Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
περιμενω απο καποιον καλο φιλο το τηλεφωνακι της κατερινα ευχαριστω εκ τον προτερων
κατσε φιλε τα εχασα εγω θελω το τηλ την κατερινας μια λεπτης μελαχρινης γυναικας περιπου στα 40Θελεις το τηλεφωνακι της Κατερινας της κανονικης Κατερινας η αυτης που ειναι η Κατερινα η κανονικη?
καλος γριφος μεχρι να εμφανιστει η αληθινη..Θελεις το τηλεφωνακι της Κατερινας της κανονικης Κατερινας η αυτης που ειναι η Κατερινα η κανονικη?
καλος γριφος μεχρι να εμφανιστει η αληθινη..
κατσε φιλε τα εχασα εγω θελω το τηλ την κατερινας μια λεπτης μελαχρινης γυναικας περιπου στα 40
Εδω παπαs, εκει παπαs.......που ειναι
Εδω παπαs, εκει παπαs.......που ειναιο παπαsη Κατερινα???![]()
![]()
λυνονται σιγα σιγα .. τα προβληματα σου?καλημερα σε ολους και στην ψευτικη <κυρια>. Εχω πολλα προβληματα προσωπικα και ζηταω συγγνωμη απο ολους που ταλαιπωρουνται με το τηλ. Εχουν απολυτο δικιο. Μολις στρωσουν τα πραγματα θα αρχισω παλι. Παντως θα κανω ραντεβου απο τις 10 το πρωι μεχρι 4.30 το απογευμα επειδη μετα δουλευω μεχρι αργα το βραδυ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. :-* :-* :-* :-*
Το τηλ ληγει σε 600?
Το τηλ ληγει σε 600?
)Αρχιζει από 6 ?? (εχω εμπνευση οτι θα το πετυχω!!![]()
)
Το πέτυχες.
το ειδα σε οραμα το 2ο ειναι 9 και μετα από 16777216 ποστ (8 στην ογδόη , ισως το εκανα λάθος μπορει να ειναι και 7 στην ογδόη ) θα εχουμε βρει το νουμερο . Μεχρι τοτε βεβαια η Κατερινα θα λεγεται κατερινα42
Συνάντηση σήμερα με το Κατερινάκι με πολύ όρεξη και διάθεση για σεξ.
Κατερινάκι Χρόνια Πολλά και από εδώ.