patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 4.365
Καλο πολυ καλο... το φορτωσα.....ακομα παραμιλαω.......τοψωνισα στην κηφισια......150 δυο ωριτσες .... full pansion.....
Καλημέρα αδερφέ.. και που την βρίσκουμε την συγκεκριμένη?Ειναι λιγο στεγνο για τα γουστα μου , αλλα τρελλο καυλακι....
kαλο δειχνει αλλα και τα 150 αδερφε too muchΚαλο πολυ καλο... το φορτωσα.....ακομα παραμιλαω.......τοψωνισα στην κηφισια......150 δυο ωριτσες .... full pansion.....
Δίωρο με full? Μια χαρα νομίζω είναι!kαλο δειχνει αλλα και τα 150 αδερφε too much
εχεις δικιο ! αλλοι ομως θελουν 1 ωρα και χαμηλοτερη τιμηΔίωρο με full? Μια χαρα νομίζω είναι!
Μπορεί να αλλάζει!εχεις δικιο ! αλλοι ομως θελουν 1 ωρα και χαμηλοτερη τιμη
μακαρι γιατι οκ 2ωρο αλλα και τα 150 δεν βγαινουν ευκολαΜπορεί να αλλάζει!
Ήδη έκανες την έκπτωση μόνος σου! Αρκεί να βρούμε τηλ! Θα μάθουμε!μακαρι γιατι οκ 2ωρο αλλα και τα 140 δεν βγαινουν ευκολα
νασαι καλα ! καλημερα !Ήδη έκανες την έκπτωση μόνος σου! Αρκεί να βρούμε τηλ! Θα μάθουμε!
τυπε αυτη ειναι που γραφανε στο αλλο το νημα οτι ειχε παει σουρβαηβορ?Καλο πολυ καλο... το φορτωσα.....ακομα παραμιλαω.......τοψωνισα στην κηφισια......150 δυο ωριτσες .... full pansion.....
Πολύ καλό για 2ωρο! Και το κωλοτρυπιδι της φαίνεται εξασκημενο....Καλο πολυ καλο... το φορτωσα.....ακομα παραμιλαω.......τοψωνισα στην κηφισια......150 δυο ωριτσες .... full pansion.....
Καλο πολυ καλο... το φορτωσα.....ακομα παραμιλαω.......τοψωνισα στην κηφισια......150 δυο ωριτσες .... full pansion.....
Θα τη βαφτίσουμε και χριστιανήαπό το λίγο που φαίνεται προφίλ το πρόσωπο της δεν μου μοιάζει και πολύ για Ουκρανή. Μάλλον είναι υπήκοος γειτονικής χώρας και βαφτίστηκε "ουκρανή"