Διαγραμμένο μέλος 110870
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2011
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 206
Ραντεβού σε ξενοδοχείο της επιλογής σας όπως αναφέρει η αγγελία ΝΟΤΙΑ όμως η κέντρο μόνο....ας διορθωθεί παρακαλώΚαλημέρα και καλή εβδομάδα
Ραντεβού σε ξενοδοχείο της επιλογής σας όπως αναφέρει η αγγελία ΝΟΤΙΑ όμως η κέντρο μόνο....ας διορθωθεί παρακαλώΚαλημέρα και καλή εβδομάδα
παει και Νοτια η κοπελα αν σε βολευει βεβαια το Πριαμος Ηλιουπολη αγαπητεΡαντεβού σε ξενοδοχείο της επιλογής σας όπως αναφέρει η αγγελία ΝΟΤΙΑ όμως η κέντρο μόνο....ας διορθωθεί παρακαλώ
Βόρεια δεν πάει.. αυτό λέωπαει και Νοτια η κοπελα αν σε βολευει βεβαια το Πριαμος Ηλιουπολη αγαπητε
συγνωμη δεν καταλαβα ! Βορεια δεν ξερω φιλε μου αν παει ρωτα την ομωςΒόρεια δεν πάει.. αυτό λέω
ΚαλησπεραΚαλημέρα και καλή εβδομάδα
Ο πριαμος στη Μεταμορφωση , Βορεια δεν ειναι?Βόρεια δεν πάει.. αυτό λέω
Μου είπε δεν πάει βόρεια, τώρα....Ο πριαμος στη Μεταμορφωση , Βορεια δεν ειναι?
Μου είπε δεν πάει βόρεια, τώρα....
Μια χαρα παει.....πριαμο μεταμορφωση ....παινς κτλ......ρωτηστε τη στο τηλ......Μου είπε δεν πάει βόρεια, τώρα....
Το έκανα και μου είπε όχι... Ας βγει η ίδια να πει ότι πηγαίνειΜια χαρα παει.....πριαμο μεταμορφωση ....παινς κτλ......ρωτηστε τη στο τηλ......
Όπου φυσάει το χρήμα πάει.Τελικα μπερδευτηκα παει βορεια η οχι;
Φιλαρακο.....τι ξερεις που δεν ξερουμε????Δεν πάει
Σας λέω ότι μου έχει απαντήσει στο viber...Φιλαρακο.....τι ξερεις που δεν ξερουμε????
Τρεις μέρες έχει να μπει Viber .Έχει μέρες να μπει viber. Κανένα νέο??
Ναι έτσι είναιΤρεις μέρες έχει να μπει Viber .
Γενικά πάντως το κάνει αυτό . Χάνεται κάποιες ημέρες και ξαναεμφανίζεται .
Το ότι δεν εμπλέκεται γραφείο έχει τα καλά και τα κακά του ...Ναι έτσι είναι
Κανονικά δουλεύει αλλά κάποιες μερες είναι off.Το έχω συναντήσει και σε άλλες αυτο
Και όπου έχει τακτικά πελατακια πάει.. Στους υπόλοιπους ρίχνει κ ακύρωση κάνα 2ωρο πριν το ραντεβού να μένουν με το πουλί στο χέρι.Όπου φυσάει το χρήμα πάει.