Νέα

Κι εγένετο πολυνηματικός κώδικας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.004
Like
9.841
Πόντοι
1.406
δυο μηνυματα πριν μια ωρα σε ωραιο στυλ γραμμενα, ζητωντας να διαγραψεις το ΚΩΛΟσχολιο σου.
Γιατι εσυ ειδικα ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ τα τελευταια ορια. Προφανως για να πεταγεσαι εδω μεσα σπαμμαροντας, το κανεις επιτηδες.
Βαλτος εισαι να μου σπασεις τα νευρα?
Αυταπατασθε!

1) Σε ποσες συζητησεις σου (ειδικα στα πολιτικα που βριζεσαι με τους αλλους) σε σπαμμαρα?
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ.
2) Σε καποια αλλα θρεντς μου που θα μπορουσες να πεις και μια μαλακια, παει στο διαολο δε θα πειραζε, ΔΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΙ.
Κι εσυ ακομα συνεχισες, παρολο που το σταματησαν οι αλλοι.
3) Ακομη ομως και να σε ειχα προκαλεσει καπου, καποτε, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ δικαιωμα να πιανεις μαναδες, οικογενειες αλλων για ΚΑΝΕΝΑ λογο.
Εχεις κατι με τον οιονδηποτε?
Λυστα με αυτον μοναχα, ασε τις μαναδες στην ακρη που ειναι ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ στον κωλοκοσμο αυτο. Ομως απο αξιες τι να ξερουν ατομα του επιπεδου σου.
4) Επειδη ομως δεν ειμαι και παντελως κοπανος να την κανω με ελαφρια πηδηματακια, τραβα πιες κανενα ΞΥΔΑΚΙ να σου περασει. Εχω τα κοτσια και βγαζω χρημα να συντηρουμαι, δεν εχω αναγκη να γλυψω τον καθεναν για πενταροδεκαρες. Γιαυτο καθομαι και προγραμματιζω, ναξερες τι ωραια ειναι να σουφρωνεις τα 20ρικα απο το ταμειο....
Παω τωρα να πιω τον καφεδακο μου, θα φουμαρω και το πουρο δινοντας και μπουρμπουαρ στη γκαρσονα (οχι οτι θελω να την πηδηξω, αλλα για τον εγωισμο) και το βραδυ θα τον χωσω σε κωλαρακι παλι. Αλλα επειδη η ντουντα μου ειναι κουρασμενη, δε θα ανεβασω κριτικη, σιγα μην ενημερωνω τυπους σαν κι εσενα.

[move]lakis33 που σου χρειαζεται[/move]
....Εισαι σιγουρα στα συγκαλα σου ντουντα? τι ειναι ολα αυτα που γραφεις ρε αγορι μου??? με εχεις πλακωσει και στα πιμι αλλα δεν εχω καταλαβει τον λογο?...σε γιατρο εχεις παει τελευταια?...κοιταξε το θεμα !
 

Επισκέπτης
Ὁ κ. CLOSER822 εἶναι κομμουνιστής, ἄρα ἐν τῷ βάθει σεσηπώς.
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
38
Πόντοι
1.220
....Εισαι σιγουρα στα συγκαλα σου ντουντα? τι ειναι ολα αυτα που γραφεις ρε αγορι μου??? με εχεις πλακωσει και στα πιμι αλλα δεν εχω καταλαβει τον λογο?...σε γιατρο εχεις παει τελευταια?...κοιταξε το θεμα !

Θα λαλησε απο τον πολυ προγραμματισμο
 

CLOSER822

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.004
Like
9.841
Πόντοι
1.406
λοιπον ...καθυστερημενε με τους 1000 κλωνους....δεν ειχα χρονο να καταλαβω το σαββατο το βραδυ τι ασυναρτησιες εγραφες και γιατι,αλλα σημερα τις ξανακοιταξα και μου την καρφωσε ο αυτισμος σου οσο δεν παει...το "την μανα σου τη ρωτησες" ειναι ατακα απο πολυ πετυχημενη διαφημιση ,με την  οποια απανταει ετσι ενας πατερας στις τεχνολογικης φυσεως κουβεντες του γιου του ,οι οποιες του φανταζουν κινεζικα....ουσιαστικα λοιπον ηλιθιε ,ειρωνευτηκα την ασχετοσυνη μου/μας με το θεμα,ουτε εσενα ,ουτε το νημα που ανοιξες ,ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ την μανα σου....ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...
..Τωρα στην περιπτωση σου υπαρχουν δυο δρομοι....ο ενας ειναι, γιατροι -φαρμακα-εγκλεισμος σε ψυχιατρικη κλινικη ,με την ελπιδα πως το σαλλεμενο σου λογικο θα επανελθει και ο δευτερος ειναι μια παλαια γιαπωνεζικη τεχνικη ..το ματσουκι....τοσο σε ενταση ,οσο και συχνοτητα ,ωστε πλεον οταν θα βλεπεις πληκτρολογιο και υπολογιστη ,να αλλαζεις δωματιο!
 

Επισκέπτης
λοιπον ...καθυστερημενε με τους 1000 κλωνους....
Αν είναι κάποιος που δεν έχει κλώνους εδώ μέσα είμαι εγώ, γιατί έχω χαρακτηριστικότατο τρόπο γραφής, άρα προδίδομαι εύκολα.

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...
Ωραία, έληξε το θέμα, καλό σου βράδυ.

Τωρα στην περιπτωση σου υπαρχουν δυο δρομοι....
Αυτός είναι δικός μου λογαριασμός. Εσένα πάντως ο δρόμος εφόσον δε θες να ασχοληθείς έστω και τυπικά με τον προγραμματισμό

ειρωνευτηκα την ασχετοσυνη μου/μας με το θεμα,ουτε εσενα ,ουτε το νημα που ανοιξες
είναι η άγουσα προς τα αποδυτήρια όπως και των υπολοίπων κι αφήστε να μιλήσει κάποιος που ξέρει δυο πραγματάκια είτε να ρωτήσει κάποιο παιδί, έχω τη διάθεση να βοηθήσω όσο μπορώ φυσικά γιατί δεν είμαι φωστήρας.


Θα λαλησε απο τον πολυ προγραμματισμο
Mην πέφτεις σε χαμηλό επίπεδο όπως η Αssembly αλλά να ομιλείς (γράφεις) σε ανώτερο όπως η C#, η Delphi ;)


Good stuff στα Ελληνικά κιόλας. Βέβαια (για εσένα Κόνδωρα χτυπά το καμπανάκι) καλή βιβλιογραφία και παιδαγωγικά (tutorials) θα τα βρεις στα διάφορα Αγγλικά ιστολόγια.
Bold θα επιθυμούσα να ανέβαζες ένα μικρό τμηματάκι C είτε Java κώδικα με χρήση περισσοτέρων από ένα νημάτων. Αν και κατέχω τα βασικά της ANSI C, δεν ασχολήθηκα πολύ με τη C++ όπως και τη Java, μεταπήδησα στη C#.


bakalhs thanks man, θα τα πούμε από κοντά ;)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom