erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.899
- Πόντοι
- 2.646
Παλι ρε γαμωτο . Ατυχη κοπελαTo 978 είναι αλλά νομίζω έχει κάποιο οικογενειακό ζήτημα και δεν ξέρει πότε και αν θα επιστρέψει. ;)
Παλι ρε γαμωτο . Ατυχη κοπελαTo 978 είναι αλλά νομίζω έχει κάποιο οικογενειακό ζήτημα και δεν ξέρει πότε και αν θα επιστρέψει. ;)
Αυτή είναι?
Οχι ρε μαν! Ειπαμε η Κατερινα-Μαρια 40 εχει στο κουτελο 2 ρυτιδες σα διψασμενο χωραφι κατακαλοκαιρο

Μην γράφετε υπερβολές γιά τρίτα άτομα, που στο κάτω κάτω της γραφής, στο σύνολό τους έχουν θετικά σχόλια για τις υπηρεσίες τους
Η Κατερίνα είναι μεν σαρανταφεύγα, με λεπτή κορμάρα πολύ γυμνασμένη και ένα συμπαθητικό (για τα γούστα μου) πρόσωπο, που ντυμένη με σορτς ή μίνι, γυρίζει αρκετά αντρικά κεφάλια στο πέρασμά της...Στις υπηρεσίες της πολύ καλή ως VFM.
Τα περί χωραφιών κλπ, θεωρώ ότι χαλάνε την γενική θετική εικόνα της...
πολυ γλαφυρος..Οχι ρε μαν! Ειπαμε η Κατερινα-Μαρια 40 εχει στο κουτελο 2 ρυτιδες σα διψασμενο χωραφι κατακαλοκαιρο
Ρε μ@ν γιατί δημοσιεύεις φωτογραφία??? Σου έδωσε την άδεια??? Ακόμη κι αυτή να είναι τι σε κάνει να πιστεύεις πώς μπορείς να βγάζεις τη φάτσα της φόρα παρτίδα???![]()
![]()
![]()
ασε το νετ τη κανει εδω να μη ποσταρειςΔεν την δημοσίευσα εγώ, ειναι δημοσιευμένη στο νετ οπότε δεν χρειάζεται καμία άδεια ...
Η Κατερινα ειναι πολύ ξηγημένη κυρία και έχει πολύ καλες υπηρεσίες!ασε το νετ τη κανει εδω να μη ποσταρεις
δεν αντιλεγωΗ Κατερινα ειναι πολύ ξηγημένη κυρία και έχει πολύ καλες υπηρεσίες!![]()

Μν σκυβεις αλλο γλυκε μου. Θα μπερδεψουμε τις ρυτιδεςΟχι ρε μαν! Ειπαμε η Κατερινα-Μαρια 40 εχει στο κουτελο 2 ρυτιδες σα διψασμενο χωραφι κατακαλοκαιρο
Σιγα μην ερθει να σε ζητησει σε γαμο. Σε ηξερε κι απο χτες φιλαρακο ?παιδια επειδη δεν απανταει ξερει κανενας αν ερχεται σπιτι η αν πηγαινει μονο χοτελ??
Σιγα μην ερθει να σε ζητησει σε γαμο. Σε ηξερε κι απο χτες φιλαρακο ?
Η Κατερίνα είναι μεν σαρανταφεύγα, με λεπτή κορμάρα πολύ γυμνασμένη και ένα συμπαθητικό (για τα γούστα μου) πρόσωπο, που ντυμένη με σορτς ή μίνι, γυρίζει αρκετά αντρικά κεφάλια στο πέρασμά της...Στις υπηρεσίες της πολύ καλή ως VFM.
μαλλον δεν δουλευει αυτη τη περιοδο..παιδια επειδη δεν απανταει ξερει κανενας αν ερχεται σπιτι η αν πηγαινει μονο χοτελ??