Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα συναγωνιστές. Η Κάττυ εκτός ξενοδοχείου έρχεται και στον προσωπικό χώρο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
να ρωτησω βρε παλικαρια
η τιμη είναι 80 γερμανικα ευρω για 2 γυρους?????
σωστα τα γραφω????

από ότι ξέρω έτσι όπως τα λες είναινα ρωτησω βρε παλικαρια
η τιμη είναι 80 γερμανικα ευρω για 2 γυρους?????
σωστα τα γραφω????
Αμα σε μάθει καλά, και κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, ναι, έρχεται.Καλησπέρα συναγωνιστές. Η Κάττυ εκτός ξενοδοχείου έρχεται και στον προσωπικό χώρο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
από ότι ξέρω έτσι όπως τα λες είναι
Πιο ωραια απο τις φωτο! Νομιζω την αδικουν! Και εγω ειχα αμφιβολιες αλλα εξεπλαγην ευχαριστα απο κοντα!!!καμια φωτο καινουργια θα βαλει το κορασιον????? να δουμε και εμεις που δεν εχουμε ακομα <γευθεί> τις υπηρεσίες της
αντε γιατι είμαι σχεδόν ετοιμος για κληση εν οψη Π.Σ.Κ
Πιο ωραια απο τις φωτο! Νομιζω την αδικουν! Και εγω ειχα αμφιβολιες αλλα εξεπλαγην ευχαριστα απο κοντα!!!
Φιλε Κωστα αν δεν δοκιμασεις δεν θα εχεις αποψη! Με εμενα ολες τις φορες δεν εδειξε να βιαζεται! Καμια βιασυνη και κουβεντιασαμε και ωραια αλλα αυτο μπορεις να τοξεκαθαρισεις και μαζι της! Εγω πλεον πριν κανονισω ζηταω να μην ειναι η αλλη με το ρολοι στο χερι και στην 1 ωρα γεια σας!τοσο καυλα δλδ?????
εχω διαβασει οτι ειναι λιγο <ψυχρη> επαγγελματιας, ισχυει?????
δλδ ψεκαστε σκουπιστε τελιωσατε![]()
![]()
Κατά την προσωπική μου άποψη είναι αρκετά ωραία! Αλλά μπορείς να το πεις ότι είναι λίγο ψυχρή! Δε μπορώ να πω ότι είναι ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε...
ψυχρη δεν την λες απλα δεν ειναι τοσο επικοινωνιακή όσο άλλες ... και ναι ειναι όμορφη, ότι και να λέμε
Πολυ ομορφη και ματαρες οταν σε κοιταει στην πιπα!!!!! Εγω παντως μια χαρα τα λεω στο διαλειμμα μαζι της...ψυχρη δεν την λες απλα δεν ειναι τοσο επικοινωνιακή όσο άλλες ... και ναι ειναι όμορφη, ότι και να λέμε
Φιλε Κωστα αν δεν δοκιμασεις δεν θα εχεις αποψη! Με εμενα ολες τις φορες δεν εδειξε να βιαζεται! Καμια βιασυνη και κουβεντιασαμε και ωραια αλλα αυτο μπορεις να τοξεκαθαρισεις και μαζι της! Εγω πλεον πριν κανονισω ζηταω να μην ειναι η αλλη με το ρολοι στο χερι και στην 1 ωρα γεια σας!