Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγω την πηρα τηλ πολλες φορες τον τελευταιο καιρο αλλα δεν απαντα δυστυχως
εννοεις οτι πηγες πολυ προσφατα μαζι της και περασες..χαλια?για το "δυστυχώς" , μην είσαι απόλυτα κατηγορηματικός ...
εννοεις οτι πηγες πολυ προσφατα μαζι της και περασες..χαλια?
και δικαιολογώ: το να είναι κάποια λεπτή δεν σημαίνει και καλλίγραμμη πολύ δε περισσότερο όταν η χαλαρότητα ειδικά στο βυζί και στον κώλο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής για κοπέλα που πλασάρεται ως χορεύτρια μπαλέτου και τέτοιες μπούρδες...επειδή έχω λοιπόν προσωπική άποψη από άλλο cg την Βανέσα40+ που και αυτή πλασαριζόταν ως 40άρα γυμνάστρια σας πληροφορώ ότι τα δύο κορμιά μεταξύ τους απείχαν μια 20ετία σε σφριγηλότητα...οπότε ή η Κατερίνα δεν ήταν 40 ή απλώς πούλαγε φούμαρα περί μπαλέτου...
Δεύτερον το πρόσωπό της εκτός των εκφραστικών ματιών της δε νομίζω να είχε κάτι περαιτέρω να συζητήσει κανείς ,αφού στο μέτωπο έχει βαθιές ρυτίδες που δείχνουν άτομο που δεν περιποιείται τον εαυτό του (όσο και αν διαφήμιζε έντονα το αντίθετο),τα χείλη είναι στενά και η αναπνοή έχει μια μόνιμη αίσθηση ελαφριάς τσιγαρίλας...
Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τα μαλλιά της γιατί θα με πείτε περίεργο αλλά ας προχωρήσω παρακάτω...
το παραπάνω είναι κείμενο του NITRO με το οποίο συμφωνώ , για να μην τα ξαναγράφω. στην δική μου περίπτωση είχε ελάχιστη έως καθόλου διάθεση και προσωπικά δεν θα ξαναδοκίμαζα...βέβαια , όλα αυτά υπό την αίρεση του υποκειμενισμού, δηλ. κάποιος άλλος μπορεί να πέρασε ή να περάσει πολύ καλά .
ποτε πηγες για τελευταια φορα μαζι της? σε αυτα που εγραψες, συμφωνω!Μια -δυο παρατηρησεις:
α. Δεν πλασσαριζοταν... ειναι χορευτρια.. λιγο πανω απο τα 40
β. δεν την θεωρεις και επαγγελματια Cg.. ισως γιαυτο και δεν την ενδιεφερε να περιποιηθει περισσοτερο τον εαυτο της
γ. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα θα συμφωνησω..... σιγουρα δεν κανει για ολα τα γουστα.
πρωταπριλιατικο?
ποτε δηλαδη βρεθηκες μαζι της ?Όχι, καθόλου. Θα ανεβάσω και κριτική αργότερα.
κατερινα στειλε μου σε pm το κινητο σου
ποτε δηλαδη βρεθηκες μαζι της ?
Μπορει κάποιος να μου στειλει με PM το τηλέφωνο ή το link της Κατερίνας40?
Ευχαριστώ προκαταβολικά...
Άλλη κοπέλα πρέπει να συνάντησες ... που τόπαιζε "katerina40"!Ανέβηκε η κριτική.
Άλλη κοπέλα πρέπει να συνάντησες ... που τόπαιζε "katerina40"!
Η συγκερκιμένη έχει σταματήσει εδώ και 2 - 3 μήνες, όπως έχουν
αναφέρει πιο πάνω και άλλοι!
Άλλη κοπέλα πρέπει να συνάντησες ... που τόπαιζε "katerina40"!
Η συγκερκιμένη έχει σταματήσει εδώ και 2 - 3 μήνες, όπως έχουν
αναφέρει πιο πάνω και άλλοι!