Νέα

Καθαρες πουτανες/καθαρα μπουρδελα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosmonaftis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2016
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
όλες/όλα καθαρά είναι μέχρι αποδείξεως του εναντίου  :2funny:
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216
Το πιο καθαρό μπουρδέλο αποδεδειγμένα στο χρόνο είναι στη Καλύμνου 36Α.
Εγγύηση καθαριότητας και υπηρεσιών.
Για αυτούς που ξέρουν να επιλέγουν!

:shit:
 

Συνημμένα

  • Kalimnou36a.jpg
    Kalimnou36a.jpg
    75,2 KB · Εμφανίσεις: 41

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Μηνύματα
941
Like
246
Πόντοι
26
ναι πεντακαθαρο,ειναι ακομα ανοικτο???
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216
Τύπε τα λημέρια για μερακλήδες ποτέ δεν κλείνουν.

:zombie: :zombie:
 

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
451
Κριτικές
9
Like
309
Πόντοι
281
Καθαρή Πουτανα ρδελου-στούντιο δεν υπάρχει , δεν της το επιτρέπει η δουλειά
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216
Κολοκυνθούς 38. Έχουν και πιστοποίηση ISO τα μαγαζιά

:vomit:


 

Συνημμένα

  • Kolokinthous38A.JPG
    Kolokinthous38A.JPG
    89,6 KB · Εμφανίσεις: 40
  • iso22000.png
    iso22000.png
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 42

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216
Πιο επικαιρο απο ποτε το θρεντ μετα τη συλληψη των τεσσαρων Πακιστανων.

Εδώ είσαι.

AIDS, ηπατίτιδα, φυματίωση και ψώρα είχαν οι βιαστές απαγωγείς του 17χρονου


Οι δύο στους τρεις ήξεραν ότι είχαν σοβαρά αφροδίσια νοσήματα και εν γνώσει της κατάστασής τους βίαζαν τον 17χρονο, ενώ ο συνομήλικος του δράστης δεν γνώριζε ότι είχε ψώρα και φυματίωση αλλά έκανε συνεχώς αιμοπτύσεις

Δεν υπάρχουν λόγια για να μπορέσουν να περιγράψουν το μέγεθος της κτηνωδίας, της απανθρωπιάς και της κακοποιού φύσης των τριών Πακιστανών βιαστών και απαγωγέων σε βάρος ενός 17χρονου ομοεθνή τους που κρατούσαν φυλακισμένο στην Αρτέμιδα επί 6 ημέρες, απαιτώντας λύτρα από τον πατέρα του.
Ο ιατροδικαστής έμεινε εξίσου άφωνος όταν εξέτασε το άτυχο θύμα σε βαθμό που σύμφωνα με πληροφορίες, σήκωσε το τηλέφωνο και σοκαρισμένος από το θέαμα που είδε μίλησε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και τους περιέγραφε με αποτροπιασμό τα όσα είδε…

Ο άτυχος ανήλικος είχε υποστεί πολλαπλή ρήξη στον δακτύλιο του όρθου που όχι απλά αποδείκνυε τι είχε υποστεί στα χέρια των κακούργων ομοεθνών του αλλά αυτά που είχε υποστεί ξέφευγαν από κάθε όριο συμπεριφοράς που να παραπέμπει στο ανθρώπινο είδος…
Μάλιστα, τα τρία κτήνη κρατούσαν δεμένο το θύμα τους σε ένα δέντρο και γυμνό και τον φωτογράφιζαν και τον τραβούσαν βίντεο για να τα στείλουν στον πατέρα του στο Πακιστάν και να τον πείσουν να πληρώσει τα λύτρα!
Το παιδί μαρτύρησε στα χέρια τους από φρικτά βασανιστήρια και ξυλοδαρμούς και αλλεπάλληλους βιασμούς, κάθε ημέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια και εν γνώσει των δραστών ότι έπασχαν από AIDS, ηπατίτιδα, φυματίωση και ψώρα!
Τουλάχιστον οι τρεις γνώριζαν απόλυτα ότι έπασχαν από τόσο σοβαρά αφροδίσια νοσήματα ενώ μικρότερος δράστης, επίσης 17χρονών δεν γνώριζε ότι έπασχε από φυματίωση και ψώρα, αλλά συνεχώς έκανε αιμοπτύσεις.
Αυτό το αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί που τον μετέφεραν σε Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ λόγω και της ηλικίας του αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος. Οι άλλοι δύο δράστες προφυλακίστηκαν. Στο θύμα δόθηκε μία προσωρινή φαρμακευτική αγωγή και περιμένει τις απαντήσεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις για να μάθει από τι πάσχει πλέον και εκείνος…

Το χρονικό της υπόθεσης
Η αρπαγής του 17χρονου Πακιστανού, διαπράχθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 στην περιοχή της Αρτέμιδας. Ο νεαρός είχε φύγει οικειοθελώς από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας ανηλίκων μεταναστών στην Κω και είχε έρθει στην Αττική που υποτίθεται θα τον φιλοξενούσε ένας φίλος στη Αρτέμιδα και θα τον βοηθούσε να βρει δουλειά. Για την εξαφάνισή του από την Κω, υπάλληλος της δομής είχε ενημερώσει σχετικά το Τμήμα Ασφαλείας του νησιού. Η ατζέντα του «φίλου» όμως μαζί με τους συγκάτοικους του ήταν εντελώς διαφορετική και δυστυχώς όμοια με πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις Πακιστανών που πέφτουν θύματα από ομοεθνείς τους.
Δράστες της απαγωγής είναι τρεις Πακιστανοί ηλικίας 17, 24 και 30 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν την 1η Νοεμβρίου κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού, της ληστείας, της εκβίασης και της απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία και κατά συρροή καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων ενώ επιπλέον ο 30χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 οι δράστες απήγαγαν τον 17χρονο από την περιοχή της Αρτέμιδας και απαιτούσαν από τους οικείους του την καταβολή, αρχικά, του χρηματικού ποσού των 50.000 ευρώ, το οποίο στη συνέχεια μείωσαν στις 6.000 ευρώ, απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον σκοτώσουν. Ακολούθως, στις 19 Σεπτεμβρίου 2016 και έπειτα από καταβολή 5.000  ευρώ, από τον πατέρα του θύματος σε Τράπεζα του Πακιστάν, οι απαγωγείς απελευθέρωσαν τον 17χρονο στην περιοχή του Μαρκόπουλου.
Περαιτέρω από την έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες καθ’ όλη τη διάρκεια της κράτησης, προέβησαν στην σεξουαλική κακοποίηση του θύματος. Ύστερα από συνδυαστική ανάλυση των συλλεχθέντων στοιχείων και έπειτα από εκτεταμένη έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες στην περιοχή της Αρτέμιδας, καθώς επίσης και τους δύο χώρους κράτησης στο Μαρκόπουλο και στον Βραυρώνα και να τους συλλάβουν.

Πηγή: news247

:shit:
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.673
Like
1.312
Πόντοι
366
γενικα σε καλη κατασταση ειναι τα μπουρδελα που στεγαζονται σε σχετικα νεα κτισματα...

αυτα που εχουν ανοιξει σχετικα προσφατα, αυτα που εχουν ανακαινιστει τελευταια...

της διδυμου 7 Α-Β ειναι σε καλη κατασταση, αισθανεσαι οτι δεν μπαινεις σε τρογλη, δεν μυριζουν υγρασια και "αλλες μυρωδιες"....η υπηρεσια πριν μπεις στο δωματιο ριχνει ενα ψιλοελεγχο μην τυχον κι "αφησε" ο προηγουμενος πελατης τιποτα
ιδιας κατηγοριας ειναι της φυλης 54 - 56, καθαρα κι ωραια διακοσμιση, επιπλα κτλ....

τωρα για τα κοριτσια επειδη αλλαζουν τακτικα, δεν μπορω να τα συσχετισω με καποιους οικους....και γενικα ειναι και αναλογα με την περιπτωση...για παραδειγμα ειχα πετυχει την ορορα να κανει μπανακι μετα απο πελατη, και σε αλλη φαση-ημερα, να αναδυεται μια ελαφρα μυρωδια ψαριλας οταν την ειχα στα τεσσερα....συμβαινουν αυτα...!!!
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216
Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο. Με τα τέρατα που έφερνε. Τέρατα και με δυσμορφίες, και ποιος ξέρει τι άλλο!
Κουράδες έβρισκες πάνω στα σάπια στρώματα και κρεβάτια. Τα δωμάτια τα καθάριζαν κάθε εξάμηνο.
Το υπόγειο φτιάχτηκε αργότερα. Με αντιασφυξιογόνα μάσκα έπρεπε να μπεις!

:vomit: :zombie: :shit: :zombie: :vomit:






 

Συνημμένα

  • Kon166.JPG
    Kon166.JPG
    111,9 KB · Εμφανίσεις: 47

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Μηνύματα
366
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Συναγωνιστες αυτο ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο και δεν υπαρχουν στεγανα για να ειμαστε  100 της 100 οκ. Οσο καθαρη και αν ειναι η κοπελα οταν καθημερινα ερχετε σε επαφη με τον καθεναν μας που δεν γνωριζε τι κουβαλαει πανω του.  Και κανει ελευθερο στοματικο και τελειωμα στο στομα και ορισμενες τα καταπινουν για πια υγεια μιλαμε ? Οσο μια χωρα βουλιαζει οικονομικα και η ρευστοτητα κλεινει αυτες που κανουν αυτη την δουλεια θα κανουν προγραμματα με ρισκο την υγεια τους και την δικια μας για να βγαλουν μεροκαματο ειτε λεγετε γραφειο ειτε ανεξαρτητη .Και ας κανουν καθε μηνα εξετασεις  το ρισκο ειναι ολο δικο μας και μην πρασπαθουμε να βρουμε οτο φταινε μονο αυτες γιατι μονη μας ζηταμε πραγματα παραπανω οταν βρεθουμε με την κορασιδα και μετα η ατακα που λεμε εισε καθαρη ?? γιατι εγω ειμαι και τι περιμενουμε να μας πει οτι δεν ειναι....... ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ................
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.673
Like
1.312
Πόντοι
366
δουκα σκεφτομαι να παιρνω δικο μου σεντονι

και πλεον εχω παντα αντισηπτικα μαντηλακια μαζι μου

κομμενα γλωσσοφιλα, ποτε γλυφομουνια-γλυφοκωλια
 

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Μηνύματα
366
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Αν περασουμε λιγο απο Νοσοκομειο ΣΥΓΓΡΟΥ λιγο απο εξω θα μας πιασει πανικος αυτα που θα δουμε.Για αυτο μαγκες προσοχη για να μην χτυπαμε το :headbang:
 
OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
δουκα σκεφτομαι να παιρνω δικο μου σεντονι

και πλεον εχω παντα αντισηπτικα μαντηλακια μαζι μου

κομμενα γλωσσοφιλα, ποτε γλυφομουνια-γλυφοκωλια

Πολυ καλα θα κανεις. Οι περισσοτεροι τα κοβουν αφου πρωτα παρουν τρομαρα. Αλλα μερικες φορες ειναι πια αργα....

Απο βρωμικο σεντονι μπορεις να κολλησεις ανθεκτικο στα αντιβιωτικα σταφυλοκοκο που χτυπαει οχι μονο το δερμα αλλα και τα εσωτερικα οργανα και σε στελνει αδιαβαστο. Αν και αυτο ισως να ειναι προτιμοτερο απο μια ανιατη ψωριαση. Αμφιβαλλω αν υπαρχει τριτοκοσμικος χωρις δερματικα παρασιτα. Προσοχη ακομα στους κοριους που μπορει να σκαρφαλωσουν απο τα επιπλα στα ρουχα.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom