έρη, να μιλήσουμε για τη ζωή.

....."στο Λειανοκλαδι αδελφες μου, στο Λειανοκλαδι"Ποια είναι η Έρη και ποια η Ζωή
Έχω χάσει επεισόδια ?![]()
Πω ρε πούστη μουνοθύελλα....."στο Λειανοκλαδι αδελφες μου, στο Λειανοκλαδι"
![]()
....αμα δε φερει και την Κιαρα, Maleficent, Καλλιροη και την "καινουρια" την Κατρινα θα γινει κοσμοσυρροη![]()

....τ'ς π'τανας θα γιν' λεμεΠω ρε πούστη μουνοθύελλα![]()
Καλές γιορτές! Του χρόνου ελπίζω να σε συναντήσωΚαλημέρα από τα στολισμένα Τρίκαλα
Τα τελευταία ραντεβού για φέτος θα γίνουν τη Δευτέρα. Καλές γιορτές σε όλους!!
Πήγαινε Λιανοκλάδι να καταλάβεις.Ποια είναι η Έρη και ποια η Ζωή
Έχω χάσει επεισόδια ?![]()