Περιγραφή για πιο λόγο όλα είναι υποκειμενικά όπως είπα , απλώς θεωρώ ότι το κορίτσι πλάθει ένα μύθο γύρω από το όνομα της για καινούργιο κοινό στην αναμονή να τσιμπά τα 200αρια και 300αρια όποτε τα έχει ανάγκη αυτά έχω να πω, δεν έχω κάτι με το κορίτσι, απλώς έγραψα για τον ντόρο γιατί με κούρασε
Να γράψω πρώτα οτι την Κατερίνα δεν την έχω συναντήσει, αν και θα το ήθελα αλλά είναι πολύ δύσκολο λόγω ωραρίου της δουλειάς μου . Φίλε μου είσαι σε ένα φόρουμ ,όπου υπάρχει προσφορά ερωτικών υπηρεσιών απο ανεξάρτητες με το όποιο αντίτιμο έχει ορίσει η καθεμία κοπέλα .Απο την άλλη είμαστε εμείς τα μέλη όπου διαβάζουμε τις υποκειμενικές κριτικές συναντήσεων και ανάλογα πορευόμαστε .Ασφαλώς και κανένας δεν σε υποχρεώνει να γράψεις κριτική όμως απο την στιγμή που έκανες ραντεβού με την Κατερίνα οφείλεις ηθικά ( και μόνο ) απέναντι στα άλλα μέλη να γράψεις την εμπειρία σου ,είτε καλή ,είτε κακή . Το να εκφέρεις μια γνώμη ''' απλώς θεωρώ ότι το κορίτσι πλάθει ένα μύθο γύρω από το όνομα της για καινούργιο κοινό στην αναμονή να τσιμπά τα 200αρια και 300αρια όποτε τα έχει ανάγκη αυτά έχω να πω, ''' που την έχεις συναντήσει μονάχα μια φορά και βγάζεις συμπεράσματα απο τον γραπτό λόγο της ,η οποία αυτή γνώμη επηρεάζει αρνητικά ,το ανεξάρτητο κορίτσι Κατερίνα ,έστω κ γραπτά ,δεν είναι τίμιο .Τίμιο θα ήταν αν το συνδύαζες με την υποκειμενική κριτική σου .