Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Για προσωπικούς λόγους σταμάτησεη ξαδερφούλα σου τι απέγινε Κατια?
Κωλαρακι εχει το πακετο μωρο μου;
Ναι ;)Κωλαρακι εχει το πακετο μωρο μου;

;)
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=306792.0;attach=1187282;image[/img[/URL]]
[/quote]
Πανάθεμά σε. Κάποιο πετούμενο πιο sexy δεν έχεις; :huh: Φαντασιώσεις πουλάς δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος! :S
Εστίαση στο πατούμενο??? :- :S
Μαλακας που βαρέθηκε να τον παίζει δύο φορές μαλακας!Call girl που δεν ξέρει να ντυθεί δεν ξέρει να γαμηθεί!
Josep
Μαλακας που βαρέθηκε να τον παίζει δύο φορές μαλακας!
Zebu

Από το να ψάχνω πως να τρολλαρω εργαζομενες το προτιμώ.Δηλαδή αυνανίζεσαι καθημερινά man?![]()
Από το να ψάχνω πως να τρολλαρω εργαζομενες το προτιμώ.
Και που 'σαι. Καλή η μαλακια, αλλά με το γαμησι γνωρίζεις και κόσμο. Τραβά σε κάνα κορίτσι να ξεκαυλωσεις αν βαρέθηκες τον αυνανισμό.
Ναι φιλε.
Είμαι αλλεργικός στην περιρρέουσα χαζομάρα...
Τα δικά μου αντικαταθλιπτικά έχουν στήθος φίλε (ψεύτικο) και προσωπάκια όμορφα.![]()
![]()
Είχα αποφασίσει να μην ξαναγράψω στο σάιτ, γενικά να μην ασχοληθώ μαζί του ξανά και το είχα τηρήσει περίπου μισό χρόνο. Αν κρίνω δε από αυτά που διαβάζω σήμερα που μπήκα πάλι, αναίτιες τσακωμάρες και απίστευτες ανοησίες, μάλλον καλά θα έκανα να το τηρούσα για πάντα αλλά μια που μπήκα ας γράψω κάτι χρήσιμο, δυο λόγια για την κοπέλα.
Η Κάτια είναι μια πολύ νέα κοπέλα, γεννημένη το 1999 ούτε καν κλεισμένα τα 21. Το πρόσωπό της είναι μάλλον αδιάφορο, στο δρόμο με τζην πιθανότατα δεν σου κάνει εντύπωση ώστε να την κοιτάξεις. Το σώμα της όμως είναι ΚΟΛΑΣΗ, οπότε υποθέτω πως στην πλαζ θα στραβολαιμιάζουν όλοι. Ωραίες αναλογίες, άψογο δέρμα, μέτριο σε μέγεθος αλλά φυσικό βυζί, ειδικά κώλος της δε είναι έργο τέχνης!
Μια χαρά ξέρει τί να φορέσει κι από ρούχα κι από εσώρουχα, από τις πιο προσεγμένες την βρήκα.
Το σεξ όμως είναι το καλύτερό της! Η κοπέλα το έχει και το δίνει, της αρέσει αυτό που κάνει και το κάνει πολύ καλά! Η δική μας συνάντηση είχε μετά το δεκάλεπτο που σπατάλησε στο μπάνιο (το βρήκα όντως πολύ) 40 λεπτά ασταμάτητου σεξ στο οποίο τα έδωσε όλα, ίδρωνε, χτυπιόταν, έβαζε η ίδια δάχτυλα στο στόμα της, της άρεσε που της τραβούσα τα μαλλιά στο πισοκολλητό, ζητούσε κι άλλο! Στο τέλος απαίτησε η ίδια τα χύσια μου βαθιά στο λαρύγγι της, δεν μπορούσα να της το αρνηθώ.
Πέντε λεπτά στο μπάνιο ξανά, πέντε λεπτά κουβέντα, πληρώθηκε και έφυγε. Το μετά το σεξ το βρήκα αρκετά "επαγγελματικό" ομολογώ, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό καλό ή κακό.
120 ζητάει, όσα όλες της ηλικίας της. Θα έλεγα ότι μάλλον πολλά είναι αλλά αφού έτσι τις έχουμε μάθει τόσα ζητάνε και καλά κάνουν. Επί τέλους 20χρονες που να γαμιέται με τόσο πάθος δεν βρίσκεις κάθε μέρα, μου θύμισε την Veronica20 ή την Lila του Diva
Αν δεν είχα πολλές άλλες επιλογές θα την έβλεπα συχνά διότι όντως πέρασα πολύ καλά μαζί της και από όσο κατάλαβα κι αυτή το ίδιο, επειδή όμως έχω άλλες μάλλον καλύτερες και πιο VFM ίσως απλά την ξαναδώ κάποια στιγμή. Σε κάθε όμως περίπτωση την συστήνω σε όσους τους αρέσουν τα όμορφα πιπίνια που ξέρουν να γαμηθούν.
Sorry που δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις, καλοπροαίρετες ή όχι, αλλά θα αποσυνδεθώ αμέσως και μάλλον θα παραμείνω έτσι επί μακρόν ξανά...
Ωραια θα μιλησουμε συντομα.Ναι ;)