Νέα

Κέβιν Σπέισι: «Είμαι ομοφυλόφιλος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα jhonny64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
345
Πόντοι
186
Ο Κέβιν Σπέισι σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ στην Αριζόνα

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/kevin-spacey-708_1.jpg?itok=2LJ7Iusv[/img[/URL]]

Σε πολυτελές κέντρο απεξάρτησης, με κόστος 36.000 δολαρίων τον μήνα, στην έρημο της Αριζόνα εισήχθη ο Κέβιν Σπέισι, για να λάβει θεραπεία για την εξάρτησή του από το σεξ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πολυτελής κλινική Meadows είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των διασημοτήτων και έχει φιλοξενήσει διάσημα αστέρια όπως ο Τάιγκερ Γουντς, η Ελ Μακφέρσον, η Κέιτ Μος και η Σελένα Γκόμες.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύματα ανέφεραν πως και ο Αμερικανός ηθοποιός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν αναζητούσε επίσης θεραπεία στη συγκεκριμένη κλινική, καθώς εθεάθη μεταμφιεσμένος σε ένα τοπικό εστιατόριο στο Φοίνιξ.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/harvey-weistein-tmz.jpg[/img[/URL]]
Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν σε τοπικό εστιατόριο στο Φοίνιξ, κοντά στην κλινική αποτοξίνωσης. Φωτογραφία: TMZ

Πιστεύεται πως ο Αμερικανός ηθοποιός, Κέβιν Σπέισι, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση μιας σειράς ανδρών, έφτασε στο κέντρο αποτοξίνωσης προς το τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Ο Σπέισι «παίρνει το χρόνο που χρειάζεται για να αναζητήσει αξιολόγηση και θεραπεία» ανέφεραν οι εκπρόσωποί του σε δήλωση αργά την περασμένη Τετάρτη.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/meadows-clinic2.jpg[/img[/URL]]
Η κλινική αποτοξίνωσης Meadows. Φωτογραφία: Facebook/ The Meadows

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της συγκεκριμένης κλινικής, τα Meadows έχουν το καλύτερο πρόγραμμα θεραπείας σεξουαλικών εξαρτήσεων στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, που ομολόγησε την περασμένη εβδομάδα πως είναι ομοφυλόφιλος μετά τις καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση ενός νεαρού ηθοποιού, θα μπορέσει να συμμετάσχει στα προγράμματα ιππασίας, γιόγκα, τάι τσι, βελονισμό και «πνευματικό διαλογισμό» στην κλινική.

Το πολυτελές κέντρο απεξάρτησης, διαθέτει γυμναστήριο, πισίνα και χώρους χαλάρωσης και εκτελεί ένα πρόγραμμα θεραπείας 45 ημερών για εξαρτημένους από το σεξ που ονομάζεται «Gentle Path», στο οποίο οι ασθενείς υποβάλλονται σε συμβουλευτικές και «εκφραστικές τέχνες» για να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/meadows-clinic.jpg[/img[/URL]]

Η ιστοσελίδα τους αναφέρει: «Σε μια ασφαλή κοινότητα που αποτελείται από συνομήλικους, οι άνδρες καθοδηγούνται στο ταξίδι τους για ανάκαμψη εξετάζοντας τις υποκείμενες αιτίες εθισμού και τις συνυπάρχουσες διαταραχές. Ο στόχος γι’ αυτά τα άτομα είναι να αποκτήσουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν δύσκολα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της θλίψης και της απώλειας, θεραπεύοντας το συναισθηματικό τραύμα και να γίνουν υπεύθυνοι για τα συναισθήματά τους, τις συμπεριφορές τους και την ανάρρωσή τους».

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/meadows-clinic3.jpg[/img[/URL]]
Ο 58χρονος ηθοποιός θα μπορέσει να συμμετάσχει σε πρόγραμμα ιππασίας εντός της κλινικής.

Ο Κέβιν Σπέισι αποφάσισε να αναζητήσει θεραπεία μετά την καταγγελία του ηθοποιού Άντονι Ραπ, που ισχυρίστηκε πως τον είχε κακοποιήσει όταν ήταν μόλις 14 ετών, μετά από ένα πάρτι στο σπίτι του Σπέισι, όταν οι δυο τους είχαν μείνει μόνοι στο διαμέρισμα. Είπε πως ο μεθυσμένος ηθοποιός τον σήκωσε αγκαλιά «σαν νύφη» και έπειτα ξάπλωσε πάνω του σε ένα περιστατικό που συνέβη το 1986.

Ο 58χρονος ηθοποιός με τη σειρά του είπε πως η ιστορία αυτή τον «τρόμαξε» και πως δεν θυμάται καν τη συνάντησή τους και ζήτησε συγνώμη αν «συμπεριφέρθηκα όπως περιέγραψε».

Την περασμένη Παρασκευή, άλλοι τρεις άνδρες κατηγόρησαν τον βραβευμένο με όσκαρ ηθοποιό, ένας εκ των οποίων ήταν ανήλικος και ένας άλλος ισχυριζόμενος πως του άρπαξε τα γεννητικά του όργανα, ενώ και ο γιος του Ρίτσαρντ Γκέιφους, Χάρι, τον κατηγόρησε πως του επιτέθηκε όταν ήταν 18 ετών.

[url=http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/news/374281/o-kevin-speisi-se-kliniki-apexartisis-apo-sex-stin-arizona-eikones]Πηγή[/url[/URL]]
 

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Μηνύματα
3.239
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Του Σπέισι του την είχαν φυλαγμένη, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο ξήλωμα.
 

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
345
Πόντοι
186
Εκτός ο Κέβιν Σπέισι από την ταινία της Sony Pictures για την απαγωγή του Γκετί

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/2309850.jpg[/img[/URL]]

Ο σκηνοθέτης και οι παραγωγοί της ταινίας του Χόλιγουντ «All the Money in the Word», τα γυρίσματα της οποίας έχουν ολοκληρωθεί, επέλεξαν να απομακρύνουν τον Κέβιν Σπέισι από την ταινία, να κάνουν νέα διανομή του ρόλου του και να ξαναγυρίσουν τις σκηνές στις οποίος έπαιζε ο 58χρονος Aμερικανός σταρ, μετά τις κατηγορίες σε βάρος του για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=2309846[/img[/URL]]

Το μέτρο ελήφθη από τον Ρίντλεϊ Σκοτ και τους παραγωγούς της Imperative Entertainment, με την πλήρη υποστήριξη της εταιρείας διανομής της ταινίας, της Sony Pictures και της θυγατρικής της TriStar Pictures.

Η σπάνια απόφαση να διαγραφεί ένας πρωταγωνιστής από μια ταινία μεγάλου κινηματογραφικού στούντιο που είναι έτοιμη να προβληθεί και να ξαναγυριστούν οι σκηνές του ρόλου του χωρίς τον ίδιο δημοσιεύτηκε σε τρία μεγάλα περιοδικά του Χόλιγουντ: το Variety, το The Hollywood Reporter και το Deadline Hollywood. Πηγή προσκείμενη στη Sony Pictures δήλωσε ότι οι πληροφορίες είναι ακριβείς.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=2309845[/img[/URL]]

Ο Σπέισι θα αντικατασταθεί από τον βετεράνο ηθοποιό Κρίστοφερ Πλάμερ στον ρόλο του αείμνηστου Αμερικανού μεγιστάνα του πετρελαίου Τζον Πολ Γκετί, στη δραματική ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ για την απαγωγή το 1973 του τότε έφηβου εγγονού του, του Τζον Πολ Γκετί Γ΄, γράφουν τα τρία περιοδικά.

Παρά την αλλαγή αυτή της τελευταίας στιγμής, η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου, γράφει το Variety.

Η Sony Pictures επίσης απέσυρε την ταινία από το ετήσιο φεστιβάλ του Αμερικανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου όπου θα έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τη βραδιά λήξης του φεστιβάλ, στις 16 Νοεμβρίου στο Λος Αντζελες.

Σε ανακοίνωσή της επιβεβαιώνεται ότι η απόσυρση της ταινίας από το σημαντικό AFI οφείλεται στις κατηγορίες κατά του Σπέισι. Η TriStar Pictures χαρακτήρισε «υπέροχη ταινία» την «All the Money in the World» που «άξιζε με το παραπάνω την τιμητική θέση που είχε στο φεστιβάλ AFI».

«Υπάρχουν πάνω από 800 ακόμη ηθοποιοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες, τεχνίτες, τεχνικοί κα προσωπικό που εργάστηκαν ακατάπαυστα και δεοντολογικά στην ταινία επί χρόνια, ανάμεσά τους ένας από τους κορυφαίους σκηνοθέτες του κινηματογράφου. Θα ήταν μεγάλη αδικία να τιμωρηθούν όλοι αυτοί για τα σφάλματα ενός πρωταγωνιστή της ταινίας», προσθέτει η ανακοίνωση της TriStar.

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ και η Μισέλ Ουίλιαμς που επίσης πρωταγωνιστούν στην ταινία αναμένεται να μετάσχουν στα νέα γυρίσματα. Σύμφωνα με το Variety, ο Σπέισι έκανε γυρίσματα επί δύο εβδομάδες και υπάρχουν πολλές σκηνές στις οποίες ο Γκετί είναι ο μόνος χαρακτήρας που εμφανίζεται.

Τα εκ νέου γυρίσματα αποφασίστηκαν μετά την κατηγορία του ηθοποιού Άντονι Ραπ για την προκλητική σεξουαλική συμπεριφορά του Σπέισι σε βάρος του σε ένα πάρτι το 1986, όταν ο Ρεπ ήταν 14 ετών. Ο Σπέισι απάντησε πως δεν θυμάται το περιστατικό αλλά ζητεί συγνώμη για την τυχόν «ανάρμοστη συμπεριφορά του υπό την επήρεια αλκοόλ».

Οκτώ νυν και πρώην εργαζόμενοι στην πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «House of Cards» που προβάλλει το Netflix TV, οι οποίοι δεν κατονομάζονται, κατηγόρησαν επίσης τον πρωταγωνιστή της σειράς Κέβιν Σπέισι για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά, σύμφωνα με το CNN.

[url=http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/politismos/sinema-politismos/article/ektos-o-kevin-speisi-apo-tin-tenia-tis-sony-pictures-gia-tin-apagogi-tou-geti]Πηγή[/url[/URL]]
 

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.632
Like
167
Πόντοι
16
Κεβιν σπεισι: τον παιρνω απ το κωλο!
 

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Μηνύματα
1.644
Like
306
Πόντοι
36
Ο Κέβιν Σπέισι σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ στην Αριζόνα



τυπε πανε και δινουν τοσα λεφτα σε κλινικες απεξαρτησης απο το σεξ    :S :S :S
ενω ειναι πιο ευκολο και τσαμπα.αρκει να δεις αυτο    :S :S :S
 

Συνημμένα

  • Λιλας saw.jpg
    Λιλας saw.jpg
    117,3 KB · Εμφανίσεις: 37

chris papardelas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Μηνύματα
42
Κριτικές
6
Like
111
Πόντοι
0
ο kevin spacy δεν ειναι παιδεραστης η οτι αλλο...ο κατηγολρος του απεσυρε τις κατηγοριες χωρις συμβιβσμο και παραδεχθηκε οτι δεν ηταν αληθεια αυτα που ειπε
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
39.654
Like
20.394
Πόντοι
5.006
ο kevin spacy δεν ειναι παιδεραστης η οτι αλλο...ο κατηγολρος του απεσυρε τις κατηγοριες χωρις συμβιβσμο και παραδεχθηκε οτι δεν ηταν αληθεια αυτα που ειπε
Ομως το λομπυ των μπουστηδων και των φεμιναζι προλαβε να καταστρεψει την καριερα ενος απο τους μεγαλυτερους ηθοποιους ολων των εποχων... :'(
Σκατα στον ταφο τους!!!!
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
13.647
Like
28.816
Πόντοι
6.056
Ομως το λομπυ των μπουστηδων και των φεμιναζι προλαβε να καταστρεψει την καριερα ενος απο τους μεγαλυτερους ηθοποιους ολων των εποχων... :'(
Σκατα στον ταφο τους!!!!

Επίσης κατέστρεψαν ένα απο τα καλύτερα πολιτικά θρίλερ της τελευταίας 10ετιας, η τελευταία σεζόν δεν βλεπόταν ούτε με ναρκωτικά.
 

Hamc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Μηνύματα
11
Like
2
Πόντοι
0
ο kevin spacy δεν ειναι παιδεραστης η οτι αλλο...ο κατηγολρος του απεσυρε τις κατηγοριες χωρις συμβιβσμο και παραδεχθηκε οτι δεν ηταν αληθεια αυτα που ειπε

Στην Αμερική θεωρείσαι πρώτα ένοχος και μετά ακολουθεί η δίκη. Αρκετό για να πάει η καριέρα του κουβά
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.997
Κριτικές
67
Like
28.991
Πόντοι
10.336


suck my dick GIF
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
3.603
Κριτικές
1
Like
5.887
Πόντοι
2.306
Ενας ηθοποιος που ειχε ελθει στην Επιδαυρο και ειχε παιξει αρχαιο δραμα, για να τιμησει την απαρχη της τεχνης του.
Τον ρημαξαν πρωτα και μετα τον αθωωσαν.
θα ηθελα να δω αν θα του δωσει καποιος την ευκαιρια να ξαναπαιξει σε αξιολογο ρολο.

διορθωση: επαιξε Ριχαρδο τον Γ’ οχι αρχαιο δραμα
 

pornliberal

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιαν 2018
Μηνύματα
9.015
Κριτικές
40
Like
8.704
Πόντοι
2.646
Aπορία...μήπως δήλωσε γκέι για να τη γλιτώσει πιο φθηνά και τα κατάφερε ?? :confused:
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom