;)Κι έλεγα πού την είχα δει... Η ξαδέρφη της Βερόνικας21, σωστά;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
;)Κι έλεγα πού την είχα δει... Η ξαδέρφη της Βερόνικας21, σωστά;
Hello babe...

Μαζεύτηκε όλοι εδω για να προλάβουμε τον άγιο μην πέσει ξερος όταν διαπιστώσει ότι παίζει κωλος!Για κοίτα..για κοίτα.. τα παππουδια ένα ένα στην σειρά ακονιζουν τις μασέλες τους...![]()
Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση.Πρόσεχε τη μασέλα σου κι εσύ τώρα ;)Hello babe...![]()
Εγώ τον προειδοποίησα από την πρώτη σελίδα να μη βιαστεί να ρωτήσει ;)Μαζεύτηκε όλοι εδω για να προλάβουμε τον άγιο μην πέσει ξερος όταν διαπιστώσει ότι παίζει κωλος!Θα είναι μεγάλη η συγκίνηση.
Πρόσεχε τη μασέλα σου κι εσύ τώρα ;)
my friend!Το εσιαξαΜαζεύτηκε όλοι εδω για να προλάβουμε τον άγιο μην πέσει ξερος όταν διαπιστώσει ότι παίζει παρτουζοκωλοςΘα είναι μεγάλη η συγκίνηση.

χαρακτηρα ; φανταζομαι καλο παιδιΤην έχει συναντήσει κάποιος να μα πει μια γνώμη για πρόσωπο χαρακτήρα κλπ.;

Είναι μεγάλος άνθρωπος, δεν αντέχει τις έντονες συγκινήσεις.για όλους νοιάζεσαι ρε ζεμπού..
![]()

Είσαι normal size;Είπε κανείς τη φράση "παίζει κώλος"?![]()
![]()
Τι θα γίνει Μεγαλειότατε;;;
Θα μπείτε να καλωσορίσετε την δεσποινίδα να πάρω και εγώ την σειρά μου να ρωτήσω για κώλο; Ή θα το κλώθουμε για πολύ ακόμα;
αν δεν καταλαβες δινει με περιοριμο μεγέθους ρωτα καλητερα ποσα cm είναι το οριοΌχι ρε πουστη μου πάλι θα νιώθω αδικημένος σιφρεντι ροκο![]()
![]()
![]()