Επισκέπτης
συναγωνιστη θα συμφωνησω μαζι σου για την κατερινα40 οτι εχει χαλασει πολυ αλλα σκεφτηκα μηπως και αξιζει μια φιλη που φερνει μαζι της τον τελευταιο καιρο.. και το τηλ που τελειωνε σε 978 δεν απαντουσε..
Είσαι σιγουρος ή ετσι ακούστηκε?
συναγωνιστη θα συμφωνησω μαζι σου για την κατερινα40 οτι εχει χαλασει πολυ αλλα σκεφτηκα μηπως και αξιζει μια φιλη που φερνει μαζι της τον τελευταιο καιρο.. και το τηλ που τελειωνε σε 978 δεν απαντουσε..
εγω φιλε μου δεν εχω ακουσει κατι τετοιο απο Κατερινα40 η απο αλλους φιλους και συναδελφους...Ισως ξερεις κατι παραπανω... ;) ;)Είσαι σιγουρος ή ετσι ακούστηκε?
και το περιεργο ειναι πως στα πριζει και στο τηλεφωνο....αλλο παλι και αυτο...Σωστό κι αυτό. Σού πριζει τα παπαρια με τή πολυλογια.
ειχα παρει τηλ λιγο μετα το πασχα την κατερινα40 και αναπαντεχα σηκωσε το τηλ μια νεαρη κοπελα και μου ειπε οτι η κατερινα εκεινη την στιγμη ειναι με..παρεα και οτι αν θελω να κανονισω και με τις δυο θα πρεπει να συνεννοηθω με την κατερινα.Ξαναπηρα τηλ αλλα κλασσικα για κατερινα δεν απαντησε..Είσαι σιγουρος ή ετσι ακούστηκε?
ας μεταφερθει το σχολιο στην κατερινα40..ειχα παρει τηλ λιγο μετα το πασχα την κατερινα40 και αναπαντεχα σηκωσε το τηλ μια νεαρη κοπελα και μου ειπε οτι η κατερινα εκεινη την στιγμη ειναι με..παρεα και οτι αν θελω να κανονισω και με τις δυο θα πρεπει να συνεννοηθω με την κατερινα.Ξαναπηρα τηλ αλλα κλασσικα για κατερινα δεν απαντησε..
εχεις καποιο νεο της?τα σχολια συχγωνευτηκαν.
Συμφωνώ με τον προηγούμενο.Η ηλικία έχει αρχίσει να φαίνεται.Στην πίπα πάντως παραμένει κορυφήΈχεις δοκιμάσει Κατερίνα40? Αν ναι και έχεις μείνει ικανοποιημένος πάω πάσο. Αν όχι δε θα στο συνιστούσα! Το Μάρτιο την είχα πάρει και αποφάσισα ότι ήταν και η τελευταία φορά

φιλε μου, η πιπα της κατερινας δεν ειναι κορυφη...συγνωμη αλλα ...Συμφωνώ με τον προηγούμενο.Η ηλικία έχει αρχίσει να φαίνεται.Στην πίπα πάντως παραμένει κορυφή![]()

Μπορεί να έχεις δίκιο.Απλά μου φάνηκε ότι αυτό απολάμβανε περισσότεροφιλε μου, η πιπα της κατερινας δεν ειναι κορυφη...συγνωμη αλλα ...![]()

κι αλλοι συμφωνουν μαζι σουΈχεις δοκιμάσει Κατερίνα40? Αν ναι και έχεις μείνει ικανοποιημένος πάω πάσο. Αν όχι δε θα στο συνιστούσα! Το Μάρτιο την είχα πάρει και αποφάσισα ότι ήταν και η τελευταία φορά
Συναγωνιστή, κατα την προσωπική μου άποψη και εμπειρία, είναι ιεροσυλία προς το άθλημα να λέμε κορυφαία την πίπα της Κατερίνας.Στην πίπα πάντως παραμένει κορυφή![]()
Αφου τελειωσε τι το συζητάμε ? Μνημοσυνο θα κανουμε ?Συναγωνιστή, κατα την προσωπική μου άποψη και εμπειρία, είναι ιεροσυλία προς το άθλημα να λέμε κορυφαία την πίπα της Κατερίνας.
Εγώ την είχα συναντήσει μια φορά (προ τριετίας, τότε που κυκλοφορούσε με μια ξανθιά χοντρούλα ίδιας ηλικίας που γέμιζε τα sites με αγγελίες) με πολύ μέτριες εντυπώσεις.