Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μωρό μου εσύ .... :-* :-* :-* :-*Κατυ μου ενα πραγμα σου λεω βλεπονας σε Η γυναίκα είναι ένα λουλούδι που δεν χαρίζει το άρωμά του παρά μόνο στο σκοτάδι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

οι εκπλήξεις δεν λέγονται, γίνονται.... χρόνια πολλά !!! :-* :-* :-*χρονια πολλα κατυ
για πες θα χεις καμια εκπληξη τωρα μερες που ειναι??![]()
σε ευχαριστώ μωρό μου !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Η Καττι ειναι ενα αγγελουδακι
Τι κωλάρα ειναι αυτηΚαλησπέρα σας σε όλους! Τι κάνετε? Πως περάσατε μωρά μου? Από σήμερα είμαι κοντά σας.. φιλιά πολλά σε όλους. Χρόνια πολλά!!! :-*
Δηλαδή μωρό μου αν τα πούμε αύριο θα μου δείξεις τις εκπλήξεις σου από κοντά;οι εκπλήξεις δεν λέγονται, γίνονται.... χρόνια πολλά !!! :-* :-* :-*
:-*:-* :-*Τι κωλάρα ειναι αυτη

Καλησπέρα... Ναι... μισή Ρωσία - μισή Μολδαβία... Αλλά δεν νομίζω ότι η καταγωγή μου είναι τόσο σημαντικό... Φιλάκια :-*Καλησπερα, να σε ρωτησω μωρο μου η καταγωγη σου ειναι απο Ρωσια ή Μολδαβια?Γιατι καποιος εγραψε σε κριτικη οτι εισαι μιση Μολδαβη -μιση Ρωσιδα?
![]()

μάλλον μωρό μου! :-* :-* :-*Δηλαδή μωρό μου αν τα πούμε αύριο θα μου δείξεις τις εκπλήξεις σου από κοντά;
καλημερα Κατυ το μονο που εχεις σημασία ειναι οτι εισαι γλυκα σαν ενα ακριβό αρωμα σε μικρο μπουκαλι αλλα πολύ ακριβόΚαλησπέρα... Ναι... μισή Ρωσία - μισή Μολδαβία... Αλλά δεν νομίζω ότι η καταγωγή μου είναι τόσο σημαντικό... Φιλάκια :-*![]()

:-* :-*:-* :-*Κούκλα με τη στολή![]()
![]()
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ, πολύ για τα καλά σου λόγια μωρό μου! Φιλάκια πολλά :-* :-* :-*καλημερα Κατυ το μονο που εχεις σημασία ειναι οτι εισαι γλυκα σαν ενα ακριβό αρωμα σε μικρο μπουκαλι αλλα πολύ ακριβό![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

χρόνια πολλά! Καλή χρονιά και σε σένα, και σε όλους, μωρό μου. Φιλάκια :-*Χρόνια πολλά Katty! Καλή χρονιά petite κουκλάκι!