Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καύλωσα με την σημερινή φωτό που ανάρτησε η Κέλλυ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης
Οχι ρε φιλε....... Τι ειπες τωρα......... Να κλεινεις ραντεβου για να πληρωσεις να πηδηξεις μια γκομενα που ζυγιζει 200kg αηδία.... και να τρως και πόρτα......? Μεγαλη πίκρα!!!!Μετα απο συνεννόηση για συναντηση, τηλεφωνω επι ΜΙΑ ωρα, λιγο πριν και λιγο μετα το ραντεβου αλλα το τηλεφωνο κλειστο. Τα σχολια περιττα.
Οχι ρε φιλε....... Τι ειπες τωρα......... Να κλεινεις ραντεβου για να πληρωσεις να πηδηξεις μια γκομενα που ζυγιζει 200kg αηδία.... και να τρως και πόρτα......? Μεγαλη πίκρα!!!!

Έ όχι και 200 ρε τύπε,μην τα παραλές..Οχι ρε φιλε....... Τι ειπες τωρα......... Να κλεινεις ραντεβου για να πληρωσεις να πηδηξεις μια γκομενα που ζυγιζει 200kg αηδία.... και να τρως και πόρτα......? Μεγαλη πίκρα!!!!
posa kila einai?Έ όχι και 200 ρε τύπε,μην τα παραλές..
Ειναι αυτη η Κελλυ τελικα ? γιατι οπως τη βλεπω δε μου μοιαζει για 200 κιλα
Καλα δες την απο κοντα και τα ξανα λεμε φιλαρακι!!!! Το fotoshop κανει θαυματα!!!
Οκ εχει μερικα κιλακια παραπανω αλλα ειναι μια χαρα!!!!Απο προσωπο τι λεει?
Πρέπει να έχει χάσει...από τα αυτιάΗ Κέλλυ είχε κάτι παραπανίσια κιλά, τώρα όπως λένε πρέπει να έχει χάσει. Πρόσωπο πολύ γλυκό και ναζιάρικο. Στο γαμήσι μπορεί να είναι επίσης πολύ ναζιάρα και γλυκούλα αλλά και εντελώς bitch. Τώρα όποιος γουστάρει ανοεξικά μοντελάκια με thigh gap μακριά. Όποιος την βρίσκει με μπαμπάτσικα μωρά... βούρ! Εμένα πάντως μου άρεσε.
Πρέπει να έχει χάσει...από τα αυτιά