Εύκολη και γρήγορη συνεννόηση,πετιτ μικροκαμωμένη,άψογα ελληνικά .Για τα δικά μου γούστα άνω του μετρίου στο πρόσωπο που άνετα σαν σύνολο σώμα πρόσωπο δεν θα μου περνούσε απαρατήρητη εάν την έβλεπα στο δρόμο.Ειναι amateur φάση που εμένα που αρέσει.Προσπαθει να σε ευχαριστήσει και με το παραπάνω .Και το ευχαριστιεται και η ίδια αφού γίνεται μούσκεμα και τελειώνει εύκολα.Τα αρνητικά για εμένα όμως ήταν πως δεν έκανε ντους ούτε πριν ούτε μετά,ελαφρώς αξύριστη και πόδια και από κάτω,και αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ενώ την εγλυφα και όλα κυλούσαν κανονικά όταν μπήκα μέσα της ένιωσα μια έντονη ψαρίλα η οποία και με ξενέρωσε.Η Κάτια βέβαια το προσπάθησε αρκετά αλλά πλέον είχα ξενερώσει. Ίσως μετά από κάποιο διάστημα την ξανά συναντήσω γιατί μου αρέσει και το στυλ της και το σώμα της και όλη της η συμπεριφορά Μπορεί να έπεσα σε καμία στιγμή. Δεν κατακρίνω από την πρώτη φορά και ειδικά με καινούρια στο χώρο κοπέλα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).